Profile cover photo
Profile photo
Archimed
31 followers -
интегрирана софтуерна платформа за управление на бизнес процеси и документи
интегрирана софтуерна платформа за управление на бизнес процеси и документи

31 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Знаете ли че: 
"30% от документите и документалните форми в компанията са безполезни и могат да бъдат премахнати, а процеси свързани с тях - силно оптимизирани. 37% от всички фотокопия - както ксерокопирани, така и отпечатани са на практика излишни, и генерират допълнителни разходи." (Cuadra Associates) 

Каталогизирането и оптимизирането на тези процеси и свързаните с тях документи, е бързо, лесно и ефикасно с ‪#‎Archimed‬ ‪#‎eDMS‬ .
Контрол на версиите, документна история, пълна проследяемост на жизнения цикъл на документите, функции за одобрение и делегиране, следене на хартиените копия и оригинали, са само част от мощния инструментариум, с който разполагате в Archimed ‪#‎eDOCS‬ 
http://bit.ly/13eqixX
Photo

Post has attachment
Знаете ли че:
„67% от загубата на документи и свързаните с тях други записи, са в резултат на човешка грешка и липса на добра организираност. Тези причини повишават с 30 пъти вероятността за загуба на данни, отколкото компютърни вируси, сривове в мрежата, и други технологични причини за загуба на документи и работни данни” (Tandbery Data) 

Не позволявайте на случайностите да саботират вашият работен процес. 
http://bit.ly/15YTpt3

Пълна информация за нашето актуално и гъвкаво предложение можете да откриете тук: (PDF)
http://bit.ly/1aDnOOx
Photo

Post has shared content
ДАВИД Холдинг АД спонсорира благотворителна кауза в Walk2Help.

Post has shared content
Екипът на ДАВИД Холдинг благодари на Интернешънъл Асет Банк за искрените поздрави и оказаното доверие. Това е поредното доказателство, че удовлетвореността на нашите клиенти е гаранция за нашия успех!
Photo

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded