Profile cover photo
Profile photo
Norazzah Afizah
About
Posts

Post has attachment
Hadis Palsu Yang Popular !!!
Assalamualaikum everyone! So today saya nak share dgn semua pasal hadis palsu.Selama ni,sya percaya habis dengan hadis di bawah ni tapi rupa rupanya fake.Astaghfirullahalazim. SUMBER:TWITTER
Add a comment...

Post has attachment
Common Mistakes Dalam Solat-Part 2
Assalamualaikum w.b.t. Ya Allah,lama sangat tak update blog,maklumlah sibuk dengan PT3 last year hehe.So,kali ni,saya nak share "common mistakes dalam solat part 2" Yang ni ada tambahan sikit berbanding dengan yg part 1.Harap harap entry simple ni dapat mem...
Add a comment...

Post has attachment
Tips Dan Info Untuk Anda
Hai semua!So ruangan ni saya sediakan untuk tips tips dan info yang ingin dikongsi untuk semua :D TIPS   Tips Tingkatkan Trafik/Viewers Blog!!! Tips Nak Hilangkan Jerawat INFO Common Mistakes Dalam Solat Let's Cover Our Aurah Semoga semua tips dan info ini ...
Add a comment...

Post has attachment
Nak Hilangkan Jerawat???
Hai semua!Jerawat ni kan sangatlah familiar dengan kita.Kalau datang ja jerawat tu,bukan main gatal lagi tangan nak picit sampai keluar nanah nanah ewww..Mesti stress kan?Korang tak rasa jealous ke tengok muka orang flawless,bersih bebas jerawat?Mestilah je...
Add a comment...

Post has attachment
Tips Tingkatkan Trafik/Visitors Blog Anda!
gambar takde kena mengena dengan entry :P sekadar hiasan :3 Assalamualaikum dan hai! Maaflah sebab dah lama tak update blog.So guys,hari ni pertama kalinya saya nak kongsi tips dengan anda semua.Nampak tak tajuk tu?Yes,macam mana nak tingkatkan trafik ataup...
Add a comment...

Post has attachment
Liebster Award
Assalamualaikum semua.Nampak tajuk tu?yes,Liebster Award.Actually acah mat salleh jap   saya kena tag untuk join benda ni.Thank you  Dena  sebab tag saya.Baiklah sekarang masa untuk saya jawab soalan yang cik Dena bagi ni . 1. Matlamat hidup awak apa?share ...
Add a comment...

Post has attachment
Tutorial Facebook Fanpage like me
Assalamualaikum semua!Lamanya tak update blog.So kali ni saya datang dengan tutorial lagi.pheww~~Maaf sebab lama tak update since sekolah bermula.This tutorial asked by  Eyah Facebook fanpage?apa benda?ni haa Macam tu haa.I will try to  make this tutorial a...
Add a comment...

Post has attachment
Tutorial Buat Banner With Code
Assalamualaikum wbt dan hai! Harini saya nak buat tutorial buat banner(like me) sebab ada one of my followers asked me to. So okay,let's start. First of all korang kena ada PHOTOSCAPE  Kalau takde,boleh download kat  SINI Dah download?okay. 1.Buka photoscap...
Add a comment...

Post has attachment
Common Mistakes Dalam Solat
Assalamualaikum dan hai semua. Apa khabar?Sihat?Alhamdulillah.Entry kali ni simple sahaja ya :) Walaupun ringkas,saya harap bermanfaat. Sedar tak sedar kalau solat mesti ada sahaja mistakes yang kita buat kan.Saya pun macam tu jugak.Thats why saya nak kongs...
Add a comment...

Post has attachment
Let's cover our Aurah!
"Sesungguhnya yang tertutup itu indah" Assalamualaikum wbt        Apa khabar semua?Lama pulak tak update blog.Hari ni baru nak tebuka hati.So,tajuk kita hari ini ialah "Aurah" Apa itu aurah (aurat) ? Aurat dari segi bahasa ialah KEAIBAN  manakala dari istil...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded