Profile cover photo
Profile photo
Azziah Nawawi
32 followers
32 followers
About
Posts

Post has attachment
Didik hati utk lebih husnudzon
Assalamualaikum.. sembang santai pagi ni. cerita hati kita.. nak didik hati aku ni ha.. mungkin blh utk korang sekali. benda baik kita share2 eh..   kita manusia ni, ke aku sorang? hahah susah la hai nak didik hati utk bersangka baik sentiasa. atau husnudzo...
Add a comment...

Post has attachment
Dugaan penghujung 2018
Assalamualaikum.. nak share sikit kisah pak incik aku ni ha @ suami. panjang sket lah ye ceritanya. dugaan penghujung 2018 utk kami sekeluarga.. Alhamdulillah, walau huru hara, semua selesai dgn izinnya.. nak dijadikan cerita, bln disember lepas. hari ahad,...
Dugaan penghujung 2018
Dugaan penghujung 2018
genuine-1224.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Surat dari Amni
Assalamualaikum.. kisah anak dara nan seorang.. Amni ni sukalah sangat tulis, lukis mcm2.. budak nak besar, umor 8 thn.. gitulah perangai dia dia suuuuuuuka beli buku tulis. kalau pegi kedai, minta buku cerita dan buku tulis. bukan buku tulis biasa yeh.. na...
Surat dari Amni
Surat dari Amni
genuine-1224.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Aniq masuk Pasti
Assalamualaikum.. anak bujang dah besaq.. thn ni dah masuk 5 tahun. sooooo, kena daftar masuk skolah jugak la kan? cadang nak hantar thn lepas masa dia 4 tahun, sama mcm kakak.. tapi tak jadi sbb rasa mcm dia kecik lagi hahaha padahal kakak dlu masuk 4 thn....
Aniq masuk Pasti
Aniq masuk Pasti
genuine-1224.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Ajarlah anak kita besederhana...
Assalamualaikum.. Jumaat, 11hb January dah.. sekejap je masa berlalu.. hari ni dah minggu ke 2 persekolah dan mat aniq masih menangis tanpa gagal setiap pagi. hahahaha.. adoihhhh la budak tu. blk petang tu kemain happy, pagi2 cam apa tah. takpelah, maybe be...
Ajarlah anak kita besederhana...
Ajarlah anak kita besederhana...
genuine-1224.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Selamat kembali ke sekolah
Assalamualaikum.. minggu ni dah minggu ke 2 anak2 kembali ke sekolah hari ke 5 dah. so, how para ibu sekelian? hehehe kembali menjadi naga jadian di pagi hari? kehkehkehkeh.. new experience utk aku.. sebab tahun ni anak bujang nan seorang dah masuk ke alam ...
Selamat kembali ke sekolah
Selamat kembali ke sekolah
genuine-1224.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hello 2019 Bye 2018
Hello 2019.. Bye 2018.. Hope 2019 will be fine to me.. Insyallah.. Happy New Year
Hello 2019 Bye 2018
Hello 2019 Bye 2018
genuine-1224.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
December
Assalamualaikum.. dah december. sket je lagi dah nak masuk 2019. sekejapan saja.. nak menulis, nak share, tapi malas sbb takda mood rasa serabot tapi entah pikir apa kadang rasa ok kadang tak ajer gilerrr ke apa. hahaha biasalah.. life ni ada ups and down.....
Add a comment...

Post has attachment
BICARA DAKWAH : UTAMAKAN AKHIRATMU,BAHAGIA DUNIAMU
TAJUK: "UTAMAKAN AKHIRATMU,BAHAGIA DUNIAMU" Sesungguhnya,kebahagiaan
atau kesengsaraan hidup bukan berpunca dari kekayaan atau kemiskinan,
berharta atau papa, berjawatan tinggi atau pekerja biasa, tetapi sangat
bergantung kepada sejauh mana kecenderungan...
Add a comment...

Post has attachment
Cinta Tiada Ganti
Assalamualaikum.. korang kat sini ada yg layan drama Cinta Tiada Ganti? ok geng.. hehe aku layan dr 1st episod. gigh nau kannn semlm dah masuk episod 91 kut xlambat dah nak habis 100 episod kauuuuuu aku layan tu sebab baca promo katanya adaptasi cerita dr F...
Cinta Tiada Ganti
Cinta Tiada Ganti
genuine-1224.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded