Profile cover photo
Profile photo
OFFICE PICOLOR
5 followers -
Производство на картини пана за стена от канава от една или няколко части.Предлагаме Ви бърза безплатна доставка и ниски цени.
Производство на картини пана за стена от канава от една или няколко части.Предлагаме Ви бърза безплатна доставка и ниски цени.

5 followers
About
Posts

Post has attachment
🌹Честит празник,мили дами!Възползвайте се от нашия специален подарък към Вас-отстъпка 10% до края на м. Март от пана за стена от категория "цветя"🌹
Add a comment...

Post has attachment
Честит имен ден на празнуващите!Пожелаваме много здраве и късмет на тях и техните семейства!
Тодоровден е църковен празник, празнуван в съботният ден от първата седмица на Великия пост.Тодоров ден се нарича още Тудорица или Конски Великден. Отбелязва се с тържествено почитане на коня, с бурните български кушии (надбягване с коне). При изгрев слънце мъжете сплитат опашките и гривите на конете, украсяват ги с мъниста, с пискюли и цветя и ги отвеждат на водопой. Жените размесват и раздават помежду си обредни хлябове като дават от тях и на конете. Варят и жито, което се благославя в църковния храм. После идва ред на атрактивното конно състезание – кушията. Победителят в нея се награждава – конят получава обикновено юзда, а неговият стопанин – риза или кърпа. Спечелилият надбягването обикаля с коня си всички домове, за да честити празника. Навсякъде го посрещат радушно и поят коня му с вода. Обредната трапеза за празника включва пита с мая, супа от гъби и „тудоровска леща“. #officepicolor #picolor.bg #панаотканава
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Честит празник!Нека помним и не забравяме делата, и подвига на великите българи дали живота си за освобождението на нашата родина!
ТРЕТИ МАРТ! ПРЕСЛАВЕН ДЕН!
ПРАЗНИК СКЪП НА СВОБОДАТА!
НЕКА ПОГЛЕДИ СВЕДЕМ
И ЦЕЛУНЕМ ЗНАМЕНАТА.

СТАРИ БОЙНИ ЗНАМЕНА
НА ХАЙДУШКИТЕ ДРУЖИНИ
ВОДИЛИ СА НЕ ЕДНА
БИТКА В РОБСКИТЕ ГОДИНИ.

ДНЕС, СТАИЛИ ОГНЕН ДЪХ,
ПЪТ ПОЕМАТ ЗНАМЕНАТА
КЪМ НАЙ-БЪЛГАСКИЯ ВРЪХ,
ШИПКА - ВРЪХ НА СВОБОДАТА!

Ангелина Жекова
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Честита Баба Марта,приятели!Нека донесе на Вас и Вашите семейства много здраве,късмет и щастие!
Мартеницата е символ на мир и любов, на здраве и щастие. В белия цвят е втъкана чистотата и искреността на отношенията, а в червения – топлотата, на приятелството и взаимната обич.
Носенето на мартеници е български народен обичай. Баба Марта е един от най-почитаните български обичаи, запазил се от древноста до наши дни. На 1 Март всеки подарява на своите близки специален амулет наречен мартеница, който ще го дари със здраве и сила през следващата година.
На този ден стопанката на дома ставала рано, измитала двора, запалвала буен огън и простирала или закачвала пред дома си червени престилки, пояси, прежди, черги или пресукани червени конци. Вярва се, че те пазят къщата, за да не влезе в нея злото - болести и немотия. Като ги видела, баба Марта щяла да се разсмее и да пекне слънце.
За да не пада гръм, в някои добруджански села не тъкат, не трупат, не варят нищо. На огъня не слагат черни /опушени/ съдове, за да няма главни по растенията. В Родопите се гадае по първите дни на месеца за времето през годината. Има обичай, според който се гадае каква ще бъде годината за отделния човек, като си избере ден от март /в някои райони се гадае според рождената дата/.
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Как да използваме пълноценно наличното пространство :) #officepicolor #picolor.bg #декоративнипана #паназастена #панаотканава http://buff.ly/2lLMBhP
Animated Photo
Add a comment...

Post has attachment
Добро утро,приятели!Пожелаваме Ви лек и спокоен ден!
Photo
Add a comment...

Post has shared content
Приятели, днес отбелязваме 144 години от гибелта на един от най-значимите и гениални революционери в историята на България- Васил Левски! Нека не забравяме делата на този велик човек и винаги помним неговата саможертва в името на свободата!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Разгледайте нашите нови предложения от модерни 3Д пана от канава на атрактивни цени с 10 % намаление до края на месец февруари. http://picolor.bg/specials.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Снимките са изпратена от наш клиент от гр. София.
Интериорна картина пано от 1 част с размер 35/50 изработено от висококачествена 100 % бяла памучна канава и отпечатано по дизайн на клиента.
Повече предложения можете да видите на нашия сайт:
👉 http://picolor.bg
PhotoPhotoPhoto
2/16/17
3 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded