Profile cover photo
Profile photo
Ida Irdani
12 followers
12 followers
About
Ida Irdani's posts

Post has attachment
TRANSPORT SERVICES MURAH DI LONDON
Airport pickup £50 Airport drop-off £40 Pickup/drop-off St Pancras £20 Nuthill /Chessington  carboot  £50 Garson fruit picking £50 Bicester village £150 London Designer Outlet £60 Swindon designer Outlet £250 London tour - Tower  bridge , Harrods, Bayswater...

Post has attachment
Tungguuuuu!!!! :-)


Post has attachment
BETUL KE IBU HAMIL KENA MAKAN UNTUK 2 ORANG?
Cerita ibu.. Masa sarapan ngan kakak Dina.. "Ibu,banyaknya ibu makan?"  " erk... he he he baru roti ke 2 ni..." krik krik krik Ok, sebelum kakak tanya lagi, better ibu cari info dulu daripada bg jawapan yg tidak tepat. Dulu suka jawab,ibu kan makan untuk ad...

Post has attachment
KEPENTINGAN SARAPAN UNTUK IBU HAMIL
Assalamualaikum dan selamat pagi .. Ibu2 dah sarapan pagi ni?  Menurut kajian... "..Sebuah penyelidikan yang dilakukan di Harvard Medical School , Amerika Syarikat, membuktikan  kepentingan sarapan bagi kesihatan wanita hamil.  Menurut Dr. Mark Pereira, ket...

Post has attachment
PLASENTA PREVIA
Cerita ibu.. Plasenta previa Apa itu plasenta previa, dan adakah kerap  berlaku? Plasenta previa ( placenta praevia ) adalah plasenta atau uri yang terletak rendah. Ia adalah komplikasi kehamilan yang mana plasenta berada di bahagian bawah uterus dan menutu...

Post has attachment
SELAMAT DATANG NOVEMBER!
Assalamualaikum... 1 November 2014 Alhamdulillah, kita masih lagi diberi peluang olehNya untuk terus mencari RedhaNya,  Syukur Alhamdulillah...  Simpan semua yang berlaku semalam, jadikan pengajaran dan terus bangkit! Syukur ~ Senyum Semoga hari ni jauh leb...

Post has attachment
SHAKLEE GET CLEAN WATER
Cerita ibu.. Pagi2 ni ida nak share kepentingan air putih yang BERSIH dan SIHAT untuk tubuh. Betul, ramai yang tahu tapi berapa ramai yang amik tahu dan bertindak demi kepentingan ahli keluarga sendiri. Air paip yang kita tgk mmg dah bersih,jernih tapi Bers...

Post has attachment
Ibu dan Mesin Jahit 4
Cerita ibu.. Sequin oh Sequin Tetiba meletops kebabom pasal sequin. Dari jubah, baju kurung moden, shawl, tudung bawal sampailaaa ke inner tudung! perrghhh dia punya pengaruh!  Ida pun terpengaruh jugak! miahahahaha..Dapat selai jubah dari zawara... lip lap...

Post has attachment
HEALING CRISIS / KRISIS PENYEMBUHAN
Cerita ibu... SANGAT PENTING!!!!! WAJIB BACA! Respon cust selepas amik vitamin shaklee. "Baru amik vitamin tapi sakit kepala, makin letih, mengantuk, yang tak tahan.jerawat!!! tak serasi kot ngan shaklee ni.." Nasihat ida - "Jangan berhenti, teruskan makan ...

Post has attachment
KEPENTINGAN DHA UNTUK MINDA
Cerita ibu..  Dalam kebanyakan produk makanan untuk kanak-kanak sering menekankan kepentingan DHA untuk perkembangan minda yang cerdas. Namun apakah sebenarnya DHA tersebut? Benarkah ia penting dalam tumbesaran kanak-kanak yang lebih sihat dan cerdas? DHA (...
Wait while more posts are being loaded