Profile

Cover photo
Siti K
Worked at Rumah @ Kolej
Attended UITM
Lived in Malaysia
229 followers|78,826 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Siti K

Shared publicly  - 
 
25112014 Smile when you can.
ASSALAMUALAIKUM hai blog. ada benda gembira berlaku semalam. walaupun sekejap. hehe. ok. bye blog. jumpa lagi (^_^)
 ·  Translate
1
Add a comment...

Siti K

Shared publicly  - 
 
28072014 Selamat Hari Raya Aidilfitri
ASSALAMUALAIKUM Selamat Hari Raya Aidiftri untuk semua yang mengenali diriku. ampun maaf dipinta jika ada yang terasa hati denganku. daku cuma manusia biasa yang xlepas dari berbuat kesilapan. kosong-kosong ye semua  (^_^) dan semoga segala amalan kita di b...
 ·  Translate
ASSALAMUALAIKUM Selamat Hari Raya Aidiftri untuk semua yang mengenali diriku. ampun maaf dipinta jika ada yang terasa hati denganku. daku cuma manusia biasa yang xlepas dari berbuat kesilapan. kosong-kosong ye semua  (^_^) da...
1
Add a comment...

Siti K

Shared publicly  - 
 
21072014 Bye-bye Perak
ASSALAMUALAIKUM sudah sampai dirumah. perasaan agak kecewa sikit sebab xsemua tempat yang dirancang dapat pergi tidak ape lah. lain kali plop. hoho. ringkasan laporan bercuti : pergi ke : Tanjung Malim. tinggal di : Taman Bahtera tempat dilawati : UPSI kamp...
 ·  Translate
ASSALAMUALAIKUM sudah sampai dirumah. perasaan agak kecewa sikit sebab xsemua tempat yang dirancang dapat pergi tidak ape lah. lain kali plop. hoho. ringkasan laporan bercuti : pergi ke : Tanjung Malim. tinggal...
1
Add a comment...

Siti K

Shared publicly  - 
 
02062014
ASSALAMUALAIKUM cuti sudah habis bangkit lah dari mimpi huhuhu
 ·  Translate
ASSALAMUALAIKUM cuti sudah habis bangkit lah dari mimpi huhuhu
1
Add a comment...

Siti K

Shared publicly  - 
 
21052014 - Untuk Mu CTK
ASSALAMUALAIKUM sekadar peringatan untuk diri sendiri untuk cuti seminggu nanti jangan lupaaa... 1. group project web , sambil-sambil study untuk test 2. group project database (belajar guna oracles app. express) 3. buat video arab - cuba bikin skrip, belak...
 ·  Translate
ASSALAMUALAIKUM sekadar peringatan untuk diri sendiri untuk cuti seminggu nanti jangan lupaaa... 1. group project web , sambil-sambil study untuk test 2. group project database (belajar guna oracles app. express) 3. buat vide...
1
Add a comment...

Siti K

Shared publicly  - 
 
11 May 2014 - Haaa?
ASSALAMUALAIKUM saja nak post. lama x post. bye blog . jumpe lagi :D
 ·  Translate
ASSALAMUALAIKUM saja nak post. lama x post. bye blog . jumpe lagi :D
1
Add a comment...
Have her in circles
229 people
Den Muhalith (Homestay Muhalith)'s profile photo
Farhan Aswad's profile photo
Amran Jan's profile photo
Mohd Zulfiqar's profile photo
Mysury Nur Huda (Editor JadiViral)'s profile photo
Beby Rischka's profile photo
De Tita's profile photo
nor sahreena (eena)'s profile photo
faiezah yusof's profile photo

Siti K

Shared publicly  - 
 
23112014 Apa khabar blog ?
ASSALAMUALAIKUM lama xmelawat blog ni. masih cantik seperti dulu. pandai blog ni jaga diri ye walaupon tetamu mulai pupus hehe. krik krik. bye. (^_^)
 ·  Translate
1
Add a comment...

Siti K

Shared publicly  - 
 
25072014 Ramadhan Nak Bye-Bye Dah
ASSALAMUALAIKUM esok nak raya dah nanti ada la yang post pakai baju raya baru. post gambar raya bersama keluarga. post kuih-kuih raya. post makanan raya. post duit raya.   akulah orangnya tuh. hahaha. SELAMAT BERPUASA UNTUK KALI TERAKHIR TAHUN NI. INSYAALLA...
 ·  Translate
ASSALAMUALAIKUM esok nak raya dah nanti ada la yang post pakai baju raya baru. post gambar raya bersama keluarga. post kuih-kuih raya. post makanan raya. post duit raya.   akulah orangnya tuh. hahaha. SELAMAT ...
1
Add a comment...

Siti K

Shared publicly  - 
 
Perak, aku datang ! hehe
ASSALAMUALAIKUM keberadaan saya sekarang di Tanjung Malim, Perak. pertama kali datang sini. kesian kan. haha sudah 3 hari disini. teman kakak. esok mau pulang sudah. plan nak jalan2 di Ipoh sekejap. buka puasa disana. alang2 menunggu bas sampai. masa datang...
 ·  Translate
ASSALAMUALAIKUM keberadaan saya sekarang di Tanjung Malim, Perak. pertama kali datang sini. kesian kan. haha sudah 3 hari disini. teman kakak. esok mau pulang sudah. plan nak jalan2 di Ipoh sekejap. buka puasa d...
1
Add a comment...

Siti K

Shared publicly  - 
 
28052014 Birthday Semalam
ASSALAMUALAIKUM semalam 27 Mei 2014 ku menyambut hari jadiku yang ke - 23 awwww 23 sudahhh maka dengan itu,  SELAMAT HARI ULANGTAHUN SITI !!! sambutan cuma makan-makan kat luar dengan keluarga bila dah makan kt luar tu, ct pesan chicken chop jeeee hehehe..s...
 ·  Translate
ASSALAMUALAIKUM semalam 27 Mei 2014 ku menyambut hari jadiku yang ke - 23 awwww 23 sudahhh maka dengan itu,  SELAMAT HARI ULANGTAHUN SITI !!! sambutan cuma makan-makan kat luar dengan keluarga bila dah makan kt l...
1
Add a comment...

Siti K

Shared publicly  - 
 
19052014 - kuiz ARAB laaa :)
ASSALAMUALAIKUM hari ni ada kuiz arab. selamat berjaya untuk diriku dan sahabat-sahabat walaupon kuiz ni open book.. hahaha tapi ingat! 10 minit je xsempat dh nk toleh2 kiri kanan fokus pada buku wokeh hehehe :D p/s : ustazah baik (^_^). syukran.  
 ·  Translate
ASSALAMUALAIKUM hari ni ada kuiz arab. selamat berjaya untuk diriku dan sahabat-sahabat walaupon kuiz ni open book.. hahaha tapi ingat! 10 minit je xsempat dh nk toleh2 kiri kanan fokus pada buku wokeh hehehe :D ...
1
Add a comment...

Siti K

Shared publicly  - 
 
19042014 - Blog Renovate
ASSALAMUALAIKUM hai blog. jumpa lagi kita. arini update last dari rumah. sekarang pukul 1.02 a.m. pukul 10 a.m nanti dalam bas. sedia nak balik. assignment baru 50% siap. hukhukhuk. pepon. terima kasih yang respon kat entri semalam. Nurfaezah Abdullah, blog...
 ·  Translate
ASSALAMUALAIKUM hai blog. jumpa lagi kita. arini update last dari rumah. sekarang pukul 1.02 a.m. pukul 10 a.m nanti dalam bas. sedia nak balik. assignment baru 50% siap. hukhukhuk. pepon. terima kasih yang r...
1
Add a comment...
People
Have her in circles
229 people
Den Muhalith (Homestay Muhalith)'s profile photo
Farhan Aswad's profile photo
Amran Jan's profile photo
Mohd Zulfiqar's profile photo
Mysury Nur Huda (Editor JadiViral)'s profile photo
Beby Rischka's profile photo
De Tita's profile photo
nor sahreena (eena)'s profile photo
faiezah yusof's profile photo
Work
Occupation
Pelajar Degree
Employment
  • Rumah @ Kolej
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Malaysia
Links
YouTube
Contributor to
Story
Tagline
Janji Rockkk...Manja :P
Introduction
gula-gula kapas lover ♥
Education
  • UITM
Basic Information
Gender
Female
Looking for
Friends, Networking
Relationship
In a relationship
Other names
Chibi Miruko