Profile cover photo
Profile photo
Qani'ah Mawaddah
24 followers
24 followers
About
Qani'ah's posts

Post has attachment
PERMAISURI HATI
Duhai suami, saat lafaz sakinah dilafazkan, termeterailah sebuah ikatan. Ikatan suci, sebuah perkahwinan yang idamkan redha Ilahi. Terlerailah sebuah ikatan. Terikatlah kita berdua, sebagai pasangan kekasih yang halal di dunia ini. Duhai suami, izinkan iste...

Post has attachment
PART 1 : PENGALAMAN BERSALIN ANAK SULUNG
2 hari sebelum bersalin, aku sudah turun tanda. Keluar cecair lendir bercampur darah. Oleh sebab aku style gelabah, aku suka jadikan google tempat aku menimba ilmu. Macam macam aku google. Dan ada terbaca, pengalaman keluar lendir bercampur darah tanda 2 ha...

Post has attachment
KEKUATANKU
Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah. Sekian lama tak menulis, hari ini rasa nak menulis balik. Dulu time buka blog ni usia Qani'ah 15 tahun. Sekarang usia Qani'ah dah 23 tahun. Dah berkahwin dan dikurniakan seorang cahaya mata, penyejuk mata Qani'ah...

Post has attachment
PELUKI DAKU YA ALLAH...
Tuhan, aku makin jauh dari -Mu. Sungguh, makin hari, makin mencabar kehidupan di dunia ini. Makin mencabar dengan fitnah akhir zama yang melanda. Fitnah yang merosakkan segenap inci kehidupan manusia. Makin lama, makin rosak. Makin lama, makin lalai. Tuhan,...

Post has attachment
PENA TANPA NAMA
Belum sampai seminggu, kaki ini memijak tanah bumi Syam, Urdun. Hati menggamit rasa rindu. Rindu pada mak, ayah, adik adik.. dan nommi. Si kucing kesayanganku. Pelik. Bila ada dekat, tak nak dengar cakap mak ayah. Gaduh dengan adik adik. Bila jauh, dengar l...

Post has attachment
TOPS BATCH 9
HARGA JUAL : RM 37 SM, RM 40 SS FREE POSTAGE LENGTH: 73CM BUST: 117CM SHOULDER: 47CM SLEEVE: 53CM SIZE: 50, FITS UP TO XL MATERIAL: COTTON DROPSHIP DIPERLUKAN PM SEGERA

Post has attachment
TOP BATCH 5
RM 37 SM , RM 40 SS INCLUDE POSTAGE LENGTH: 71CM BUST: 96CM SHOULDER: 40CM SLEEVE: 57CM SIZE: FREE SIZE, FITS UP TO SMALL L  MATERIAL: CHIFFON + COTTON WHATAPPS ME 0195191951 DROPSHIP DIPERLUKAN!!!!

Post has attachment
TOPS BATCH 5
RM 32 SM, RM 35 SS INCLUDE POSTAGE LENGTH: FRONT: 54CM, BACK: 70CM BUST: 108CM SHOULDER: 38CM SLEEVE: 56CM SIZE: FREE SIZE, FITS UP TO XL  MATERIAL: LYCRA

Post has attachment
AGENT DROPSHIP QM COLLECTION
DROPSHIP Kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi agent dropship QM COLLECTION. Sila ikut arahan yang berikut. 1- Sila like page rasmi QM COLLECTION :  https://www.facebook.com/qaniahmawaddahcollection?ref=hl 2- Sila add admin QM COLLECTION:  https://www....

Post has attachment
TOPS BATCH 4
RM 35 SM RM40 SS LENGTH: 104CM BUST: 109CM SHOULDER: 39CM SLEEVE: 63CM SIZE: FREE SIZE, FITS UP TO XL MATERIAL: COTTON + LYCRA
Wait while more posts are being loaded