Profile cover photo
Profile photo
saira othman
387 followers -
Flavour Life Of Islam
Flavour Life Of Islam

387 followers
About
saira's posts

Post has attachment
Pengalaman mengandung part 1
Salam alayk... hihi..skunk kandungan dah cecah 35week n ramai da bising knpa lama xupdate...huhu...byak keja la korang..lgpun prgnant ni pestime tau so nak merasa habis2san..hahaha..ni pun menaip guna app blogger je sbb kemalasan yg kian melanda... Ehhh mmg...

Post has attachment
PEMENANG BirthDay GiveAway By S.Saira & Eymasu
Assalammualaikum dan salam sejahtera Saya Eymasu..wakilkan untuk Syifaul Saira minta maaf sgt2 lambat umumkan nama pemenang Birthday Giveaway By S.Saira & Eymasu ..Saira tak dapat umumkan atas perkahwinannye..eymasu pun baru tahu dia kahwin..dia tak ckp pun...

Post has attachment

Post has attachment
Bila Kawin Dengan Exam Dalam Minggu Yang Sama...
Assalamualaikum... Maaf lah dah berhabuk siap bersawang lagi blog nih...huhu...sedih gila nak masok pown...huhu...memang buzy sesangat2 ...dah terdesak gila dah...macam dok kena ligan dek masa...huhu...ni kira besar punya tuah sebab boleh menaip lagi tulis ...

Post has attachment
Senarai Peserta "BirthDay GiveAway By S.Saira & Eymasu" (update)
Assalamualaikum... Hurm...senarai peserta bagi pihak ana dan Eymasu...Yang belom JOIN boleh  CLICK HERE  or Click kat Banner pown boleh...link kan kesana ja k...oleh menang Couple Bear....hehe...hadiah pown ley tahan gempak gak...so korang ley lah join rera...

Post has attachment

Post has attachment
"December Giveaway by Fatin Diana".
here Klik banner untuk join. Senarai hadiah : Cash RM50 x 1, AuraWhite 400,000mg x 1, Jersey x 7, Peplum blouse x 3, Tshirt I ❤ Medan x 1, 2 keping shiseido mask x 2, Tote Bag Authentic Mango worth RM80 x 1, Jumpsuit x 1, Cardigan x 1, Felt brooch x 3, Bawa...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
' First Giveaway by Nurshabrina '
Bismillahirahmanirahim.. ENTER HERE Assalamualaikum Hye ^^ klik banner untuk join Senarai hadiah: 1 Long Sleeve T-shirt + 1 Secret Gift X1, Button + Bookmark + Eyeliner X1, Tudung X3, 1 Button Badge X10,   Pou Keychain X2, Felt Keychain X3, Coklat Oreo X...
Wait while more posts are being loaded