Profile cover photo
Profile photo
ct ct
261 followers -
clumsy is my beauty =P
clumsy is my beauty =P

261 followers
About
ct ct's posts

Post has attachment
Public
[09082016] Happy Birthday Mak
ASSALAMUALAIKUM jom nyanyi sikit ALLAH SELAMATKAN KAMU.. ALLAH SELAMATKAN KAMU.. ALLAH SELAMATKAN SITI ZUBAIDAH.. ALLAH SELAMATKAN KAMUUUU.. SELAMAT HARI LAHIR YANG KE 56.. SEMOGA SENTIASA DIMURAHKAN REZEKI DAN PANJANG UMUR.. TERIMA KASIH ATAS SEGALANYA WE ...

Post has attachment
Public
SEMAKAN UPU 2016
ASSALAMUALAIKUM Tarikh
semakan keputusan UPU 2016 yang berjaya layak ke IPTA bagi lepasan STPM/Setaraf Sesi Akademik 2016/2017 adalah pada 8 Ogos 2016 bermula jam 12.00 tengahari sehingga 11.59 pm pada 12 Ogos 2016. CARA SEMAKAN SECARA ONLINE pergi ke LAMA...

Post has attachment
Public
30072016 - Happy 6th year (^_^)
ASSALAMUALAIKUM tetibe terjenguk blog ni masih seperti dulu =D jadi, kita nyanyi lah (macam xder ksaitan =P) TERIMA KASIH CINTA Terima kasih cinta Kau buat ku bahagia Tanpa jemu dan lelah  Terima kasih cinta Pintaku satu saja Jangan pernah berubah  Cinta, a...

Post has attachment
Kerana ego.
ASSALAMUALAIKUM cerita tentang ego. kerana ego ko xnak kalah kerana ego ko rasa ko lebih baik kerana ego ko nak buat lain dari yang lain kerana ego ko xnak sama pendapat dengan orang kerana ego ko jauhkan diri dengan orang kerana ego ko dan aku tidak sefaha...

Post has attachment
12042015 Muncul Sekejap
ASSALAMUALAIKUM uit ,lama xbuka blog sekarang sibuk ngan 'final year project' xdapat nak pedulikan blog buat masa sekarang jadi, doakan yang terbaik buatku ya terima kasih (^_^)

Post has attachment
25112014 Smile when you can.
ASSALAMUALAIKUM hai blog. ada benda gembira berlaku semalam. walaupun sekejap. hehe. ok. bye blog. jumpa lagi (^_^)

Post has attachment
23112014 Apa khabar blog ?
ASSALAMUALAIKUM lama xmelawat blog ni. masih cantik seperti dulu. pandai blog ni jaga diri ye walaupon tetamu mulai pupus hehe. krik krik. bye. (^_^)

Post has attachment
28072014 Selamat Hari Raya Aidilfitri
ASSALAMUALAIKUM Selamat Hari Raya Aidiftri untuk semua yang mengenali diriku. ampun maaf dipinta jika ada yang terasa hati denganku. daku cuma manusia biasa yang xlepas dari berbuat kesilapan. kosong-kosong ye semua  (^_^) dan semoga segala amalan kita di b...

Post has attachment
25072014 Ramadhan Nak Bye-Bye Dah
ASSALAMUALAIKUM esok nak raya dah nanti ada la yang post pakai baju raya baru. post gambar raya bersama keluarga. post kuih-kuih raya. post makanan raya. post duit raya.   akulah orangnya tuh. hahaha. SELAMAT BERPUASA UNTUK KALI TERAKHIR TAHUN NI. INSYAALLA...

Post has attachment
21072014 Bye-bye Perak
ASSALAMUALAIKUM sudah sampai dirumah. perasaan agak kecewa sikit sebab xsemua tempat yang dirancang dapat pergi tidak ape lah. lain kali plop. hoho. ringkasan laporan bercuti : pergi ke : Tanjung Malim. tinggal di : Taman Bahtera tempat dilawati : UPSI kamp...
Wait while more posts are being loaded