Profile cover photo
Profile photo
af aris
18 followers
18 followers
About
Posts

Post has attachment
Segmen Blogwalking Lepas Raya!
Assalammualaikum w.b.t Tag : Diana Din Jom  kengkawan sape2 yang blom  join , meh ler join segmen nie ... Mari ler ramai-ramai memeriahkan suasana ... Caranya mudah sahaja ... Klik  SINI   jika berminat   untuk turut serta ... Tarikh Tamat :- 30 Syawal Sela...
Segmen Blogwalking Lepas Raya!
Segmen Blogwalking Lepas Raya!
afzanyz87.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Hari Raya Aidilfitri 2015
Assalammualaikum w.b.t... Hai..Selamat Hari Raya.. tak habis raya lagi? Memang belum habis ponn.. baru raya ke-5 hari ni.. hahahaa.. aku yang dah naik keje.. orang lain ade yang belum naik keje lagi.. Cuti sakan ye... Alhamdulillah.. dapat jugak kita sampai...
Selamat Hari Raya Aidilfitri 2015
Selamat Hari Raya Aidilfitri 2015
afzanyz87.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Resepi : Butter Prawn Basah @ Berkuah
Assalammualaikum w.b.t Hai.. semalam aku terasa nak makan menu ni.. Udang butter.. Kat rumah ada udang yang en. suami beli.. Udang fresh pulak tu En. suami beli dari kawan dia..baru lepas menjaring..hmm..sedapkan.. Jd nye aku search la google resepi ni..heh...
Add a comment...

Post has attachment
Blog bersarang...
Assalammualaikum w.b.t.. Salam Ramadhan.. untuk hari yang ke....11 hihihi.. lame betul aku tak up date blog.. kerana kekangan tugas (wah ayat tu mcm banyak sgt kejenye) dan kerana malas nak buka blog sendiri.. Tiba-tiba bulan puasa ni baru teringat ade blog...
Blog bersarang...
Blog bersarang...
afzanyz87.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bendera Daerah Johor
Assalammualaikum w.b.t.. Hmm.. pagi ni aku nak tunjuk kat korang .. Sebagai anak jati Johor wajar lah aku ambik tahu benda ni .. hehe.. Setiap daerah kat Johor ni mempunyai bendera masing-masing .. Wahh .. rasa2 nya yg mana paling cantik? Pilih yee _ Byee..
Bendera Daerah Johor
Bendera Daerah Johor
afzanyz87.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Segmen Follow Back Kisahati Wanie
Assalammualaikum w.b.t Anjuran  Kisah Hati Wanie Jom Follow Segmen berlangsung sehingga  31 March 2015 Keputusan akan diumumkan pada 1 April 2015 
Segmen Follow Back Kisahati Wanie
Segmen Follow Back Kisahati Wanie
afzanyz87.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hampir 1 tahun...
Assalammualaikum w.b.t Pejam celik..pejam celik.. esok Aeril genap setahun.. Dah makin banyak akalnya, makin lasak, tak reti diam.. Pandai main, pandai merajuk, pandai marah bila org ambik barang dia.. Huhu.. ikut perangai sapa la tu.. _ Alhamdulillah..di...
Hampir 1 tahun...
Hampir 1 tahun...
afzanyz87.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Der Cabin BIstro...
Assalammualaikum
w.b.t.. Hye.. Kali ni aku
nak buat entry pasal makan pulak.. Haritu aku n
husband gi makan kat   DER'
CABIN BISTRO Location
kedai dkt Masai, Johor.. Saje nak try
makan kat situ.. Cadangan
husband..haruslah ikut..hehehe _ Sampai je..
waah....
Der Cabin BIstro...
Der Cabin BIstro...
afzanyz87.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Nak Link Blog Boleh ?? #1
Assalammualaikum.. Hye... Hehehe... __ Saya pun nak join jgk.. Jom ke blog  My Impian MOTIFNYA IALAH : -senang nak blogwalking -dapat kenal lebih ramai sahabat blog -dapat baca macam-macam story and perkongsian   TARIKH BEROPERASI DARI 17/3 - 21/3/2015
Nak Link Blog Boleh ?? #1
Nak Link Blog Boleh ?? #1
afzanyz87.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Happy 8th Birthday to Nuffnang!
Assalammualaikum w.b.t.. Hyee.. Happy Birthday to Nuffnang.. Wah.. asyik buat entry Birthday jek.. Apa pun semoga Nuffnang terus success... Jumpa lagi next entry.... _
Happy 8th Birthday to Nuffnang!
Happy 8th Birthday to Nuffnang!
afzanyz87.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded