Profile cover photo
Profile photo
Mitko Nikolov
1,007 followers
1,007 followers
About
Posts

Post has attachment
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
Едно интересно #видео с Едуард Сноудън
Commenting is disabled for this post.

Post has shared content
Покривни термопанели - сандвич панели
Започна доставката на покривни #термопанели за оризарна в гр.Пловдив. Общото количество на панелите ще е около 16500м2 за покрива и около 2000м2 за стени.
Панелите са с дебелина на полиуретана 30мм /с 5 ребра/, двустранно дебелина на ламарината 0,4мм, от горната страна с цвят по RAL 9006 и RAL 9002 от долу, румънско производство.  #сандвичпанели #покривнипанели #стеннипанели   #фасаднипанели
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment

Post has shared content
Миратрейд достави стенни сандвич панели за обект в гр.София.
200 м2 от тях с пълнеж минерална вата 80мм - за скрит монтаж, цвят сив RAL 9006 от вън - напълна гладки, цвят бял RAL 9002 от вътре - леко оребрени. Допълнително към тях доставени и 130 м2 полиуретанови панели 50мм.
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment

Post has shared content
Панелите с минерална вата са съоръжения, които могат да бъдат изключително полезни както за частни домове като апартаменти и къщи, така и за офиси, административни сгради, заведения, молове, супермаркети и така нататък.
Предимствата на панелите с минерална вата са много, но в тази статия ще засегнем само най-основните от тях.
Обикновено този тип строителни сандвич панели имат висока граница на огнеустойчивост до 3 астрономически часа. Точно тази тяхна спесификация позволява ползването им в научни центрове, защото издържат дълго време на високи температури. Всъщност такава устойчивост имат средностатистическите сандвич панели с минерална вата и дебелина едва 10 сантиметра. По-дебелите панели, по-качествените имат още по-добри характеристики.
Те могат да бъдат ползвани за изграждане на прегради и нормиране на разстояние между сгради.
Ползването на термопанели с минерална вата е икономически обосновано решение като същевременно изпълнява естетически цели, правейки вашият дом или работно място (административна сграда, офис и т.н.) по-красив и модерен.
Качествата на подобни строителни решения се определят с международни сертификати и стандарти. Такива документи се издават за всяка фирма, която се занимава с производството на панели с минерална вата. Тези сертификати и стандарти гарантират качество, издръжливост, устойчивост, определено експлоатационно време.
Панели, които имат минерална вата са и някои покривни и стенни сандвич панели. Тази вата е разположена между два стоманени листа и имат високи коефиценти на изолация и устойчивост на пожари.
Панелите с минерална вата имат голямо разнообразие от цветове и форми като могат да се свързват и към врати и прозорци. Това позволява изграждането на интересни и модерни архитектурни проекти, които да впечатлят вашите приятели и познати, а ако имате бизнес – дори и конкурентите ви.
Самата минерална вата, която се произвежда е заимствана от природата и по-точно от вулканичните изригвания. При някои от тях са били намерени нишки, които са имали характеристики, позволяващи ползването им като изолатори на звук и топлина. Те са стабилни, дълготрайни и превръщат вашата сграда / помещение в по-енергийно ефективно.
Качествената минерална вата има свойства, които не позволяват разширението и при високи температури. Това е така заради свойствата на въглеродните нишки, от които е съставена. Ако пък ви интересува какво предимство имат тези въглеродни нишки можете да запитате някой инженер-химик.
В някои случаи влакната на ватата могат да издържат дори над 1200 градуса по Целзий, което ги превръща в идеална огнезащитна бариера, подходяща за индустриални и промишление помещения, които имат подобни изисквания.
Също така минералната вата отблъсква и водата. Когато бъде залята с вода тя изглежда мокра, но в действителност дъждът прониква едва в няколко милиметра от нея. Панелите с минерална вата са защитени от вода, защото просто не я попиват.
Също така минералната вата се изработва от вещества, които са от природен произход. Това автоматично я превръща в безопасна и екологична, защото няма как да замърси природата, за разлика от други материали.
Ползването на панел с минерална вата гарантира, че изолацията на вашата сграда ще бъде перфектна и ще покрие всичките ви изисквания както за термоустойчивост, така и за водоустойчивост, енергийна ефективност и други.
Панелите с минерална вата са на достъпни цени. Те са качествена дългосрочна инвестиция, от която със сигурност ще останете доволни.
#термопанели
Commenting is disabled for this post.

Post has shared content
На 18-ти Септември доставихме 1096м2 покривни панели 60мм дебелина на полиуретана с 5 ребра румънско производство - 0.5 col.RAL 9002 / 0.4 col.RAL 9002 #покривни панели #термопанели
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment

Post has shared content
Поредна успешна доставка на покривни и фасадни сандвич панели за гр.София. Покривните панели са 100мм дебелина с изолация от минерална вата, стенните панели са 80мм с вата на скрит монтаж - общо количество 3176м2.
Commenting is disabled for this post.
Wait while more posts are being loaded