Profile cover photo
Profile photo
Fysiotherapie van Gelderen Willemstad
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Er wordt al sinds de opkomst van de gameboy over geschreven; een verkeerde houding bij kinderen die veroorzaakt wordt door het spelen van electronische spelletjes. De smartphone en de tablet hebben natuurlijk hetzelfde effect. Kinderen in de groei die veel stil zitten en weinig bewegen kunnen daardoor een gameboyrug of een tabletnek ontwikkelen. Lees in onze nieuwe blog tips om je kind weer in de goede houding te krijgen.

Add a comment...

Post has attachment
Door winterkou verergeren reumatische klachten en artrose. Daarom zie ik in deze tijd van het jaar meer patiënten met gewrichtspijn in mijn praktijk. De hoge luchtvochtigheid in combinatie met kou zorgt ervoor dat je gewrichtsvloeistof stugger wordt, met als gevolg stijvere gewrichten. Beweging zorgt weer voor warmte en dus meer soepelheid. Fysiotherapie helpt zo de pijn te verlichten.

https://fysiotherapievangelderen.nl/blog/reuma-en-kou
Add a comment...

Post has attachment
Ik behandel veel chronische patiënten in mijn fysiotherapiepraktijk. Zij komen al jaren elke maand voor een behandeling en gelukkig kan ik de pijn verlichten. Maar wat is het jammer dat deze patiënten niet pijnvrij worden. Sterker nog, de huisarts adviseert ze soms zelfs naar een gedragstherapeut te gaan om te leren omgaan met de pijn. Ze zitten vast in de behandeling en gaan niet meer voor- of achteruit in hun herstel. Ik zou zo graag meer willen doen voor deze mensen. Daarbij weet ik dat er goede resultaten worden geboekt met PEA in combinatie met fysiotherapie. Maar de onderzoeken die ernaar zijn gedaan vind ik niet voldoende om mijn patiënten een betrouwbaar advies te kunnen geven. Daarom ga ik zelf een onderzoek opstarten. Wil je hieraan kosteloos meewerken?

https://fysiotherapievangelderen.nl/blog/wil-je-ook-af-van-je-chronische-pijn
Add a comment...

Post has attachment
Veel van onze chronische patiënten hebben baat bij fysiotherapie, maar helemaal helpen doet het nooit. Daarom wil Fysiotherapie van Gelderen onderzoek gaan doen naar de werking van PEA bij chronische pijn. PEA is een voedingssupplement en in combinatie met Activator vitamine B lijkt het goede resultaten te geven bij neuralgische pijn. Helpt u ons mee?

https://fysiotherapievangelderen.nl/blog/oproep-om-deel-te-nemen-aan-een-onderzoek-over-pea-gebruik
Add a comment...

Post has attachment
Doet je schouder pijn en kun je hierdoor steeds minder met je arm doen? Of voelt je schouder stijf aan? Dan heb je misschien last van een frozen shoulder.
https://fysiotherapievangelderen.nl/frozen-shoulder
Add a comment...

Post has attachment
Oké, we hebben een praktijk voor fysiotherapie, we zijn geen psychiaters. Waarom begint een manueel therapeut dan met praten? Dat is eigenlijk heel eenvoudig.

De behandeling bestaat uit grepen en massages waarbij de therapeut heel dichtbij komt. Best knus eigenlijk, maar sommige mensen ervaren het als eng.

Lees alles over manuele therapie in onze nieuwste #blog.

https://fysiotherapievangelderen.nl/blog/manuele-therapie-begint-met-praten
Add a comment...

Post has attachment
“Stilzitten is het nieuwe roken”, hoor je steeds vaker zeggen. Ik ben ook een fan van deze uitspraak. Het is namelijk dé manier om de stilzitters wakker te schudden. Stilzitten is slecht voor je spieren maar welke schadelijke effecten zijn er nog meer? Ik leg het je uit in deze #blog.
https://fysiotherapievangelderen.nl/blog/bewegen-als-medicijn
Add a comment...

Post has attachment
Wanneer iemand vraagt of osteopathie echt helpt, dan is mijn antwoord een volmondig JA. In deze #blog lees je waarom ik daar zo van overtuigd ben.
https://fysiotherapievangelderen.nl/blog/werkt-osteopathie-echt
Add a comment...

Post has attachment
Klachtenvrij blijven na de fysiotherapiebehandeling? Dat kan! Lees het in onze nieuwste #blog
https://fysiotherapievangelderen.nl/blog/top-5-lifestyle-changers
Add a comment...

Post has attachment
“Ik heb al zoveel geprobeerd maar ik blijf pijn houden”...
Dat is waar wij geen genoegen mee nemen!
Lees alles over de 4xT methode in onze #blog
https://fysiotherapievangelderen.nl/blog/snel-van-de-pijn-af
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded