Profile cover photo
Profile photo
Sloten Service Rijnmond
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Wist je dat... 43% van de inbrekers via het raam de woning binnen dringt! Het is daarom er belangrijk om niet alleen te zorgen voor goed beveiligde deuren, maar ook goed beveiligde ramen. Er zijn verschillende manieren om uw ramen te beveiligen tegen inbrekers. In het volgende artikel geeft de slotenmaker handig advies over raambeveiliging: http://deslotenmakersrotterdam.nl/ook-raambeveiliging-kunt-terecht-slotenmaker
Add a comment...

Post has attachment
Ieder huis heeft verschillende deuren. Met uitzondering van enkele kastdeuren zijn alle deuren in huis voorzien van sloten. De belangrijkste sloten zijn die op de voordeur en achterdeur van je huis. Dit is namelijk de eerste bescherming tegen woninginbraken. Het komt dan ook niet als een verrassing dat deze sloten van de beste kwaliteit moeten zijn. Ook de plaatsing van een cilinderslot op je buitendeur is van groot belang. Worden hierbij fouten gemaakt dan is de beveiliging van je woning in het geding.
Add a comment...

Post has attachment
Een sleutel die afbreekt in het slot kan iedereen een keer overkomen. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer de sleutel nog in het slot steekt en iemand hier per ongeluk tegenaan loopt. Veel vaker is de reden van het afbreken dat de sleutel al een tijdje moeilijk draait. Wanneer je hier geen maatregelen tegen neemt moet je steeds meer kracht zetten om de sleutel in het slot rond te draaien. Uiteindelijk kan deze hierdoor in het slot afbreken.
Add a comment...

Post has attachment
Veel sloten die je in Nederland kunt kopen zijn voorzien van een SKG keurmerk. Wanneer een slot van dit keurmerk is voorzien dan betekent dit dat de sloten getest zijn door de Stichting Kwaliteit Gevelbouw en deze testen succesvol doorstaan hebben.
Add a comment...

Post has attachment
Is uw slot defect? Dit kan komen doordat inbrekers geprobeerd hebben om binnen te komen. Om uw slot te vervangen kunt u het best een slotenmaker bellen. Onze slotenmakers kunnen u slot vervangen en u informeren over inbraakpreventie.
Add a comment...

Om het een inbreker zo moeilijk mogelijk te maken is het verstandig om grote voorwerpen zoals kliko's en ladders rondom uw huis goed op te bergen. Het komt namelijk voor dat inbrekers hier gebruik van maken om binnen te komen via een raam. Neem contact met ons op voor meer advies.
Add a comment...

Er wordt aangebeld maar u kent de persoon niet? Met een deurketting kunt u de persoon spreken zonder de deur helemaal te openen. Een deurketting is gemakkelijk online te bestellen.
Add a comment...

Post has attachment
Er zijn vele manieren om uw huis goed te beveiligen tegen inbrekers. Wij hebben een aantal tips voor u opgesteld om hierbij te helpen. Met deze tips weet u precies waar u op moet letten tijdens het beveiligen van uw huis. Lees de tips in de blog.  
Add a comment...

Post has attachment
Maak de doe-het-zelf scan en krijg gemakkelijk en snel informatie over de veiligheid van uw huis. Verder krijgt u tijdens de scan tips om uw huis nog veiliger te maken. Wilt u meer informatie over inbraakpreventie?Schakel dan een slotenmaker uit de buurt in voor advies. 
Add a comment...

Het komt wel eens voor dat onprofessionele slotenmakers klanten oplichten met extreem hoge bedragen. Wees alert en spreek van tevoren een prijs af. Zo komt u niet voor verassingen te staan. Onze slotenmakers staan garant voor de juiste prijs.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded