Profile cover photo
Profile photo
Naz Ieqa
265 followers
265 followers
About
Naz Ieqa's posts

Post has attachment
Sibuk lagi???
  Hai semua...apa khabar? Sebelum Chn memulakan cerita panjang lebar Chn, eloklah Chn mengucapkan " Salam Aidilfitri, Maaf Zahir & Zahir" dahulu buat warga blogger yang mengenali Chn sama ada secara langsung mahupun tidak.Lama kan Chn tak update blog.Last u...

Post has attachment
Ber "Tumblr" pula..
  Hai semua? Pa Khabaq? Harap-harap molek-molek la noh..okey, hari ni terasa nak menaip entry baru walaupun tak dak cerita yang best pun nak kongsi.Saja suka-suki nak memenuhkan ruang-ruang yang kosong dalam blog ni..Sekarang ni Chn dah pandai Ber"TUMBRL" t...

Post has attachment
Secebis Kalam #2
  Ya Allah, rawatlah luka ini dengan cahaya cintaMu, agar aku tidak terus dibuai mimpi palsu.. Aamin #sumber :  Tumblr

Post has attachment
Bisikan Kalam #1
  "Tiada siapa tidak pernah lalui fasa kejahilan." # Namun tidak pernah ada kelewatan dalam Memohan Keampunan dan membaiki kesilapan yang lalu..inshaAllah.. Sesungguhnya Allah itu Maha Penerima Taubat.. ~  ~Hati2 dengan perkara dosa yg sering kita amalkan k...

Post has attachment
Setelah Sekian Lama..akhirnya..
  Hai semua..Lama kan blog ni sunyi tanpa sebarang cerita @ update apa-apa.Maaf ler sebab Chn selalu sahaja sibuk dan tidak sempat nak menaip.Sekarang Chn sedang cuti semester selama 2 bulan..1 bulan Chn terbang ke Kuala Lumpur.Jadi orang KeyyEll sekejap.Le...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Handmade Pillow Sanah Helwah
Handmade Pillow Sanah Helwah.. Pillow ni owner bagi hadiah untuk sahabat owner sejak dari kecil lagi bersempena dengan hari lahirnya yang ke-21..Design ni khas untuk dia yang bernama Syazwanna..Dah lama bagi hadiah ni kat dia tapi baru sekarang nak update t...

Post has attachment
Tempahan Mini Pillow for Usrah
Hai semua pecinta Kraf dan peminat Kraf..Baru sekarang nak update blog tentang tempahan customer.. Kali ini tempahan oleh kumpulan usrah adik owner sendiri..Diorang nak 10 biji mini pillow. Proses menyiapakan mini pillow Alhamdulillah siap 10 biji  Mini pil...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded