Profile cover photo
Profile photo
GastroTourSerbia Turistička ponuda Srbije
About Us
About Us
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment

Post has attachment
http://gastrotourserbia.com/destinacije/
Odaberite odgovarajuću #destinaciju za #odmor ili #vikend. Pronađite pravo mesto za #proslave, #izlete, #team_building okupljanja, #sastanke, #seminare, #radionice, #ekskurzije, #treninge, razne #korporativne_događaje i slično. Upoznajte se sa autentičnim mestima, uživajte u prirodi, kvalitetnoj domaćoj #hrani i domaćim proizvodima, steknite nova znanja o bogatoj #istoriji i #kulturnom_nasleđu_Srbije.
Add a comment...

Post has attachment
http://gastrotourserbia.com/o-nama/ Gastrotourserbia.com je internet sajt, koji domaćim i stranim #turistima predstavlja #Srbiju u najlepšem mogućem svetlu. “Srbija – zemlja netaknute prirode i dobrih domaćina“, kako je u svetu prepoznaju, često ostaje nepoznanica za same njene stanovnike. Naš cilj je da ovaj dobar #imidž Srbije istaknemo na još viši nivo i da prvenstveno Srbe upoznamo sa Srbijom, a zatim i ceo svet. Naš #portal povezuje domaćine iz svih regiona naše zemlje sa domaćim turističkim organizacijama, ali i agencijama širom sveta. Glavna ideja je da se promoviše srpska tradicionalna #kuhinja i da se promovišu #domaćinstva koja se bave poljoprivredom i imaju svoje proizvode.
Add a comment...

Post has attachment
http://gastrotourserbia.com/
Na našem sajtu možete pronaći sve relevantne informacije o zanimljivim turističkim lokacijama u Srbiji, pogledati najinteresantnije ponude, upoznati se sa najlepšim predelima naše zemlje, kao i sa našom kulturom, tradicijom, istorijom. Takođe, nudimo vam mogućnost online rezervacije smeštaja i prevoza do željenih destinacija. Ukoliko imate eventualne nedoumice ili su vam potrebne određene dodatne informacije, kontaktirajte nas u svakom trenutku. Odgovorićemo Vam u najbržem mogućem roku. Ukoliko se bavite turizmom, ugostiteljstvom ili sličnim vidom delatnosti, dostavite nam vaše podatke, fotografije, video prezentacije i druge vidove promotivnog materijala. Sa velikim zadovoljstvom ćemo to objaviti na našem sajtu. Naša misija je promocija naše zemlje i svih njenih potencijala, kao i spajanje potencijalnih korisnika usluga i onih koje te usluge nude. Ukoliko tražite mesto za odmor, izlet, vikend, na ovom sajtu i na našim profilima na društvenim mrežama možete pronaći sve šta vas interesuje.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded