Profile cover photo
Profile photo
Azziah Nawawi
32 followers
32 followers
About
Azziah Nawawi's posts

Post has attachment
Bicara Dakwah : CARA MENJAGA HUBUNGAN KEKELUARGAAN
Tajuk: “CARA MENJAGA HUBUNGAN KEKELUARGAAN“ Pertama: Hubungan
kekeluargaan harus dipupuk pada peringkat akar umbinya dan ibu bapa
seharusnya sedar betapa institusi keluarga ini merupakan pokok pangkal
kehidupan kita. Tetapi apabila perkara-perkara negati...

Post has attachment
2 Syawal : beraya ke rumah cikgu
part 2 of 2 syawal. malas nak sekalikan, nnt panjang nau entry. hehe... lepas reunion kecil2an kami tuh, gerak g umah adik aku. abang aku g makan nasik sana. so zass aku naik ke Kangar balik. dah makan, solat sesiap, gerak ke Arau pulak. nak pegi rumah beka...

Post has attachment
2 Syawal : Reunion geng skolah kecil kecilan
ok, next kisah 2 Syawal.. plan, reunion kecil2an ngan dak2 skolah. as usual la. ngan kengkawan perempuan ja. geng group whatapps Gojes. kemain nama group Gojes.. hahaha padahal memasing dlm group tu mulut zassssssssss semua. hahah hilang gojes aih. papa kej...

Post has attachment
Kisah Tudung..
rasanya dulu dah pernah buat entry pasal tudung nih.. cara aku simpan tudung. tapi dlu banyak tudung awning tu. now nak share pasal tudung bawal and shawl pulak. ni gambar lama, and dah lama jugak save as draft kat sini. so, jomlah share2... hehe.. jap, ni ...

Post has attachment
1 Syawal
Maaflah, dah masuk Zulkaedah baru up cerita 1 Syawal. hahaha.. ok la tu, thn lepas langsung takda entry raya. sabauuu jelah aku. raya tahun ni mcm biasa, sama mcm tahun2 lepas jugak. malam raya umah mak pak aku. pagi raya kat rumah mentua, tghr balik umah m...

Post has attachment
Bicara Dakwah : HARGAILAH PEKERJAAN KITA SAAT INI
Tajuk: “ HARGAILAH PEKERJAAN KITA SAAT INI “ Zaman
ini merupakan sebuah zaman yang amat mencabar kepada kita terutamanya
daripada segi kewangan dan kos sara hidup yang semakin tinggi. Kita
patut bersyukur kerana Allah kerana diberikan peluang memilih kit...

Post has attachment
Vase survey
Hai.. nak duit free tak? takpelah walau sikit pun, janji free  ye dok? sapa je nak bagi ko duit kan? sesaja pulak tu.. haaa, meh jawab survey ni. jawab survey pun dapat duit tau. mudah je punn.. https://getvase.com/?referral=n2137a klik link tu, and jawab s...

Post has attachment
Hai hai hai
ni kira hai part 3 lah ye.. kekekek... bapak lah malas nak log in nak update  blog. rajin blogwalking je skang ni. nak updat eblog sendiri malehhh.. haishhhh.. faktor utama maybe sebab aku lama gila tak on laptop sendiri. gambar pun dah lama tak transfer. b...

Post has attachment
Hai part 2
Hai hai.. dah kata part 2, kita hai 2 kali.. hahahahah. ok tak kelakar kak yah.. Selamat hari raya aidilfitri buat semua. maaf zahir dan batin yeh.. aku malas sungguh nak update blog. entah lah. waktu free, blog walking jelah. baca cerita orang je.. hehe.. ...

Post has attachment
Hai
Assalamualaikum.. salam 6 Ramadhan utk semua.. laaaaaaaaaaaaaaaaaaaama tak bersiaran. bapak  malas! takdanya bz ke apa, tapi malas. buka blog, pastu blogwalking ja. nak taip entry blog sendiri, malassssssssss. takda mood. kenapa ntah.. berdoa la moga lepas ...
Wait while more posts are being loaded