Profile cover photo
Profile photo
manux pekinx
17 followers -
Badanku badan rokhani,kang sifat langgeng wasesa,kang sukma purba wasesa,kumebul tanpa geni,wangi tanpa ganda,aku sajatine roh sakalir,teka nembah,lungo nembah,wong saketi pada mati,wong saleksa pada wuta,wong sewu pada turu,among aku ora turu,pinangeran yitna kabeh. [Raden Said]
Badanku badan rokhani,kang sifat langgeng wasesa,kang sukma purba wasesa,kumebul tanpa geni,wangi tanpa ganda,aku sajatine roh sakalir,teka nembah,lungo nembah,wong saketi pada mati,wong saleksa pada wuta,wong sewu pada turu,among aku ora turu,pinangeran yitna kabeh. [Raden Said]

17 followers
About
manux pekinx's posts

Post has attachment
Ngaji´╗┐
Video
Video
Video
16/06/16
3 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded