Profile cover photo
Profile photo
Mohamad Nasrullah
About
Posts

morning 2016
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

I cant waitttt
Add a comment...

Post has attachment
Mohamad Nasrullah commented on a post on Blogger.
aku suke cmni... tp xbest la sbb susah nk dapat viewer (yg xde google plus) yg nk komen sbb sistem lama lg bagus... then sistem skrg ni lak sush nk jejak link blog owner nye kecuali klu owner blogger cm aku ni letak link sini,.. tp yg bestnye threadnya menarik n boleh plus +1 kalau suka komen seseorang... btw aku ni blogger yg da lama pencen.. hik3
http://nash121.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Mohamad Nasrullah commented on a post on Blogger.
ni blogger pro umno ni.. korang cuba tengok posting2 lalu, banyak menghentam PAS sendiri... bahaya ni... baik report kt polis.. aku suspek blog ni sebijik cm blog suara pakatan rakyat yg da kene delete/ban tu..
Add a comment...

Post has attachment
I won candy on the #googlebirthday doodle! Score: 156
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded