Profile cover photo
Profile photo
Novoportal
Joomla és WordPress támogatás
Joomla és WordPress támogatás
About
Novoportal's posts

Post has attachment
Megjelent a Joomla! 3.6.4 verziója, amely egy biztonsági kiadás és két kritikus hiba és egy kétlépcsős hitelesítéssel kapcsolatos hiba javítását tartalmazza.

Post has attachment
Megjelent a Joomla! 3.6.3 verziója, amely egy biztonsági kiadás és az előző verzióban felmerült hibák javítását tartalmazza.

Post has attachment
Megjelent a Wordpress 4.6 “Pepper” kódnevű verziója, amely dzsessz bariton szaxofonos Park Frederick “Pepper” Adams III után kapta elnevezését.

Post has attachment
Megjelent a Joomla! 3.6.2 verziója, amely az előző verzióban felmerült hiba javítását tartalmazza.

Post has attachment
Megjelent a Joomla! 3.6.1 verziója, amely számos alacsony szintű hiba javítását tartalmazza.

Post has attachment
Megjelent a Joomla! tartalomkezelő rendszer 3.6 verziója, amely a utolsó tagja a 3.x sorozatnak. A Joomla! 3.6 több, mint 400 továbbfejlesztést tartalmaz, amelyek közül sok elem a Joomla! webhelyek adminisztrációját könnyítik meg. Számos új elem pedig a felhasználói élmény javítására szolgál.

Post has attachment
Megjelent a Joomla! tartalomkezelő rendszer első béta verziója. A 3.6 a hetedik normál időtartalmú kiadása ennek a sorozatnak.

Post has attachment
Megjelent a WordPress 4.5.2 verziója, amely a korábbi kiadások biztonsági kiadása. A fejlesztők erősen javasolják a mielőbbi frissítést. A WordPress 4.5.1 és a korábbi kiadások sebezhetőséget tartalmaznak a külső fejlesztésű Plupload fájlfeltöltő rendszerkönyvtárban. A WordPress 4.2 és 4.5.1 közötti verziókat érinti az XSS sebezhetőség, amelynek oka a média lejártszók által használt MediaElement.js fájlban található webcímek. A MediaElement.js és a Plupload frissítései javítják ezeket a hibákat.

Post has attachment
Megjelent a WordPress 4.5.1 verziója. amely 12 hibát javít, közöttük egy önálló osztály hibát, amely a Twenty Eleven sablont használó webhelyeken okozott problémát. Továbbá javításra került az inkompatibilitás egyes Chrome verziók között, a vizuális szövegszerkesztő és egy Imagick hiba, amely a médium feltöltéseknél okozott gondot.

Post has attachment
Megjelent a WordPress 4.5 verziója. amely a “Coleman” nevet kapta Coleman Hawkins dzsessz szaxofonos tiszteletére. Az új elemek egyszerűbbé teszik a munkafolyamatokat az írás és a webhelyépítés közben.
Wait while more posts are being loaded