Profile cover photo
Profile photo
VP-Med Egészségcentrum és Oktatási Központ
Egészséges lábak, ép lélek.
Egészséges lábak, ép lélek.
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
A stressz mindennapjaink része lett, amitől a lelki egyensúly helyreállítása és megtartása egyre nagyobb szerepet kap. Egy jól felépített, egyénre szabott terápia, nagy segítséget tud nyújtani a belső harmónia megtalálásához!
A VP-Med Egészségcentrumban teljes diszkréció mellett veheti igénybe a pszichiátriai és/vagy pszichoterápiás rendelés nyújtotta szolgáltatásainkat, legyen az gyógyszer-felírás, rövid konzultációs megbeszélés, vagy hosszabb pszichoterápiás kezelés.

http://vpmed.hu/szolgaltatasok/psziche-terapia/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Mi történik, ha nem távolítjuk el a tágult visszeret?
A tág visszérben felhalmozódó vér keringése lelassul, ezért könnyebben trombotizál, mint az egészséges véna. A tartósan magas vénás nyomástól a fekély kialakulásának veszélye is fennáll. Kompressziós kezeléssel a trombózis és fekély kialakulásának rizikója jelentősen csökkenthető!
Keresse fel a VP-Med Egészségcentrumot!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ne csak a strandon és a nyaraláskor, hanem a mindennapok során is figyeljünk a bőr védelmére! A faktorszám megmutatja, hogy hány percet tölthetünk a napon, amíg a krém védelmet nyújt. Használjunk UVA- és UVB-fényvédőt tartalmazó naptejet az arcra is, évente pedig ellenőriztessük anyajegyeinket!

Bőrgyógyászat:
http://vpmed.hu/szolgaltatasok/borgyogyaszat/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Az étkezési szokásaink megváltoztatásával megelőzhetjük a visszér kialakulását. Nagyon sok olyan élelmiszert fogyasztunk, amelyben sok a cukor és a C-vitamin. Az utóbbi nagyon fontos a szervezet számára, napi szinten pótolnunk kell. Ugyan ilyen fontos a rostban gazdag táplálkozás és ajánlott a mérsékelt só fogyasztás is.
http://www.vpmed.hu/hasznos-informaciok/
Add a comment...

Post has attachment
Ön keresztbetett lábbal szokott ülni?
Ez a testhelyzet rossz hatással lehet a szervezetünkre, ugyanis nemcsak rontja a láb vérellátását és ezzel növeli a visszerek kialakulásának kockázatát, hanem rossz testtartást okoz, amely hát-, csípő- vagy medencefájdalomhoz vezethet.
http://vpmed.hu/hasznos-informaciok/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
A megfelelő életmód sokat segíthet a megelőzésben, de ez nem csak az étkezésen múlik! A rendszeres mozgás, sportolás támogatja a vénás keringést, emellett a közérzeten is sokat javít. A legjobb megoldás, ha szakemberhez fordulsz, hogy esetedben mi a megfelelő kezelési mód!
http://www.vpmed.hu/kapcsolat/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nyáron, a napfény hatására romolhat a rosacea állapota, ami esztétikailag kifejezetten zavaró lehet. A bőrbetegség a bőr kipirosodását okozza, rádiófrekvenciás kezeléssel azonban hatékonyan kezelhető. Az eljárás szinte fájdalommentes, és a különböző területeken (arc, térd, boka) jelentkező érelváltozások esetén is elvégezhető.
Seprűvénák és hajszálerek kezelése:
http://www.vpmed.hu/szolgaltatasok/magyar_sepruvenak_es_hajszalerek_kezelese/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
A szív- és érrendszeri betegségek Magyarországon a leggyakoribb megbetegedések közé tartoznak. A nők esetében a menopauza időszakában különösen gyakori, mivel hatására megnő a koleszterinszint, ami a szívbetegségek egyik fő kockázati tényezője. Gyakori megbetegedés a koszorúér betegség, a szívelégtelenség, szívritmus zavar, az artériás és vénás betegségek. Megelőzésükben segíthet a mozgás, a helyes táplálkozás és a rendszeres orvosi vizsgálat.
További információ:
http://www.vpmed.hu/szolgaltata…/kardiologia-szivgyogyaszat/
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded