Profile cover photo
Profile photo
beba ifa
362 followers
362 followers
About
beba's posts

Post has attachment
Jumpsuits For Playful Joy
Hi everyone! Jump for joy in jumpsuits! Okay so jumpsuits or
also known as playsuits can be worn for flirty and playful days. If you’re
still interested in knowing what the difference is, playsuits are mostly
shorties whereas jumpsuits are longer bottom wis...

Post has attachment
Giveaway by FatinDiana
Join2 lagi! Jom! Klik banner di bawah ok? tarikh tamat GA: 10 Mac 2017, 10pm

Post has attachment
Giveaway Topup Percuma by Cik Candy
Malam-malam ni aktif pula join2 giveaway ni..hehe jom join GA by Cik Candy ni...percuma tau! meh2, klik link di bawah ni... GA tamat pada 11 March 2017 (sehari selepas birthday papa saya..hehe perlu ka bagitau..haha) okey, jom join!

Post has attachment
MUMMYAYU'S GIVEAWAY
Hai! Hari ni join Giveway dulu by Mummy Ayu   ni... kalau yang nak join, kilik gmbr kat bawah ya? kalau saya bertuah, saya nak yang warna ungu tu sebab fav kaler...weee..jom join ramai! Tamat 8 Mac 2017 ni.

Post has attachment
Menyesal seribu kali...huhu
Ni la akibatnya bila ada laptop tapi x mau back up file dalam external hardisk...kejadian ni berlaku tahun lalu bila laptop aku buat hal reformat dengan sendirinya dan hilang segala gambar2 lama nostalgia, hilang gambar ke danum valley, hilaaaaanggggg...uwa...

Post has attachment
Sem akhir!!
Assalamualaikum...hari ni excited campur kerisauan..haha sebab sabtu ni dah kena masuk rumah sewa dan isnin dah start kelas balik..nampaknya tiada masa la mau angan2 cuti lagi..haha research aku pun belum ada penyambungan lagi...susahnya mau mula kalau dah ...

Post has attachment
Result exam uitm mengecewakan saya??
Assalamualaikum...mau share sikit, luahan hati yang kecewa...orang kata, hati-hati post sebarang post di media sosial...apa-apa pun, hati-hatilah dengan semua percakapan anda...ini kisah benar yang terjadi pada diri ini..huhu 17 Feb 2017 bersamaan dengan ha...

Post has attachment
Takut ke luar negara??
Assalamualaikum...hari ni masih cuti semester lagi..belum start buka sem untuk degree lagi... Dalam hati ni excited bercampur worried, anxiety semua la...hahh pasal apa pula ni?? buat pertama kalinya saya akan menjejakkan kaki ke luar negara...yeayy!! okay,...

Post has attachment
Perahu Hill, Tamparuli Sabah
Hi hiking lovers! Today, I would like to share a few pictures during my hiking activities with my classmates. Yes, only 3 of us. hehe. Hiking has been a trendy activities for the Sabahan since 2016. How do I know this kind of statement? Well, it is shown al...

Post has attachment
Tirig Hill, Sepanggar Sabah
On 13 November 2016, our Faculty of Hotel and Tourism Management organized a healthy event called “GO Tirig: Hike in Blue on Tourism FIT Day 3.0” in conjunction with World Diabetes Day located at Kampung Lapasan, Telipok. The event was merrier because they ...
Wait while more posts are being loaded