Profile cover photo
Profile photo
azlina ina
55 followers -
penulis sepenuh masa dan sukakan aura positif
penulis sepenuh masa dan sukakan aura positif

55 followers
About
Posts

Post has attachment
Octopus Tripod Di Lazada
Super Ekspress Lazada ni.. Hari Khamis yang lepas,Ina telah Order barangan secara atas talian di Lazada.Wow..memang tak sangka.Memang sangat cepat sampai barang yang di order.Khamis Order,Jumaat tu sudah sampai..heehehe.Terkejut tau..cepat sangat sampai.Lua...
Add a comment...

Post has attachment
insiden beberapa hari lepas.. Huh! terasa darah dan jantung berhenti berdegup apabila kepala anak tersepit di palang besi kepala katil..

apa Ina buat? Jom baca..

#kbba9
#kelabbloggerbenashaari
#aurablogger
#ehbelogakudotcom
#parentingbloggermalaysia
#lifestylemalaysiablogger

Post has attachment
insiden beberapa hari lepas.. Huh! terasa darah dan jantung berhenti berdegup apabila kepala anak tersepit di palang besi kepala katil..

apa Ina buat? Jom baca..

#kbba9
#kelabbloggerbenashaari
#aurablogger
#ehbelogakudotcom
#parentingbloggermalaysia
#lifestylemalaysiablogger

Post has attachment
insiden beberapa hari lepas.. Huh! terasa darah dan jantung berhenti berdegup apabila kepala anak tersepit di palang besi kepala katil..

apa Ina buat? Jom baca..

#kbba9
#kelabbloggerbenashaari
#aurablogger
#ehbelogakudotcom
#parentingbloggermalaysia
#lifestylemalaysiablogger
Add a comment...

Post has attachment
Kepala anak tersepit di palang besi katil? Apa nak buat???
Beberapa hari yang lepas,satu insiden buruk telah berlaku kepada Muhammad Arif Furqan yang kini berusia 1 tahun 6 bulan.Allah!.. betul-betul buatkan ina dalam ketakutan tau.Kepala Furqan tersepit di palang kepala katil besi. Gambar seperti di atas.Kepala Fu...
Add a comment...

Post has attachment
Elehh,macam lah tak tahu guna krim dan toner tu kan? Aku duk pakai setiap hari.Takkan salah kot.Ehhh,betul ke ni? korang berfikiran macam ni? Ehehehe.

Baca entri ni sampai habis tau..Betul ke tidak korang gunakan toner dan krim muka tu

#kbba9
#beautytips
#beautyblogger
#aurablogger

Post has attachment
Elehh,macam lah tak tahu guna krim dan toner tu kan? Aku duk pakai setiap hari.Takkan salah kot.Ehhh,betul ke ni? korang berfikiran macam ni? Ehehehe.

Baca entri ni sampai habis tau..Betul ke tidak korang gunakan toner dan krim muka tu

#kbba9
#beautytips
#beautyblogger
#aurablogger
Add a comment...

Post has attachment
Petua yang betul semasa memakai Krim atau Toner Wajah agar lambat munculnya kedutan di bahagian sekitar mata.
Hai,lama sangat rasanya Ina tak update blog mengenai Tips Kecantikan.Huhuhu.. Dah asyik dengan cerita-cerita dan tajuk Lifestyle aje kan? Eheheehe.. Kalau korang nak tau,keyword di blog eheblogaku.com ni banyak masuk untuk kecantikan lahh.Siap dengan Adsens...
Add a comment...

Post has attachment
Jawapan kepada Emel seorang pembaca BLOG
Pada mulanya,dalam hati.Eh,siapa pula kali ni  hantar emel .. nak berkolaborasi dengan Ina di blog ke?.Tehehehe.. perasan kan?? Bajet Top Blogger la kot..Hiihi. EMEL DARI SEORANG PEMBACA BLOG DI EHBELOGAKU.COM Rupa-rupanya,emel dari seorang pembaca blog Ina...
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded