Profile cover photo
Profile photo
ida ahmad
92 followers
92 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
12 Tanda Awal Penyakit Buah Pinggang dan Cara Elak Sebelum Parah
Penyakit buah pinggang semakin senonim dengan orang Malaysia yang semakin berusia. Hakikatnya fenomena ni memang tidak sihat dan menyusahkan diri dan keluarga juga. Jadi, sebelum terpaksa bergantung pada mesin dialisis akibat kegagalan buah pinggang, baik k...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Vitamin Tenaga Yang Selamat Untuk Ibu Amalkan Semasa Menyusu dan Berpantang
Masa Ida menyusu anak pertama dulu, Alhamdulillah, Ida tak alami masalah susu kurang, susu tak cukup atau anak tak kenyang. Selalu kalau susu kurang awal-awal tu, lepas berurut memang susu banyak. Sampaikan untuk anak kedua dan ketiga Ida pesan kat bidan, j...
Add a comment...

Post has attachment
Set Penyusuan Shaklee Bajet dan Testimonial
"Saya dah cuba macam-macam milk booster tapi masih juga susu tak cukup." "Bajet saya kecil tapi saya nak ambil supplemen dan teruskan penyusuan susu ibu." "Saya nak cuba set paling murah untuk menyusu Shaklee, sebab saya rasa badan saya tak penat cuma perlu...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
20 Manfaat dan Kebaikan Alfalfa Selain Penggalak Susu
Jika dikalangan pelanggan dan pembaca Mysupervitamin, Alfalfa terkenal sebagai penggalak susu. Namun manfaat Alfalfa sangat banyak. Perkataan Alfalfa sebenarnya berasal dari frasa Bahasa Arab, al-FAC-facah, yang bermaksud "bapa kepada semua makanan." Namun ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Roti Home Made dan Robot Recycle Made
Apa aktiviti hujung minggu korang dengan anak-anak? Di area Bandar Bukit Raja ni, kalau tak jogging di tasik, selalu banyak family akan bawa ke Padang Setia City Mall. Situ meriah. Happening habis. Ada playground yang best, giant belon, picnic, naik basikal...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded