Profile

Cover photo
Keranda Mayat
35 followers|1,786,397 views
AboutPostsPhotosYouTubeReviews

Stream

Keranda Mayat

Shared publicly  - 
 
5 Perkara yang dibenci penguna VAPE ( Bagi aku )
Assalamualaikum...Disini aku cuma share apa yang aku rasa , pendapat aku sebagai salah seorang penghisap vape tegar(lantaklaa orang nk hina ke apa asal aku tak hisap dadah udah) Pertama....Out of liquid or betry power...yup..this is the main common problem ...
 ·  Translate
Assalamualaikum...Disini aku cuma share apa yang aku rasa , pendapat aku sebagai salah seorang penghisap vape tegar(lantaklaa orang nk hina ke apa asal aku tak hisap dadah udah) Pertama....Out of liquid or betry power...yup...
1
Add a comment...

Keranda Mayat

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
syarat macai...wajib bodo...
 ·  Translate

Keranda Mayat

Shared publicly  - 
 
Asus Zenfone 5
assalamualaikum... ok dah lama gak laa aku tak update pasal gadget2 nih rasanye.. last aku update pasal aku beli tablet lenovo A3000 aku.. ok kali nih aku beli satu lagi phone ( asbab aku keja sales kena pakai 2 phone) ramai yang cadangkan samsung,,,,,sony,...
 ·  Translate
assalamualaikum... ok dah lama gak laa aku tak update pasal gadget2 nih rasanye.. last aku update pasal aku beli tablet lenovo A3000 aku.. ok kali nih aku beli satu lagi phone ( asbab aku keja sales kena pakai 2 phone) r...
1
Add a comment...

Keranda Mayat

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
oh papa....papa ku pulang dari kota papa ku beli kan staring lock...staring lock keta warna kuning .. boleh ku pakai hentuk pala budak nih.....
 ·  Translate

Keranda Mayat

Shared publicly  - 
 
Perempuan Istihar Murtad Terang2 DI Facebook
Assalamualaikum... disini keranda nk share ngan korang ape yang keranda nampak laaa kt timeline facebook .. masa duk tgk2 timeline ( almaklum waktu time bosan ) ada laa hamba Allah nih share duk kata minah nih sesat... aku pon apa lagi duk tekan laa. skali ...
 ·  Translate
Assalamualaikum... disini keranda nk share ngan korang ape yang keranda nampak laaa kt timeline facebook .. masa duk tgk2 timeline ( almaklum waktu time bosan ) ada laa hamba Allah nih share duk kata minah nih sesat... ak...
1
Add a comment...

Keranda Mayat

Shared publicly  - 
 
Heisapilot
Percaya
1
Add a comment...
Have him in circles
35 people
Syah Rizal's profile photo
Noorashikin Mohamed's profile photo
Aqilah Faizah's profile photo
Aniq Bukhary's profile photo
Apis Cakoi's profile photo
Tyra Razak's profile photo
LEKO HATI's profile photo
fazreyani razlyinda Basuin's profile photo
Ley Rashid's profile photo

Keranda Mayat

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
nokia must bring back the crazy phone design...make it interesting to look...like the old days.....today phone is boring....

Keranda Mayat

Shared publicly  - 
 
All New Nissan X- TRAIL Malaysia
Assalamualaikum... disini keranda nk share skit laa info pasal nissan x-trail yang baru.. soo bagi post nih agak formal skit sebab kita membincangkan isu yang serius,... heheh ( Nissan X-Trail model pertama ) ( Nissan X-Trail model kedua ) untuk kali ini Ni...
 ·  Translate
Assalamualaikum... disini keranda nk share skit laa info pasal nissan x-trail yang baru.. soo bagi post nih agak formal skit sebab kita membincangkan isu yang serius,... heheh ( Nissan X-Trail model pertama ) (...
1
Add a comment...

Keranda Mayat

Shared publicly  - 
 
Teluk Intan In Lost Memory...
Assalamualaikum... agak lama laa keranda tak update post lam blog nih... almaklum ler sibuk meneruskan kehidupan harian... ( ps : aku skang sales advisor NISSAN EDARAN TAN CHONG MOTOR ) sambil2 duk lepak kt showroom ( tak dk orang masuk walk in ) aku layan ...
 ·  Translate
Assalamualaikum... agak lama laa keranda tak update post lam blog nih... almaklum ler sibuk meneruskan kehidupan harian... ( ps : aku skang sales advisor NISSAN EDARAN TAN CHONG MOTOR ) sambil2 duk lepak kt showroom ( t...
1
Add a comment...

Keranda Mayat

Shared publicly  - 
 
Wanita Pengkid chetzyusof Bela Anjing Dalam Rumah
Assalamualaikum.. aku dah lama tak update... soo aku duk laa carik2 bahan kt internet nih ape2 yang menarik perhatian aku untuk kongsi.. so aku terjumpa ler satu vlog nih... memula duk citer pasal jadik jutawan... aku layanan jer.. skali pandang mcm jantan....
 ·  Translate
Assalamualaikum.. aku dah lama tak update... soo aku duk laa carik2 bahan kt internet nih ape2 yang menarik perhatian aku untuk kongsi.. so aku terjumpa ler satu vlog nih... memula duk citer pasal jadik jutawan... aku l...
1
Add a comment...

Keranda Mayat

Shared publicly  - 
 
Facebook Noob
assalamualikum.... aku duk laa belek2 lam facebook.... tertibe baru nampak lam mesej ada satu folder len ( folder others ) aku pon click laa... rupa rupanya berlambak mesej dari tahun batu ada kt situ tak pernah aku bukak... ada satu mesej yang menarik perh...
 ·  Translate
assalamualikum.... aku duk laa belek2 lam facebook.... tertibe baru nampak lam mesej ada satu folder len ( folder others ) aku pon click laa... rupa rupanya berlambak mesej dari tahun batu ada kt situ tak pernah aku buka...
1
Add a comment...

Keranda Mayat

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
my cat only let me pet him when he is hungry..such an asshole..
People
Have him in circles
35 people
Syah Rizal's profile photo
Noorashikin Mohamed's profile photo
Aqilah Faizah's profile photo
Aniq Bukhary's profile photo
Apis Cakoi's profile photo
Tyra Razak's profile photo
LEKO HATI's profile photo
fazreyani razlyinda Basuin's profile photo
Ley Rashid's profile photo
Basic Information
Gender
Male
Story
Tagline
Never Says No.......
Links
Contributor to