Profile cover photo
Profile photo
Mr Unknown
21 followers
21 followers
About
Posts

Post has attachment
Aku nak apa sebenarnya?
Assalamualaikum, yeah bertemu lagi kita disini. Di blog yang tak seberapa ni,entah menarik atau tak segala yang aku buat ni kan. haha Tapi aku bukan nak cakap mahupun taip berkenaan dengan tu,sebab orang nogori ada berkata, 'Maleh boto den nak koba eh'. Haa...
Add a comment...

Post has attachment
Kerana aku seorang Autisme & Disleksia
Assalamualaikum guys and girls, Selalunya orang jarang tahu tentang kisah silam aku ni. Sebab aku tiada keyakinan untuk menceritakannya (*berbisik dan aku kurang mempercayai orang tau ) Tapi alhamdulillah kerana aku diberikan kekuatan oleh Allah SWT untuk m...
Add a comment...

Post has attachment
Ciri-ciri lelaki idaman
Assalamualaikum, salam sejahtera dan salam satu Malaysiaaaaa..!!!! Entry kali ni sebenarnya aku kutip daripada beberapa blogger lain (especially perempuan), maklumlah bosan-bosan kan. Tapi ini pun ikut aku punya observation lah jugak. Yang jadi 'tikus makma...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Hidup tak bermakna?
Assalamualaikum, Pernah tak terfikir, kadang kala kita rasakan diri kita ni macam tak berguna. Apa tujuan kita hidup kat dunia ni ek? Kalau sekadar kita nak menyakiti hati orang lain, baik kita masuk dalam liang lahad saja kan? Kenapa kita diciptakan untuk ...
Add a comment...

Post has attachment
Apa itu Gabungan Skil
Assalamualaikum, Saya baru-baru ni ada jugalah memberikan banyak idea bagaimana kita mahu mengurangkan kadar pengangguran di negara. Sebagai pelajar tingkatan 6 yang mengambil subjek Ekonomi dan Sejarah, saya mengenali banyak formula yang untuk mengira kada...
Add a comment...

Post has attachment
Pengawas Sekolah Gengster
'Bro, bawa rokok tak?' soal Haziq 'Bawa, kita nak berasap kat mana ni?' soal Hisham, kawan kepada Haziq. 'Aku rasa baik kita berasap kat belakang blok F. Terpencil sikit. Jarang orang lalu.', kata Haziq. Hisham hanya mengangguk tanda setuju. Maka mereka mem...
Add a comment...

Post has attachment
Cintailah aku selepas lafaz ijab kabul mu
      Dua orang remaja berlainan jantina, berjalan bersama menuju ke kampus mereka. Cuaca panas yang membahang membuatkan kedua-dua remaja tersebut kelihatan berpeluh dan tercungap-cungap. Namun semuanya tidak dihiraukan kerana itu merupakan nikmat Allah ya...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Cerpen Resam Uthmani
Bismillahirrahmanirrahim... Assalamualaikum warahmatullah wabarakatuh.. Entry kali ni,saya akan buat sedikit kelainan dalam menyampaikan mesej dan makna ayat alquran tetapi dalam bentuk cerpen ringkas. DIINGATKAN bahawa setiap cerpen adalah rekaan semata-ma...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded