Profile cover photo
Profile photo
Rapia Tali
About
Posts

Post has attachment
SIBLINGS TRIP IN KK
21.07.2017 Trip family kali ni jadi trip siblings trip...sebb kan mak den xdpt join...sbb ade benda lg best dr join trip kiteorg ni,,mak den ade preparation yg lbih penting yg hendak diuruskan so xdpt la nak dielakkan...burn gitu je la tiket mak den... kol ...

Post has attachment
Sotong dicari Ikan Yang Hadir-Trip Tenggol Island
29/04/2017 huh dekat setahun x g mancing laut...trip kali ni adalh mencandat sotong...okey last 2 years ago aq g juga mencandat...tapi utk this trip aq mengharap tinggi yg aq akan dpt sotong... sblm nak pi candat tu 25hb aq g cabut gigi,,allah je tau azabny...

Post has attachment
rahsia selamanya
in ur life mesti ade bnda rahsia yg akan disimpan...im missing my9...senyuman pling manis yg xleh dilupakan...friday sweet memories...5012

Post has attachment
sembang kosong
hari ni xtau nak merapu ape....hmm pndng kiri kanan..kat opis sorang2,bos pergi site..keja dah siap... nmpk betapa bosan nya den...aq mmg ade satu tempoh aq boring dgn keadaan yg berlaku di sekeliling aq..xtau nak wat ape...sbut pasal boring ni idea ape yg ...

Post has attachment
Perjalanan yang jauh
24/08/2016 hari rabu pagi...bangun2 pagi dah bersiap..target rini nak pergi pengkalan kubor..so mula2 g sarapan dl yg penting...pagi ni kiteorg g makan nasi lemak bersinar kat area wakaf che yeh ni....just order nasi lemak aym utk 4 org...rasa nya time nak ...

Post has attachment
next pit stop
alkisah smbungan utk hari kedua di terengganu bersamaan 23/08/2016...pagi2 bngun breakfast kat hotel...plan pagi ni kiteorang menuju ke pulau kapas..aktiviti air...den kan suka air...kiteorg nak pi snorkling..so dr KT to jetty marang dlm stgh jam je...perja...

Post has attachment
vacation tapau semenanjung malaysia
tajuk pun tapau...actualy 1 negeri je den x masuk perlis je...lain negeri semua g...walaupun lalu mesti singgah...ha3.. perjalanan den dimulai dgn bismillah...21hb 08 2016...kol 10 pagi mak den dh kejut...aq mati2 ingat nak gerak ari isnin,,,sbb sabtu tu ma...

Post has attachment
krabi part 2 phi2 island
dah msuk second day...okey ms ni x reti bajet time bngun lagi..ha3..ambik ko kol 6 br nak subuh...senang citer mcm subuh gajah jela ko buat...ish3..sebb den2 terjaga tgk cahaya mentari pagi nak naek...tp sebb org akan pick up kiterorg kol 8.30...aq bantai t...

Post has attachment
cuti2 krabi part 1
mood pagi ni aq senyum je....dah msuk hari kedua bekerja..after 9 hari bercuti dgn jayanya dan bergaya....muahahhaha... trip kali ni aq pergi ber4 je...kiteorg pegi krabi...aq,aa,wan,n fefei..msing2 semngat nak pi...jgn citer la berapa lama kami menungu... ...

Post has attachment
mood kerja
hoyeahhh...lama x bersiaran... akhirnya...setelah beberapa bulan menanti...esok bakal jadi kenyataan...wihihihi... den esok nak pi melancong...so rini xde mood nak wat keja...aq dah feeling nak balik umah je skang ni...jiwa ku sudah terbang ke krabi...wotwo...
Wait while more posts are being loaded