Profile

Cover photo
Dimitrios Desyllas
Attended Tei of Lamia
Lives in Acharnes
465,681 views
AboutPostsPhotosYouTubeReviews

Stream

Dimitrios Desyllas

Shared publicly  - 
 
AWESOME ίσως να το έχω δει!!!
1
Add a comment...
 
Απλά τα σπάει!!!!!
To tablet είναι και PC απλά αντί να ξοδεύεις τα λεφτά σε ένα netbook παίρνεις ένα ταμπλετάκι και κάνεις την δουλειά σου ειδικά αν είσαι φοιτητής!!! Και στο τραίνο χωρίς πολλά πολλά βλέπεις ταινίες και κάνεις και τις εργασίες σου και παρουσιάσεις. Χωρίς καλώδια και λοιπά άχρηστα παρεμφερή. Άντε στην χειρότερη να θες μια οθόνη για να μην στραβώνεσαι!!
 ·  Translate
 
this is what we've been working on the last few weeks, and it's been a blast
1 comment on original post
2
Add a comment...
 
Tomcat αλλά Quick 'n' Dirty που σαφώς λατρεύεται!!!!
https://pcmagas.wordpress.com/2015/02/28/ubuntu-tomcat-maven/
 ·  Translate
Mε την Java μπορείς να κάνεις εφαρμογές που είτε τρέχουν μέσω του Browser (αν λόγο ότι προσφέρει πολλά κενά ασφαλείας αυτή η μέθοδος δεν χρησιμοποιείται και καλό είναι να έχετε ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ τα ...
1
Add a comment...

Dimitrios Desyllas

Shared publicly  - 
2
Add a comment...

Dimitrios Desyllas

Shared publicly  - 
1
Dimitris Papapoulios's profile photo
 
Φοβερό άρθρο. Είσαι γαμάτος. /s
 ·  Translate
Add a comment...

Dimitrios Desyllas

Shared publicly  - 
 
AWESOME!!!
1
Add a comment...

Dimitrios Desyllas

Shared publicly  - 
 
Shut up and take my money!!!!!
 
What do you get when you combine a Raspberry Pi with “Adventure Time”? Nope. The answer to our query is definitely not, “A mess that probably won’t
View original post
1
Add a comment...

Dimitrios Desyllas

Shared publicly  - 
 
 
Washington Post: Η Ελλάδα είχε συμφωνήσει στη μείωση του γερμανικού χρέους

Αθήνα
«Στην ελληνική κρίση, η Γερμανία θα πρέπει να διδαχθεί από το δικό της δημοσιονομικό παρελθόν» τονίζεται σε άρθρο του Χάρολντ Μέιρσον στην εφημερίδα Washington Post.

Όπως αναφέρεται, «τόσο για λόγους στρατηγικής, όσο και οικονομικούς, θα αποτελούσε καταστροφή για τη Γερμανία, εάν η Ελλάδα υποχρεωνόταν στην αποκήρυξη των χρεών της και στην έξοδό της από την ευρωζώνη, καθώς μία τέτοια κίνηση θα απειλούσε την ίδια την ύπαρξη της νομισματικής ένωσης».

«Η νέα ελληνική κυβέρνηση αντιπροσωπεύει, το λιγότερο, τη ρήξη με την πρότερη κακοδιαχείρηση της Ελλάδας, όπως είχε πράξει και η κυβέρνηση του Αντενάουερ ως προς εκείνη του Χίτλερ. Οι πρώτοι διορισμοί σηματοδοτούν μία καινοφανή εξέλιξη στη διακυβέρνηση της Ελλάδας, τη μάχη κατά της διαφθοράς και του ευνοιοκρατικού καπιταλισμού που διαβρώνουν εδώ και χρόνια την οικονομία της χώρας» προστίθεται.

Σύμφωνα με το άρθρο της αμερικανικής εφημερίδας, «η Γερμανία, μολονότι έχει κατανοήσει τα διδάγματα από τα λάθη που διέπραξε τον 20ό αιώνα, δεν φαίνεται να διδάσκεται από το κόστος που ενέχει η προσκόλληση στη δημοσιονομική ορθοδοξία, παρά το γεγονός ότι η ευημερία της οφείλεται στην απόφαση των αντιπάλων της κατά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο που επέτρεψε στη μεταπολεμική Δ.Γερμανία να διαγράψει το ήμισυ των χρεών της. Μετά την κατάρρευση του 2008, η Γερμανία, ως η κυρίαρχη οικονομία της Ευρώπης και η σημαντικότερη πιστώτρια χώρα, υποχρέωσε τις χώρες της μεσογειακής Ευρώπης και κυρίως την Ελλάδα να λεηλατήσουν τις ίδιες τις οικονομίες τους για να αποπληρώσουν τα χρέη τους».

Στη συνέχεια, μεταξύ άλλων, υπογραμμίζεται ότι «η επιμονή της Γερμανίας οδήγησε στη συρρίκνωση της Ελλάδας στο επίπεδο της Μεγάλης Ύφεσης των ΗΠΑ. Η ανεργία εκτινάχθηκε στο 25%, ενώ η νεανική ανεργία ξεπέρασε το 50%, η οικονομία βυθίστηκε κατά 26% και η κατανάλωση κατά 40%. Το χρέος ανήλθε στο 175% του ΑΕΠ, ενώ τα κεφάλαια από τα δάνεια που παραχώρησαν η Γερμανία και τα άλλα κράτη στην Ελλάδα, δόθηκαν, είτε για την κάλυψη των επιτοκίων, είτε για την αποπληρωμή παλαιότερων δανείων. Μόλις το 11% εξ΄αυτών δόθηκε πραγματικά στην ελληνική κυβέρνηση.

»Δεν προκαλεί, λοιπόν, έκπληξη ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι επέλεξαν μία νέα κυβέρνηση, η οποία διεκδικεί την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους. Οι αξιωματούχοι της Γερμανίας και της ΕΕ αντέδρασαν σθεναρά στις όποιες αλλαγές.

»Ευτυχώς για τη Γερμανία, οι δικοί της πιστωτές είχαν υιοθετήσει διαφορετική στάση μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Στη συμφωνία του Λονδίνου για το χρέος, το 1953, 20 κράτη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, που είχαν δανείσει χρήματα στη Γερμανία κατά την προναζιστική Δημοκρατία της Βαϊμάρης και μετά το 1945, συμφώνησαν να μειώσουν το χρέος της Δ. Γερμανίας κατά το ήμισυ. Επιπλέον, συμφώνησαν ότι η αποπληρωμή του δεν θα προέρχεται από τις κυβερνητικές δαπάνες, αλλά αποκλειστικά από τις εξαγωγές.

»Με τη συγκατάθεση όλων των μερών, η συμφωνία του Λονδίνου και οι διαδοχικές τροποποιήσεις της, κατέστησαν τη Γερμανία ισότιμη με τους πιστωτές της, διαθέτοντας τη δυνατότητα, την οποία χρησιμοποίησε κατά καιρούς, να απορρίπτει τους όρους των πιστωτών και να εμμένει σε νέες διαπραγματεύσεις».

Καταλήγοντας, ο αρθρογράφος σημειώνει ότι «ο κόσμος θα ήταν ένα καλύτερο μέρος, αν οι Γερμανοί γνωρίζαν την ιστορία τους».

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231381559
 ·  Translate
View original post
1
1
Δημήτρης Κουκοράβας's profile photo
Add a comment...

Dimitrios Desyllas

Shared publicly  - 
 
 
Αυτή είναι η σημερινή αγάπη
 ·  Translate
View original post
1
Add a comment...
People
Education
  • Tei of Lamia
    Τμήμα Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών, 2009 - 2013
  • 11 Λύκειο Αχαρνων
    2β/μια εκπεύδευση, 2006 - 2009
Basic Information
Gender
Male
Other names
pc_magas
Story
Tagline
I love making computer software, robotics, digital electronics. I Study in Technological Educational Institute of Lamia. And I am from ther famoyus bankrypt country Greece!
Introduction
Φοιτητής στο τει Λαμίας. Γνωστός σε κοινότητες ελευθέρου Λογισμικού αλλά και στο διαδίκτυο ως pc_magas. Μέλος της linux team του Τει Λαμίας.
Bragging rights
Μπορώ και κάνω μόνος μου λογισμικό και έχω ολοκληρώσει την τελευταί δουλεία μου το GUMA. Ακόμη έχω έναν server με Debian Linux.
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Acharnes
Previously
Lamia
Ένας χώρος όπου μπορείς να κάνεις παρουσιάσεις άνετα έχει όλη την υλικοτεχνική υποδομή πχ. projectors κλπ κλπ. Ακόμη είναι ένα καλό μέρος για συναντήσεις κοινοτήτων σχετικά με το LInux και Ελεύθερο Λογισμικό και Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα.
Public - 2 years ago
reviewed 2 years ago
1 review
Map
Map
Map