Profile cover photo
Profile photo
princess snow
1,139 followers
1,139 followers
About
Posts

Post has attachment
Salam Jumaat
Salam Jumaat
Salam Jumaat
misshunymadu.blogspot.com

Post has attachment
Kita hanya merancang..
Kita hanya merancang tapi Allah yang menentukan segalanya. Apapun cabaran dan dugaan yang dihadapi, teruslah berjalan tanpa henti. Kita hanya merancang yang indah-indah tapi hakikat kehidupan seringkali bercanggah dari kemahuan.  Ya Allah tidak beri apa yan...
Kita hanya merancang..
Kita hanya merancang..
misshunymadu.blogspot.com

Post has attachment
Happy birthday sahabat!
Gigihnya aku nak menghapdet cerita lama. Patutnya entry ni kuar end of october tapi disebabkan tak bukak belog agak lama makanya dia kuar harini. Sekarang ni nak bukak belog macam dari hari ke hari, ada jeeeeee yang tak sempat. Sudahnya entry kuar seminggu ...
Happy birthday sahabat!
Happy birthday sahabat!
misshunymadu.blogspot.com

Post has attachment
Segmen Blogwalking By IJ #1
KLIK BANNER UNTUK JOIN
Segmen Blogwalking By IJ #1
Segmen Blogwalking By IJ #1
misshunymadu.blogspot.com

Post has attachment
Cheese layer cake yang superb sedap!
The best cheese layer yang aku penah makan,serius sedap sangat. Walaupun bekasnya kecil, tapi memang rasa bebaloi sebab penuh dengan cheese dan buah. Ya Allahhhhh... rm4.00 tapi hasilnya sangat memuaskan hati. Yang jual ni pon kawan-kawan aku gak, tak tahan...
Cheese layer cake yang superb sedap!
Cheese layer cake yang superb sedap!
misshunymadu.blogspot.com

Post has attachment
Wow! much love Nuffnang..!!!
Terkejut kejap masa buka account nuffnang, halahaiiii sekali berderet cpuv masuk. Alhamdulillah.. moga makin murah rezeki aku. Walaupun lately jarang-jarang update belog tapi bab cpuv memang alhamdulillah, walau tak banyak mana tapi tetap lekat. Terima kasi...
Wow! much love Nuffnang..!!!
Wow! much love Nuffnang..!!!
misshunymadu.blogspot.com

Post has attachment
Mood pagi nih
Mood terlebih happy ceria pagi ni, sampai office awal tak sempat nak breakfast pon tapi sempat selfie dulu. Nampak tak betapa pentingnya selfie? Breakfast pon tolak tepi dulu hehhehe.. Ini bukanlah wajah sebenar, ni adalah wajah setelah di edit dengan bantu...
Mood pagi nih
Mood pagi nih
misshunymadu.blogspot.com

Post has attachment
Saya nak jaga kecantikan kulit
Nampak tak tajuk entry aku? Poyo je kan? Hahaha nak jaga lah sangatttt. Ni mood gila tetiba nak pakai benda nih, tak pasal-pasal macam hantu. Tapi lega jugak sebab anak buah semua tak berani nak dekat. Kalau takkkkkk memang pantanglah nampak muka aku, kat m...
Saya nak jaga kecantikan kulit
Saya nak jaga kecantikan kulit
misshunymadu.blogspot.com

Post has attachment
Wordless Wednesday # Betul-betul degil nih
Hahaha degil tak? degil kan? Nak jugak tak kira apa pon

Post has attachment
Hari boring saya
Harini cuti umum aku tak kemana pun, kemas bilik, membasuh, buat breakfast ( haha kemain rajin harini )   Lepastu takde apa nak buat dah. Lemau je rasa 1 hari nih, adoiiiii bosannyaaaa!   Mata macam nak tidur tapi tak tidur-tidur gak, time cuti kemain menga...
Hari boring saya
Hari boring saya
misshunymadu.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded