Profile cover photo
Profile photo
Anna Surie (Ticer Anna)
66 followers -
#CikguBisnesOnline
#CikguBisnesOnline

66 followers
About
Anna's interests
View all
Anna's posts

Post has attachment
Usaha tanpa doa>>sombong
Doa tanpa usaha>>ngigau disiang bolong
😁😁😁
.
Keep calm, just DU-ITπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

#Salam16Ramadhan #DoaUsahaIstiqomahTawakkal #ResepiKejayaan #CikguBisnesOnline

ο»Ώ
Photo

Post has attachment
Assalamualaikum & Selamat Pagi
β†˜07.06.07 ~ 07.06.16
πŸ’“Alhamdulillah hari ni genap 9tahun, dia menjadi imamku πŸ’›Semoga kami lebih sihat, bahagia, kaya, berjaya & diberkati πŸ’šSemoga ikatan suci ini berkekalan sampai syurga πŸ’œAmin, Terima Kasih Ya Allah πŸ’™

#WeddingAnniversary #TemanSetiaTidurLenaku #TemanGaduhManjaku #MielAnna #WeStriveTogether #WeFightTogether #CikguBisnesOnlineο»Ώ
Photo

Post has attachment
Masih terasa kehangatan online coaching dengan 34 orang #MysunsunshineDreamsWarrior !
Uolss mmg thorbaekk!!😘
Kita semua datang dari berbeza latar belakang, berbeza kerjaya, berbeza peringkat usia...tapi matlamat kita sama " nak jadi usahawan online berjaya dengan #ProjekSTG!!
Semoga misi #MeroketRM1000seminggu berjalan lancar..Amin. 😊
.
Tahniah coz uols dah pilih platform yang tepat!
STG is the Bestt!! Lengkap ilmu+mentor+sistem+ produk superbbb...Follow jer!
.
Bak kata Mentor Ipin;
Ilmu datang pada yang belajar..
Hasil datang pada yang buat@bertindak!
Fast Action ! Fast Result!
.
Ada yang nak join geng #TicerAnna untuk next batch!
PM tepi ya ❀

#CikguBisnesOnline
#TheMagicOfPartTime
#BisnesSecaraBerjemaahο»Ώ
Photo

Post has attachment
Photo

Assalamualaikum & Salam Jumaat penghulu segala hariπŸ’•
..Jangan lupa baca Selawat banyak2 & Surah Al-Kahfi ya sahabat hati 😊

#CikguBisnesOnline #MisiMeroketRM1000semingguο»Ώ

Post has attachment
NILAI TAMBAH DALAM HIDUP KITA
.
-Smiles-Love-Respect-Friends & family
.
Jom sama2 kita tambah nilai hidup kita dengan tingkatkan nilai tambah dalam hidup kita..Lebihkan senyuman, berkasih sayang ,hormat menghormati, jaga hubungan dengan keluarga dan juga rakan..Insha Allah hidup kita kan terasa lebih bermakna dan berharga.
.
SEMOGA REZEKI DERAS MELIMPAH..Aminn
.
.
.
.
.
.
Thats why #TicerAnna syok sangat biz online ngan STG nih..kehidupan seharian sentiasa semakin berharga rasanya..kerana semua nilai tambah hidup tu ticer boleh dapat dari sahabat online dan keluarga besar STG

#MMRbySTG 9Apr, KL
#ProjekSTG #CikguBisnesOnline #MeroketRM1000seminggu #vvipFREEtrip #BeijingKamiDatangο»Ώ
Photo

Post has attachment
Alhamdulillah selesai posto2 & C.O.D produk superbb terlajak larisss 😘..ada personal punya..ada biz partner punya yang #MeroketRM1000seminggu πŸš€β€..Biz berjemaah kan happy! πŸ’‹πŸ’•πŸ˜Š

#TicerAnna
#CikguBisnesOnline
#ProdukSuperbb
#ProjekSTGο»Ώ
Photo

Post has attachment
Siapa suka HIJAU? Dulu saya tak suka HIJAU.
Tapi sekarang saya sudah jatuh cinta sama SET HIJAU ni.
.
Set terapi mandian halal MARINE ESSENCE ni telah banyak bantu saya sekeluarga merawat masalah kulit, rambut, mulut & gigi. Bau pun wangi. Dirumus dari bahan semulajadi. Dijamin SELAMAT.
.
Belum cuba belum tahu kan. Dah cuba pasti jatuh cinta punya.
.
Meh cuba..saya bagi harga special! Freegift untuk 3 terawal!
PM/Whatsapp #TicerAnna 011-10846659.

#ProjekSTG
#MeroketRM1000seminggu
#CikguBisnesOnline
#MarineEssenceο»Ώ
Photo

Post has attachment
One for me! One for Him!πŸ’‘
Bagus tau minum tonik ajaib ni..nak2 musim panas cam ni..bantu sejukkan badan dan pelihara kesihatan.βž•
.
.
Nak order pm tepi ya!😊
SELAMAT MALAM 😘

#bvalfalfaconcentrated
#TonikAjaib
#rajatumbuhan
#penyejukbadanο»Ώ
Photo

Post has attachment
Baru selesai review semula ilmu dan kata2 semangat dari Mentor Norlidah Nordin masa coaching bersama team malam tadi...Tq mentor..seronok sangat coz selalu dapat ilmu free dihujung jari..sambil golek2 pun boleh menuntut..😘
Akan diaplikasi dgn pantas! Berdezup meroket!πŸš€
.
Sangat kagum dan terinspirasi dgn semangat wanita2 hebat dan tabah dalam keluarga besar STG ni..tap energy mereka!
Kalau mereka boleh, saya pun boleh!
Anda pun boleh! He3 😊
Yuk kita sama2 membina impian bersama #ProjekSTG.
Bisnes santai2..online je..part time je..tapi kalau buat sepenuh hati, hasilnya sangat memuaskan hati!
.
PM #TicerAnna laju2 ya..saya tak sabar nak coach lebih ramai protege/newbie yang seriuss nak jana pendapatan sampingan! Insha Allah sama2 melancong percuma ke Beijing! 😘

#CikguBisnesOnline
#BisnesSecaraBerjemaah
#BeijingKamiDatangο»Ώ
Photo
Wait while more posts are being loaded