Profile cover photo
Profile photo
Amirul Aiman
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
Because I changed
Ramai sebenarnya yang selalu sangat kata aku ni dah berubah . Aku dah tak macam dulu. Dan ada juga yang cakap aku dah banyak bazirkan life aku dengan sosial. Semua yang cakap tu termasuk la kawan-2 sekolah agama. Hmmm.. Diorang tak sedar kenapa aku jadi mca...

Post has attachment
Dream Come True :)
Entah kenapa aku mimpi arwah tokwan aku. Aku x pnggil dia tokwan tp aku panggil dia tok ki.. Dia baik sngt-2 .. Dia x penah marah aku.. Dan yang paling aku rindu bila aku main janggut dia.. Sumpah rindu weyh.. Dah la lembut pastu panjang pulak . huhu .. nos...

Post has attachment
Only You And Me
Assalamualaikum n Haiii ! Trial ? wuaaa dugaan weyh dugaannn . Semakin dekat aku nak hampiri trial semakin banyak dugaan yang menimpa diri aku.. Hari ni pun aku banyak buat salah dekat seseorang n i admit it.. Aku tak patut luahhkan  apa yang aku rasa sekra...

Post has attachment

Post has attachment
Painful To Accept
Actually crita ni bersambung dari cerita sebelum ni.. Aku dengan dia gaduh besar sangat-2.. Terlalu pedih aku nak terima .. Lepas dia story about dia punya kawan kan.. Aku mendiamkan diri ja.. Aku just tak nak tunjukkan aku punya jeles dekat dia ..So, aku j...

Post has attachment
No More Hashtag Anymore For Her
Hari ni aku gaduh besar dengan seseorang.. Aku akui memang aku yang mulakan pergaduhan ni.. Kalau bukan sebab aku takkan jadi macam ni .. Haishh .. kenapa kau ni ego sangat haa Amirul Aiman ? kenapa ? Kau tau tak kau dah sakitkan hati seseorang .. Haishh .....

Post has attachment
Silent Reader
Assalamualaikum n haii korang !! Nothing to post today but i feel very so very bored .. erm erm.... Aku tengok overview ramai jer yang stalk blog aku kann ? acecey .. baik korang mengaku cepat ! kan ada cctv tuhhh .. Korang mesti x kan terlepas punya lah .....

Post has attachment
Hipokrit
Tanpa diguga aku tak sanka ramai kawan yang tak suka dengan perangai aku. Hari ni, masa ni, saat ni aku sedar sapa diri aku sebernanya.. Aku sedar berapa banyak tak suka akau  n berapa banyak yang suka aku.. Aku tak sangka kawan yang selama ni jadi kawn  se...

Post has attachment
Segalanya MUSNAH !
Yes ! Hancur ! Rosak ! Musnah segalanya u know .. Aku rancang sebulan sebelum tarikh yang sangat penting n bermakna yang aku tunggu .. Tak tau nak ungkap macam mana .. Sedih tu sedih la jugak .. Apa tah lagi kecewa kan.. wuuaaaa ... :'( Nak nangis :( :'( 12...

Post has attachment
Kindergarten
Assalamualaikum n haii !! Sekarang aku tengah membosankan diri .. huh ! tak tau nak buat apa weyhhh .. Tau la sekrang tengah cuti pun kann~ kot la ada insan yang nak bawa keluar jalan-jalan.. huhu... Tapi tak pa la.. Aku redha... Asalkan aku dapat tenangkan...
Wait while more posts are being loaded