Profile cover photo
Profile photo
Maria Rajab
17 followers
17 followers
About
Maria's posts

Post has attachment
rindu
selamat malam cinta...mama rindu papa yang kerja malam...maka mari kita tempek gambo anak2 yg pakai sebahagian dari baju kerja papa.. (pandai tak mama cover rindu tu? muahahah) dah dah gi tido la mama oiii...

Post has attachment
tutorial buat favicon (blogspot)
kalau semalam stay up sebab buat header baru dan tulis post pasal kronologi kelahiran mysha adeena yg dok dlm draft punya lama dah tu..harini stay up sebab buat favicon dengan tab menu simple.. tau ke favicon tu ape? yang maria bulatkan tu favicon ye senang...

Post has attachment
Kronologi kelahiran puteri kedua, anak ketiga keluarga pakcik andry
Sepatutnya due date 31/1/2014...chinese new year..so pergi check up kt kk mcm biasa..tapi baby still xmau keluar..so dr bg tarikh 6th June utk refer hospital kalau tak bersalin jugak..akan melalui proses induce yg mn aku nak elakkan.. 5th June 2014 konon2 n...

Post has attachment
gatai tukar link blog sendiri
lama xupdate blog kan? banyak kisah tergendala..nak cerita pasal bersalin adeena pun xcerita lagi kan?okay nak bgtau je link blog den da tukar dari yang ni ke yang ni http://mariarajab.blogspot.com/... tak lama lepas tukar tu saja la tgk balik blog link yan...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
kurus dgn shaklee

Post has attachment

Post has attachment
renew membership shaklee

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded