Profile cover photo
Profile photo
Eraz Fadli
4,309 followers
4,309 followers
About
Posts

Post has attachment
STRAIGHTPRO | Tak Perlu Ke Salon Untuk Luruskan Rambut
STRAIGHTPRO | Tak Perlu Ke Salon Untuk Luruskan Rambut - Assalamualaikum w.b.t.. Perkataan ‘rebonding’ ni rasanya taka sing kot bagi kita semua.. Tak kira lelaki ke, perempuan ke, mesti tahu dengan perkataan ‘rebonding’ ni.. Bagi orang yang rambut lurus pun...
Add a comment...

Post has attachment
LEBIH MUDAH | Semakan Keputusan Peperiksaan Secara Online Melalui SAPS
Semakan Keputusan Peperiksaan Secara Online Melalui SAPS | Assalamualaikum w.b.t.. Kalau nak bandingkan zaman Eraz dulu belajar di sekolah rendah dan menengah, memang sangat berbeza.. Sebagai contoh bila keluar keputusan peperiksaan.. Kalau di sekolah renda...
Add a comment...

Post has attachment
Lebih Tenang
Assalamualaikum w.b.t.. Alhamdulillah.. Sejak Mac 2017 yang lepas, capai 10 tahun Eraz bekerja di tempat sekarang.. Memang pada awal-awal dulu, memang sangat stress kerja.. Tapi bila fikir rezeki dapat kerja yang ok, gaji yang ok, jawatan yang ok, dekat den...
Add a comment...

Post has attachment
Pendedahan Awal Anak-Anak Kepada Persembahan Pentas
Assalamualaikum w.b.t.. Sedia maklum kalau di Kelantan ni, jarang sekali ada persembahan pentas macam di KL.. So pendedahan kepada anak-anak pun kurang la.. Kita yang dah tua ni, tak kisah la sangat.. Tapi bagi Eraz, untuk anak-anak yang sedang membesar ni ...
Add a comment...

Post has attachment
Peserta Gegar Vaganza 4 (2017)
Peserta Gegar Vaganza 4 (2017) | Assalamualaikum w.b.t.. Petang ni kita buat entri pasal pengumuman Peserta Gegar Vaganza 4 (2017).. Nampaknya Astro dah umumkan secara rasmi.. Ya la, program AF Megastar pun dah nak habis kan.. So boleh la mereka promote Geg...
Add a comment...

Post has attachment
The Koppi | Rasa Kopi Sebenar
Assalamualaikum w.b.t.. Siapa peminat Kopi kat sini? Peminat biasa ke, peminat tegar? Haaa.. Hari ni Eraz nak share dengan korang ada brand kopi yang boleh buat korang rasa bagaimana rasa kopi yang sebenar.. Kalau orang tu peminat Kopi, memang mereka boleh ...
Add a comment...

Post has attachment
Top Tips To Work With Estate Agent
Are you planning to sell or lease out your HDB flat in Tampines? The problem is that it is a tedious process and you do not have the extra time to deal with the process of getting your property sold or rented out. Therefore, engaging with real estate agent ...
Add a comment...

Post has attachment
Belut Goreng Kunyit
Assalamualaikum w.b.t.. Siapa kat sini pernah makan belut? Ke dah biasa sangat? Eraz ni, memang dari kecik, kawan-kawan duk cerita pasal belut.. Itu dan ini.. Tapi sampai ke sudah tak pernah try.. Pernah sekali sebelum ni, ada kawan ajak makan kat Sushi Kin...
Add a comment...

Post has attachment
Bila Dah Sampai Masanya
Assalamualaikum w.b.t.. Aura positif memang kena sentiasa ada dalam diri supaya hidup ni tak stress sangat.. Dan, mesti dah ada yang perasan dengan gambar dibawah ni.. Atau mungkin ada yang tak follow media sosial Eraz, kita cerita kat sini sikit.. Menerusi...
Add a comment...

Post has attachment
Pendaftaran Domain erazfadli.com Berjaya Diperbaharui Untuk Kali Ke-5
Assalamualaikum w.b.t.. Syukur alhamdulillah.. Pendaftaran Domain erazfadli.com Berjaya Diperbaharui untuk kali ke-5.. Alhamdulillah.. Untuk tahun-tahun sebelum ni, tak risau sangat pun sebab sampai masa je, terus renew macam biasa.. Tapi untuk kali ni, ada...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded