Profile cover photo
Profile photo
Novel IdeaKreatif
241 followers
241 followers
About
Posts

Post has attachment
BAB 6 : MAMAT TISU - EZZA MYSARA
BAB 6             Setelah
ditimbang-timbang dengan akalnya yang berenang dengan rasa waras, baik jangan
ditanya soalan tu. Nanti nampak sangat jadi stalker. Dah lah minah Zandra tu
buat private. Kalau follow karang kantoi free je. Twiter Zahid pun banyak ya...
BAB 6 : MAMAT TISU - EZZA MYSARA
BAB 6 : MAMAT TISU - EZZA MYSARA
novelideakreatif.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
BAB 5 : MAMAT TISU - EZZA MYSARA
BAB 5 Sedang Nasuha kalut menarik kakinya, tiba-tiba ada seorang
lelaki yang turun ke dasar laut dan membantu mengeluarkan kakinya.Baju
keselamatan milik Nasuha ditarik hingga ke dasar.             Apabila naik ke atas,
tercungap-cungap Nasuha mencuri nafas...
BAB 5 : MAMAT TISU - EZZA MYSARA
BAB 5 : MAMAT TISU - EZZA MYSARA
novelideakreatif.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
BAB 5 : MAMAT TISU - EZZA MYSARA
BAB
4             Membulat mata Nasuha apabila tangan
Zahid di mulutnya. Dan keadaan mereka berdua kali agak rapat. Terus Nasuha
tolak tangan Zahid itu. Dah apahal nak tutup mulut dia pulak?             “You buat apa kat sini?” Kalut
Nasuha lontar soalan.  ...
BAB 5 : MAMAT TISU - EZZA MYSARA
BAB 5 : MAMAT TISU - EZZA MYSARA
novelideakreatif.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
BAB 3 : MAMAT TISU - EZZA MYSARA
BAB 3 Zahid geleng kepala dengar Zandra membebel
tak suka bau hospital. Dah masuk hospital, mestilah bau hospital. Takkan nak
bau hotel pulak. “You ni kerap betul migrain.” Komen Zahid
sewaktu memberikan ubat untuk buah hatinya. Drama swasta Nasuha langsung...
BAB 3 : MAMAT TISU - EZZA MYSARA
BAB 3 : MAMAT TISU - EZZA MYSARA
novelideakreatif.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
BAB 2 : MAMAT TISU - EZZA MYSARA
BAB 2 Hari ni terpaksalah lunch sorang-sorang.
Yasmin dengan diet tak sudahnya. Mimi puasa. Hana dengan Ijah nak ke bank. Hatinya sendiri pun terbelah belah. Kejap
nak makan. Kejap nak tidur. Itulah, gatal pergi layan cerita korea sampai pukul
empat pagi tu...
BAB 2 : MAMAT TISU - EZZA MYSARA
BAB 2 : MAMAT TISU - EZZA MYSARA
novelideakreatif.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
MAMAT TISU - EZZA MYSARA
BAB 1 Nasuha pandang mesej yang diberikan oleh
bosnya itu berulang kali. Baca sepuluh kali pun mesej tu memang tak akan
berubah! Sigh! Suha, saya demam. tak dapat
attnd meeting Company Casa Holdings. Awk tolong ambikkan minit mesyuarat bagi
pihak saya . - B...
MAMAT TISU - EZZA MYSARA
MAMAT TISU - EZZA MYSARA
novelideakreatif.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
TERBAHARU - TERBIT FEBRUARI 2017
MILIKI AKU SEJUJURNYA - Dhila Asyfa HARGA : RM26/RM29* Syifah terpaksa akur bila orang yang bakal dinikahi mengahwini perempuan lain. Nasib baik Huzair sudi menawarkan diri menjadi pengganti. Tapi, ikhlaskah lelaki itu? “Aku nak kau patuh apa sahaja peratur...
TERBAHARU - TERBIT FEBRUARI 2017
TERBAHARU - TERBIT FEBRUARI 2017
novelideakreatif.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Bab 5 : SEINDAH MAHARKU - HANNA HAIFA
Bab 5 T ERGESA-GESA Ain melangkah keluar dari Book Garden yang merupakan kedai yang
menjual buku rujukan dan alat tulis bagi pelajar universiti. Tadinya dia
berkunjung ke sini untuk membeli beberapa batang pen dan juga menukar bateri
kalkulator. Sebaik saha...
Bab 5 : SEINDAH MAHARKU - HANNA HAIFA
Bab 5 : SEINDAH MAHARKU - HANNA HAIFA
novelideakreatif.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
**
Bab 4 A IN letakkan tangan di dada.
Jantung kencang bukan main sebaik sahaja ibu memberitahu rombongan pengantin
lelaki dalam perjalanan. Ain sudah rasa seriau. Macam nak berdepan dengan apa
je.  Rasa seperti kaki tidak berpijak di
lantai. Wahai jantung kem...
Novel Idea Kreatif Publication
Novel Idea Kreatif Publication
novelideakreatif.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Bab 3 : SEINDAH MAHARKU - HANNA HAIFA
Bab 3 Z ARUL senyum lebar. Bahu ibunya
didakap erat. “Gembira nampak?” “Gembira la, ma. Tak sabarnya nak kahwin.” Zarul
zahirkan kegembiraan tanpa selindung. Pulang sahaja dari mengambil mamanya di UiTM Sri
Iskandar tiga minggu lepas terus diusulkan   kepad...
Bab 3 : SEINDAH MAHARKU - HANNA HAIFA
Bab 3 : SEINDAH MAHARKU - HANNA HAIFA
novelideakreatif.blogspot.my
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded