Profile cover photo
Profile photo
't Hondje van Mary
6 followers -
Amateur Toneelvereniging Amsterdam • ‘t Hondje van Mary.
Amateur Toneelvereniging Amsterdam • ‘t Hondje van Mary.

6 followers
About
Posts

Post has attachment
Is toneelspelen iets voor jou? Wil je ontdekken of je talent hebt? Ben je een amateur toneelspeler of een ervaren acteur en wil je meer leren?
In september 2017 starten we met de amateurtoneel cursus.
Add a comment...

Post has attachment
Amateurtoneel & Theater in Amsterdam

De voorstellingen van toneelclub ‘t Hondje van Mary kenmerken zich door respect voor het bestaande stuk met een originele draai. Jaarlijks wordt er aan een bestaand toneelstuk gewerkt of aan een eigen bewerking van een toneelstuk.
Toneelvereniging ‘t Hondje van Mary staat voor diversiteit van spelers, diepgang, humor en aandacht voor tekstbehandeling.
Add a comment...

Post has attachment
cursus | Amateur Toneel Amsterdam

Toneelspelen is waanzinnig leuk en leerzaam, je hebt wekelijks een avond lang plezier. Je moet niet alleen tekst uit je hoofd leren en opzeggen. Je leert jezelf een ander karakter en andere lichaamsdynamiek aan te nemen.

Een geweldige kans om kennis te maken met amateurtoneel is het volgen van een toneelcursus bij toneelvereniging ’t Hondje van Mary. In de toneelworkshops komen de diverse facetten van toneelspelen aan de orde. Binnenkort vinden er audities plaats en hopen we nieuwe enthousiaste puppy’s te verwelkomen. Vanaf september starten we met nieuwe toneelcursussen.
Add a comment...

Post has attachment
’t Hondje van Mary speelt Schuldig

Een jury van twaalf mannen en vrouwen moet tot een eensluidend oordeel komen en beslissen over leven en dood.

’t Hondje van Mary speelt in dit stuk met thema’s die van alle tijden zijn: vooroordelen, onverwerkte frustraties, stereotypering, nurture of nature? De ingrediënten voor een voorstelling vol spanning en humor!
Add a comment...

Add a comment...

Post has attachment
Theater | Amateur Toneelvoorstellingen

Sinds haar oprichting in 1996 heeft ‘t Hondje van Mary vele hoogwaardige toneelvoorstellingen voor het Amsterdamse publiekop de planken gezet. Met een eigen visie op amateur toneel; vanuit het delen van acteerervaringen met elkaar en waarbij een samenspel van plezier en leren voorop staat.
Add a comment...

Post has attachment
Toneelcursussen in Amsterdam

Middels professionele theaterworkshops wordt er bij toneelgezelschap ’t Hondje van Mary jaarlijks aan een nieuwe toneelvoorstelling gewerkt met een groep van 12-24 amateur toneelspelers uit Amsterdam. De theaterstukken zijn op basis van improvisatie en een eigen geschreven script of op basis van een bestaand toneelstuk welke geheel wordt bewerkt.

Van september tot en met half juni (meestal voorstellingen in mei en juni) wordt er elke dinsdagavond gerepeteerd in een studio aan de Brouwersgracht in de binnenstad van Amsterdam.
Add a comment...

Post has attachment
Welkom allemaal in de studio van Nieuws van de Dag. Onze smaakvolle en spraakmakende talkshow met verrassende meningen en ontregelende inzichten.

Deze avond staat een ding voorop, de inhoud. We zijn live en alles mag gezegd worden. We zoeken steeds het randje op. Het zal goed voelen. Maar er zal ook spanning zijn. U zult zeker genieten.
Add a comment...

Post has attachment
Toneelgezelschap ‘t Hondje van Mary Amsterdam.

Bij amateur toneelvereniging ‘t Hondje van Mary staan inzet, enthousiasme, leergierigheid en creativiteit centraal.
Op basis hiervan wordt in de voorstellingen en het toneelspel gestreefd naar een combinatie van creativiteit, ontwikkeling van talent, inzet en inspiratie. Dit alles in een sfeer van wederzijds respect en openheid.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded