Shared publicly  - 
 
Hur kategoriserar du i dina cirklar?

Har nu skapat efter "lokalisering" (Skåne, Sverige, Göteborg med mera) och "ämnen" (t.ex. kommunikation, webbutveckling, skola), sedan har jag kvar typ vänner, följer och så Personer:twitter för de jag vet twittrar...

Tar gärna emot tips på om detta är hållbart :)

Inget enkelt sätt att lägga till många i en cirkel, som jag hittat ännu i alla fall och flera tillhör ju många cirklar...

Har du kommit på ett bra sätt?

Sedan kanske folk får andra intressen/ämnen - detta kommer jag väl ha svårt att veta om de inte delar saker med mig utan tycker att jag skickar irrelevanta saker till dem? Dessutom bara för att någon ligger i min Ämne: skola grupp så är det väl inte säkert att de tar emot och ser det jag skickar om de inte följer mig?

Just nu: förvirring :D
Translate
1
Stefan Woldekidan's profile photoNina Björkman's profile photoFredrik Hulth's profile photoEvelina Björkman's profile photo
13 comments
 
Jag kör en där jag hittills lägger ALLA. Nämligen följer. Sen lägger jag några få nära personer i Vänner, folk jag känner men ej är så nära i bekanta. Och så har jag en som heter jobb för jobbrelaterade ämnen/personer och en som heter Media. Tycker det är ganska enkelt.
 
Att lägga till flera i en cirkel är enkelt. Klicka bara på de personer du vill lägga i samma cirkel. Dra dem sedan ned till cirkeln i fråga.
 
Jag har inte tagit tag i det där riktigt ännu, utan har bara uppdelat närmare vänner och sen resten i bekanta... Funderar på hur jag ska organisera det..
 
Min cirklar är: Internationell - dvs engelspråkiga, följer ( flertalet), fb, twitters och så ämnesrelaterade (iphone, android) och så har jag en egen cirkel - men den är för att jag ska få loss lite studiecirkelsmedel från ABF..shhh säg inget ;)
 
Jag kör samtliga i following för att få ett totalflöde. Sen stoppar jag in i, vänner, bekanta, smartskallar (alltså sånt jag inte vill missa, denna cirkel håller jag under 20 pers och om någon blir för högljudd så försvinner de) plus några ämnesinriktade (bla foto, kommunikation osv).
 
Tack för alla svar!

Åh så härligt med internet på sitt bästa sätt, att alla får och gör lite olika ler brett Jag kanske ska ta det lugnt med superstrukturen tills jag ser var det är på väg här. +Helena Eriksson precis så jag kände - att jag funderade och tänkte samla in hur andra gör för att få tips :) Lutar åt att det blir en enklare grej till att börja med. Både +Patrik Arwengrim och +Sofia Mirjamsdotter verkar ju ha hittat en "enkel" variant som fungerar.

Tänkte att det var trevligt att inte spamma folk med vad de finner mindre intressant men är egentligen ute efter att få samma precishet som i listor på twitter - och kanske publika cirklar. Och som du skriver +Pernilla Severson att hitta ämnesgrupper på något vis. LinkedIn har inte fångat mig där och FB använder jag inte heller på det sättet.

+Stefan Woldekidan - en google+ kurs på ABF :)
 
Jag har en högljudscirkel "Gaphalsar" där de mest rabiata dealers hamnar. Den cirklen är det spinn på might I add
 
+Eric Ceder ja men det låter ju som om vi tänkt lite lika - det känns bra. Bara man plockar in alla i following kanske de andra grupperna går att finslipa efterhand... funderar
 
Funderade på om ska sortera efter uppdateringtempo, men nöjde mig för tillfället med två stora grupper(kvinnor,män) kompletterade med smågrupper där det är mer intressant att hålla koll på individerna.
 
+Fredrik Hulth Fattar jag rätt att du gjort en cikeluppdelning baserat på fysiskt kön? Måste ju bara kommentera det och undra om du har en särskild anledning till detta? ler
 
+Nina Björkman Ja, det stämmer. Det är egentligen bara att istället för att skapa en stor cirkel, hitta något enkelt att kategorisera efter. Dessutom är det spännande att fundera över generaliseringar kring olikheter mellan män och kvinnor. En annan fördel som jag ser är att jag lätt kan få en bra bild över ration kring hur många män/kvinnor jag följer.
 
denna sida är för mig ännu mycket förvirrande. hur har du gjort med släkten? är jag dum eller kan man bara ha 24 st i varje krets? är ju sjukt lite för vår släkt... inte ens alla kusiner får plats ju
Add a comment...