Profile cover photo
Profile photo
Loodgietersbedrijf Heduro
About
Posts

Post has attachment
In vrijwel iedere woning bevindt zich een ventilatiebox, die ervoor zorgt dat de lucht in uw woning op een continue wijze wordt vernieuwd. Zo blijft er frisse lucht in uw woning stromen, zonder dat u hier expliciet een raam voor open hoeft te zetten. Veel mensen kijken echter niet op of om naar deze ventilatiebox! Soms komt het zelfs voor dat woningbezitters geen idee hebben van wat deze ventilatiebox precies voor ze doet. Volgens onze loodgieter uit Roosendaal is het echter van groot belang dat de ventilatiekanalen van uw woning regelmatig worden onderhouden. Uit onderzoek van verschillende energieleveranciers in Nederland blijkt dat het sterk aan te raden is om de ventilatiebox in uw woning in ieder geval eens per vijf à zes jaar te laten onderhouden.
22 mrt Reiniging van uw ventilatiebox
22 mrt Reiniging van uw ventilatiebox
loodgietersbedrijfroosendaal.nl
Add a comment...

Post has attachment
Het is natuurlijk heel fijn om een loodgieter in te huren wanneer er problemen zijn omtrent uw huis. Maar waar dient rekening mee gehouden te worden? Hoe gaat een loodgieter nou eigenlijk te werk? Klik op onderstaande link om hier meer over te weten te komen! http://loodgietersbedrijfroosendaal.nl/hoe-gaat-loodgieter-werk
Add a comment...

Post has attachment
Met stookkosten bedoelen we het geld dat u besteedt aan het verwarmen van een woning. Dit brengt hoge kosten met zich mee. De volgende tips van de loodgieter om te besparen op stookkosten zijn daarom ook meer dan welkom. Wacht niet langer een lees onze nieuwste blog!
Add a comment...

Post has attachment
Als je eenmaal je radiatoren uitgekozen hebt, kun je beginnen met deze op te hangen. Over het algemeen worden radiatoren opgehangen op plaatsen waar de meeste kou naar binnen komt, dit is dus vaak onder een raam. Zorg ervoor dat de radiator voldoende ruimte heeft om de warme lucht te kunnen laten circuleren. Het is het beste om deze ongeveer tien centimeter van de grond te plaatsen en ook ongeveer tien centimeter onder de vensterbank.
14 Dec Bevestigen van de radiatoren
14 Dec Bevestigen van de radiatoren
loodgietersbedrijfroosendaal.nl
Add a comment...

Loodgieters kunnen u helpen met het uitvoeren van klussen in de woning, maar zeker ook rondom de woning. Het aanleggen van leidingen of het aansluiten van een extra buitenkraan: voor een loodgieter is het zeker geen raketwetenschap. Toch is dat zeker niet het enige wat een loodgieter doet. Veel loodgieters houden zich namelijk ook bezig met verstoppingen in de woning. Wanneer u te kampen hebt met een verstopping, dan is het ook zeker raadzaam om een loodgieter in te schakelen. Er is echter ook nog een kans dat u zelf de verstopping kunt verhelpen. Om dat gemakkelijker te maken, geven we hieronder een tip.
Add a comment...

Post has attachment
Een lekkage in de garage ontstaan meestal door slechte leidingsstukken of versleten dakbedekking. Door deze twee elementen in de gaten te houden kunt u de kans op een lekkage verkleinen. Voor advies kunt u altijd contact opnemen!
Add a comment...

Post has attachment
Wist u dat vloerverwarming zoveel zuiniger is dan de gewone radiator? Omdat het vloeroppervlak verspreid ligt in uw huis, worden al uw oppervlakken optimaal benut.
Add a comment...

Een verstopte wc kan veel overlast veroorzaken. Vaak kunt u dit zelf gemakkelijk verhelpen. Buiten het feit dat dit geen hele frisse klus is. Daarnaast kan het zijn dat niet alleen uw toilet verstopt is, maar dat ook het water in de douche en/of wasbak niet wegloopt. Dan heeft u te maken met een totale verstopping. Deze zijn relatief lastig op te lossen. Daarom zijn wij u graag van dienst wanneer u last heeft van een verstopping!
Add a comment...

Post has attachment
Het installeren van een nieuwe cv ketel is vaak een grote investering. Deze investering kan terug verdiend worden wanneer u een zuinigere cv ketel aanschaft. Dit kan echter wel een aantal jaren duren, wilt u extra kosten voorkomen in deze jaren lees dan onderstaand artikel.  
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded