Profile cover photo
Profile photo
Erynemysha Helmy
85 followers -
this is me
this is me

85 followers
About
Posts

Post has attachment
Happy 12th Birthday Muhammad Adam Izz!
Assalammualaikum... Pada 2hb Januari yang lalu merupakan hari jadi anak sulung lelaki ku yang ke 12 tahun.  Kejap jer hang dah besar nak.  Tinggi menunjang jer ibu tengok ko dari jauh.  Memang ikut genetik bapak ko lar.  Korang bayangkan lar, baru darjah 6 ...
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Berkhatan Muhammad Adam Izz!
Assalammualaikum... Cuti sekolah sebulan ni memang dah planning awal-awal untuk membuat upacara bersunat kat anak bujang sulung aku, Muhammad Adam Izz.  Maka terpaksa lar aku temankan Adam Izz di rumah selama dua minggu tanpa keluar ke mana-mana.  Doesn't m...
Add a comment...

Post has attachment
Hari Anugerah Kecemerlangan 2016
Assalammualaikum... Arghh...peduli apa aku kalo cerita ni dah basi?  Janji aku update entry dari tak update langsung kan!  Ini menunjukkan ingatan aku masih kuat lagi untuk mengingati memori penting yang telah berlaku sepanjang bulan November ini.  Nanti bu...
Add a comment...

Post has attachment
Happy Birthday To Me, My Husband and Hanie!
Assalammualaikum... Sementara tengah ada mood nak update blog ni, kita kasi up semua sekali yer! Haah...amik ko!  Bulan November ni memang 3 orang sekaligus sambut birthday.  My laki sambut dulu pada 11hb November.  Takde buat celebration pun, hanya pergi m...
Add a comment...

Post has attachment
Kemeriahan Majlis Perkahwinan Adik Ipar
Assalammualaikum... Yesza.... Aku memang sengaja tak update blog pun.  Nak tengok korang rindu kat aku ke tak?  (Pfftt....) Sebenarnya aku memang tunggu anak-anak aku abis final exam, baru lar aku berpeluang untuk update blog ni.  Yelar, orang kata masa unt...
Add a comment...

Post has attachment
Sekilas Ramadan dan Syawal 2016
Assalammualaikum.... Ramadan aku pada tahun ini telah mencatat rekod bahawa hanya sekali jer aku menjejakkan kaki ke bazar ramadan. Hari-hari seterusnya kebanyakkannya aku masak sendiri dan ada juga aku berbuka puasa makan di luar.  Tahun ni juga bazar rama...
Add a comment...

Post has attachment
Sebab Tak Update Blog....
Assalammualaikum.... Inilah sebab musabab kenapa aku susah nak update blog sejak kebelakangan ini.  Syok sangat layan citer Doctors ni sejak dari hujung bulan puasa tu hari sampai minggu ni.  Pulak tu minggu ni ialah minggu last episode citer ni.  Uwaaa.......
Sebab Tak Update Blog....
Sebab Tak Update Blog....
imerynz.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Menu Sahur Ramadan dan Weight Loss Tips
Assalammualaikum... Rata-rata orang, bila dah masuk bulan Ramadan, ramai orang akan ingat yang inilah satu-satunya cara yang sihat untuk menguruskan berat badan.  Tapi bila menjelang masuk Syawal, ramai orang pulak yang berdendam untuk makan bermacam ketupa...
Add a comment...

Post has attachment
Al Tamat PPT...
Assalammualaikum.... Haah, baru lar boleh tarik nafas dengan lega sekarang ni selepas 3 minggu bertungkus lumus dengan persiapan PPT (peperiksaan pertengahan tahun) untuk tadika, sekolah agama dan sekolah kebangsaan.  Omak ko dah boleh lompat bintang sebab ...
Al Tamat PPT...
Al Tamat PPT...
imerynz.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Busy vs Panas
Assalammualaikum... Fuhhh...hari-hari yang mendatang memang tersangat lar mencabar kesabaran diri dalam mengharungi cuaca yang teramat panas sekarang ini.  Alhamdullilah, 2-3 hari yang lepas, Johor ada sekali sekala hujan lebat. Hujan kalo 3 hari straight t...
Busy vs Panas
Busy vs Panas
imerynz.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded