Profile cover photo
Profile photo
beba ifa
406 followers
406 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Pemenang dah tuntut Hadiah
Assalamualaikum.. Terima kasih kepada pemenang yang dah menuntut hadiah bagi Segmen Beba Ifa 2nd Giveaway Raya! Alhamdulillah, selesai urusan pemberian hadiah..kepada yang belum dapat lagi, silalah rajin-rajin mengetik emel anda kerana saya telah hantar buk...
Pemenang dah tuntut Hadiah
Pemenang dah tuntut Hadiah
ifabeba.blogspot.com

Post has attachment

Post has attachment
Pengumuman Pemenang Beba Ifa 2nd Giveaway Raya!
Assalamualaikum.. alhamdulillah, baru hari ni ifa ada masa untuk mengumumkan pemenang bagi Giveaway yang ifa anjurkan bulan lalu tu sempena raya iaitu Beba Ifa 2nd Giveaway Raya! Jadi hari ni, kebetulan hujung minggu, ada la curi sedikit masa untuk update b...

Post has attachment
Umies Homestay Kundasang, Sabah
Memang tidak sah kalau pegi Kundasang tapi x bermalam. Ada yang buat day trip (pergi dan balik) tapi mau juga ni merasa Kundasang punya penangan 2018..hahaha (orang sabah bilang, bertebiattt) Walaupun banyak homestay diorang dah buat kat sana...tapi tetap s...

Post has attachment
Lama dah x melawat Kundasang! Wow!
KUNDASANG KINI!
KUNDASANG KINI!
ifabeba.blogspot.com

Post has attachment
KUNDASANG KINI!
Macam dah lama tidak pergi Kundasang, asyik promote dengan orang, buat tour, tapi aku ni dah jarang pergi Kundasang. Dijadikan cerita, kena pergi juga untuk tujuan tengok-tengok tempat tu walaupun dah melawat Kundasang masa zaman belajar dulu. Apa-apa pun m...
KUNDASANG KINI!
KUNDASANG KINI!
ifabeba.blogspot.com

Post has attachment
Beba Ifa 2nd Giveaway Raya dah TAMAT!

Post has attachment
Beba Ifa 2nd Giveaway Raya dah TAMAT!
Beba Ifa 2nd Giveaway Raya dah TAMAT! yeayy!! Alhamdulillah...giveaway ni dah tamat, memandangkan raya pun dah habis..hehe pemenang akan diumumkan bulan hadapan (Ogos) sebab ifa sibuk sedikit dengan urusan kerja..tapi degil nak berblog juga..haha kadang-kad...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded