Profile cover photo
Profile photo
Coxit
110 followers -
Communication. Execution. Results. Delivered. Coxit PR.
Communication. Execution. Results. Delivered. Coxit PR.

110 followers
About
Posts

Post has attachment
Det brenner under vann
Samsung har måtte tilbakekalle sin nyeste (vanntette) telefon og timingen kunne ikke vært dårligere.
- Samsung har jo gått på en skikkelig undervannsmine. De trodde de skulle ta innersvingen på Apple ved å lansere vanntette Note 7 før iPhone 7, men nå har det motsatte skjedd, sier +Magnus Brøyn i dagens toppsak på E24.
Add a comment...

Post has attachment
For kaldt for Pokémon
Selv om mange fortsatt jager virtuelle skapninger, har stadig flere lagt pokéballene på hylla. Kaldere vær og mindre ferie sørger for at vi heller bruker tiden på andre ting, sier +Magnus Brøyn på radio.
Add a comment...

Post has attachment
Mobilen viser vei! I de fleste sammenhenger kan du bruke mobilens GPS til å finne fram, men utfordringer kan oppstå. Både vær, temperatur og signaler kan spille deg et puss. +Magnus Brøyn har snakket med P4 om mobiltelefonens GPS-teknologi.
Add a comment...

Post has attachment
Har du testet nye Instagram Stories?
Instagrams nye funksjon er her, men har vi ikke sett denne storyen før? Magnus Brøyn er ikke overrasket over at funksjonen kommer nå, selv om Instagram Stories er overraskende lik Snapchats «my story»-funksjon.
– Jeg tror ikke at brukerne vil hoppe fra Snapchat til Instagram på grunn av dette. Noen av Instagrams brukere vil nok utforske denne nye funksjonen, men det er veldig vanskelig å utfordre Snapchat, sier Brøyn.
http://www.tv2.no/nyheter/8487643/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Det digitale toget går
Få med deg dette dybdeintervjuet av +Magnus Brøyn i InnoMag om innovasjon innen kommunikasjon og teknologi. På engasjerende vis deler Magnus innsikt og refleksjoner. "Vi har gått ombord i et tog som flytter seg fort. Veldig fort", sier Magnus, om den digitale og sosiale utviklingen. Les intervjuet her!
Add a comment...

Post has attachment
Den Digitale Reisen
Barack og Michelle Obama inntok ‪#‎SXSW‬ og Austin i år, men hvor var de norske toppolitikerne og andre sentrale meningsbærere innen IT-, nærings- og kulturpolitikken? Det spør +Magnus Brøyn i dagens kommentarartikkel i DN (Etterbørs). Dette engasjerer oss! Les den i avisen eller på nett (http://www.dn.no/…/21/2…/Teknologi/obama-var-der-hvor-var-du)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Katta er ute av sekken
I denne saken fra #Kampanje  kommenterer +Magnus Brøyn hvordan fjorårets store snakkis under ‪#‎SXSW‬, ikke ble snakket om i år. Direktesending av video i en sosial form er fortsatt populært, men også på dette området betyr distribusjon og rekkevidde mer enn det å være først ute. Derfor taper (Meer)katta.
Add a comment...

Post has attachment
Ser du hele bildet?
I dag startet +Magnus Brøyn dagen i 360 grader på frokost-TV, for 360-video er noe vi nå kan nyte godt av, både for moro skyld og av praktiske grunner. - Det er moro for unga, men også når man gjør noe litt ekstraordinært, eller i hverdagen, så kan man dele øyeblikkene i 360 grader, sier Magnus.
Add a comment...

Post has attachment
Stay hungry. Stay foolish. Denne helgen har den nye filmen om Steve Jobs premiere og samtidig er det 40 år siden den første Apple-maskinen kom ut fra garasjen i Silicon Valley. Derfor inviterte TV2 Magnus til en prat om Steve Jobs og innovasjonene fra Apple. Vi hedrer denne mannen for hans enorme innovative kraft. Eller som Magnus sier: "ONE MORE THING.. Denne filmen vil du se..!"
Add a comment...

Post has attachment
Sikre dine digitale minner
Den digitale tidsalderen gjør det mulig å fange unike øyeblikk og gode minner på en enkel måte - i form av bilder og videoer - men hvor lang er egentlig holdbarheten på de digitale minnene? – Gode minner varer gjerne evig, men det gjelder dessverre ikke de digitale minnene våre, fortalte Magnus på frokost-TV i dag.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded