Profile cover photo
Profile photo
Cikgu Jumrah
42 followers
42 followers
About
Posts

Post has attachment
Final Project Master
Assalamualaikum w.w dan salam sejahtera... Allahuakbar.. lamanya Ola tak update blog ni... sebenarnya ada ja masa nak buat entry tapi sebab bila dah sibuk buat benda lain, time nak rehat tu mmg rehat secukupnya... Awal tahun hari tu Ola sibuk siapka final p...
Add a comment...

Post has attachment
Rancangan Pengajaran Tahunan (RPT) 2017
Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia Bersawang-sawang dah blog Ola ni.. dah lama tak jenguk... Maaflah... sibuk dengan exam baru-baru ni... Alhamdulilllah dah habis exam, so now focus untuk persediaan awal sesi persekolahan yang tinggal beberapa hari lagi.....
Add a comment...

Post has attachment
TUTORIAL QUIZIZZ
Salam 1 Malaysia Cikgu2 yang dihormati semua.... Saya nak share macam mana nak buat pembelajaran yang lebih menarik menggunakan QUIZIZZ.... Kompom-kompom cikgu cikgu semua dah berada dalam zon Pembelajaran Abad 21... TAHNIAH.....!!!! Saya share tutorial ini...
Add a comment...

Post has attachment
Get Ready for UPSR...????
Salam 1 Malaysia... Apa habaq...? Ceq habaq baik...  Baru2 ni sekolah saya didatangi 2 orang pegawai PPD... mereka menjalankan OTP (Operasi Turun Padang) Kunjung bantu katanya... Mereka membuat tinjauan dan cuba membantu isu2 yang dihadapi oleh pihak sekola...
Add a comment...

Post has attachment
Blog Header dah Tukar...!!!
Salam..... Ye..... teman tau.. dah tuko... ate sajer jer teman rase nak nukonyer... teman dah upload macam2 subjek dalam blog teman ni... ate, header yang lama tajuk dia matematik dengan PJK... itu le pasainye teman nukor...  lawo ke idok....? cer mike tu j...
Add a comment...

Post has attachment
KOLEKSI SOALAN UJIAN & PEPERIKSAAN TAHUN 1
KOLEKSI SOALAN UJIAN & PEPERIKSAAN TAHUN 1 Koleksi soalan ini diperoleh dari group koleksi soalan, maaf andai ada yang kurang. Subjek yang anda tidak dapat tekan tu maknenya tak ade la... orang Perak cakap tak mandang.... Jutaan terima kasih diucapkan kepad...
Add a comment...

Post has attachment
KOLEKSI SOALAN UJIAN & PEPERIKSAAN TAHUN 6
KOLEKSI SOALAN UJIAN & PEPERIKSAAN TAHUN 6 Koleksi soalan ini diperoleh dari group koleksi soalan, maaf andai ada yang kurang. Subjek yang anda tidak dapat tekan tu maknenya tak ade la... orang Perak cakap tak mandang.... Jutaan terima kasih diucapkan kepad...
Add a comment...

Post has attachment
KOLEKSI SOALAN UJIAN & PEPERIKSAAN TAHUN 5
KOLEKSI SOALAN UJIAN & PEPERIKSAAN TAHUN 5 Koleksi soalan ini diperoleh dari group koleksi soalan, maaf andai ada yang kurang. Subjek yang anda tidak dapat tekan tu maknenya tak ade la... orang Perak cakap tak mandang.... Jutaan terima kasih diucapkan kepad...
Add a comment...

Post has attachment
KOLEKSI SOALAN MOCK TEST TAHUN 6 2016
BAHASA INGGERIS PEMAHAMAN Bahagian A BAHASA INGGERIS PEMAHAMAN Bahagian B BAHASA INGGERIS PENULISAN MATEMATIK KERTAS 1 MATEMATIK KERTAS 2  KERTAS OMR
Add a comment...

Post has attachment
KOLEKSI SOALAN UJIAN & PEPERIKSAAN TAHUN 4
KOLEKSI SOALAN UJIAN & PEPERIKSAAN TAHUN 4 Koleksi soalan ini diperoleh dari group koleksi soalan, maaf andai ada yang kurang. Subjek yang anda tidak dapat tekan tu maknenya tak ade la... orang Perak cakap tak mandang.... Jutaan terima kasih diucapkan kepad...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded