Profile

Cover photo
Keranda Mayat
25 followers|1,002,667 views
AboutPostsPhotosYouTubeReviews

Stream

Keranda Mayat

Shared publicly  - 
 
Kucing....
kucing....ada ape dengan kucing... for certain people ... kucing adalah satu makluk yang menyusahkan... kucing satu haiwan yang amat ditakuti..... kucing haiwan yang tak ada perasaan..... kucing haiwan yang pengotor..... TETAPI.... ramai yang anggap kucing ...
 ·  Translate
kucing....ada ape dengan kucing... for certain people ... kucing adalah satu makluk yang menyusahkan... kucing satu haiwan yang amat ditakuti..... kucing haiwan yang tak ada perasaan..... kucing haiwan yang pengotor....
1
Add a comment...

Keranda Mayat

Shared publicly  - 
 
It Not Just About Having A Smart Phone...
Salam... agak lama aku tak update blog nih... almaklum laaa aku bukan kaki ada cable2 yang ada byk bahan.. peminat pon tak ramai (sedar diri sesangat) Seperti yang korang tau awal taun nih aku dah kehilangan my  " precious " GALAXY S3... so im been strugle ...
 ·  Translate
Salam... agak lama aku tak update blog nih... almaklum laaa aku bukan kaki ada cable2 yang ada byk bahan.. peminat pon tak ramai (sedar diri sesangat) Seperti yang korang tau awal taun nih aku dah kehilangan my  "precio...
1
Add a comment...

Keranda Mayat

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Keranda Mayat

Shared publicly  - 
 
Lain2

1
Add a comment...

Keranda Mayat

Shared publicly  - 
 
Advertizing / Logo Design

1
Add a comment...

Keranda Mayat

Shared publicly  - 
 
Game Bomoh Buaya VVIP @ Google Play
Assalamualaikum... mungkin korang ingat lagi bomoh vvip yang dikatakan hebat penampo buaya ni... sejujurnya aku duk tgk ada video terbaru dia kena sound ngan akak manager kt hotel tuh.. tak dk lak dia nk tampo akak tuh mcm dia tampo buaya.. mungkin akak tuh...
 ·  Translate
Assalamualaikum... mungkin korang ingat lagi bomoh vvip yang dikatakan hebat penampo buaya ni... sejujurnya aku duk tgk ada video terbaru dia kena sound ngan akak manager kt hotel tuh.. tak dk lak dia nk tampo akak tuh...
1
Add a comment...
Have him in circles
25 people
Lin Azlina's profile photo
Mohamad Suhaimi's profile photo
Tyra Razak's profile photo
fazreyani razlyinda Basuin's profile photo
Farhaan Halim's profile photo

Keranda Mayat

Shared publicly  - 
 
Cadbury @ CadBABI???
Assalamulaikum... Soal coklat kegemaran rakyat Malaysia nih... ape lagi cadbury laa ape lagi... baru2 nih ( tak ler baru sgt) kecoh sebab ada DNA ( bukan jenama memory card ) babi dalam coklat nih... aku tau mungkin ada antara korang akan kata.. KERANDA CIT...
 ·  Translate
Assalamulaikum... Soal coklat kegemaran rakyat Malaysia nih... ape lagi cadbury laa ape lagi... baru2 nih ( tak ler baru sgt) kecoh sebab ada DNA ( bukan jenama memory card ) babi dalam coklat nih... aku tau mu...
1
Add a comment...

Keranda Mayat

Shared publicly  - 
 
Latest Just For You

1
Add a comment...

Keranda Mayat

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
what up with the fucking itchy balls
1
Add a comment...

Keranda Mayat

Shared publicly  - 
http://pibsb.blogspot.com/ http://kimiramanagement.blogspot.com/
1
Add a comment...

Keranda Mayat

Shared publicly  - 
 
Photography / Photo Editing

1
Add a comment...

Keranda Mayat

Shared publicly  - 
 
MH 370
Boeing 777 From Wikipedia, the free encyclopedia Boeing 777 The Boeing 777 is a family of long-range wide-body twin-engine jet airliners developed and manufactured by Boeing Commercial Airplanes . It is the world's largest twinjet and has a typical seating ...
1
Add a comment...
People
Have him in circles
25 people
Lin Azlina's profile photo
Mohamad Suhaimi's profile photo
Tyra Razak's profile photo
fazreyani razlyinda Basuin's profile photo
Farhaan Halim's profile photo
Basic Information
Gender
Male
Apps with Google+ Sign-in
Story
Tagline
Never Says No.......
Links
Contributor to
2 reviews
Map
Map
Map