Profile

Cover photo
Sami Zenuni
Lives in Tetovo Macedonia
993 followers|163,116 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Sami Zenuni

Shared publicly  - 
 
 
Koncert i madh humanitar

Në ndihmë të Mersije Ilijazit nga Tetova,e cila nga mosha 6 vjeçe ishte e paralizuar dhe tani në moshën 19 vjeçe do të kthehet me këmbë të veta nga Schön Klinik e HamburgutPallati i Kulturës

Tetovë

20 prill 2012 ( E premte)

Ora 19

Bileta : 200 den

Kanë konfirmuar pjesëmarrjen këto këngëtarë:

Vjollca Buçaj,

Fatmire Mjaku,

Teuta Gërbovci,

Alush Hamiti ,

Xhezair Elezi,

Bajramali idrizi,

Jetmir Rexhepi,

Elita Zyberi,

Ardit Stafaj,

Valon Suma.

Grupi Objective,

Grupi Kromatix,

Blerim Jakupi

Humoristët Mister X & Hazbi Therra

Orkestra e Qytetit e udhëhequr nga Prof. Jeton Pustina me grup këngëtarëshPritet konfirmimi nga:

Adrian Gaxha,

Big Mama,

Shpat Kasapi,

Anita Haziri,

Besiana Memedi

Pas koncertit Restoranti La Piazza në Iliria Shopping Center shtron nje darkë për të gjithë këngëtarët dhe do të ketë program muzikor nga këngëtarët pjesëmarrës në koncert

Ky manifestim humanitar mbështetet nga:

Pallati i Kulturës në Tetovë

Alb Saund (zërimi)

http://albsound.com/as/

Hotel Royal

Iliria Shopping Center

Restoranti Cyrih Sllatinë etj.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Sami Zenuni

Shared publicly  - 
 
Botimet Shqiptare originally shared:
 
Apel për ndihmë nga një vajzë 19 vjeçare

Mjekët gjermanë garantojnë shërimin tim.
Më ndihmoni të rikthehem përsëri në këmbë!
 ·  Translate
1
Add a comment...
Story
Tagline
Familja e dëshmorit Shaban Zenuni - Hoxha
Introduction

A beneficiary appeal to help the family of the martyr Shaban Zenuni-HoxhaHe was born on August 5th 1974 in the village Merovë that belongs to the municipality of Zhelina in Tetova. He grew up as an orphan and had a tough childhood, he never experienced fatherly fondness because he lost his dad due to a natural disaster when he was 5 years old. His father was the imam of the Merovë village and he was also an authoritative and a wonderful man in the entire area of Mali i Thatë and further. 
After finishing elementary school in his homeland, he went further finishing his high school in Damascus of Syria, where he successfully finished his 6 years studies in Furkan. Because of the impossibility of continuing his studies he got employed as an imam in his village of Merova. 
Since he could not resist the hard economic conditions Shaban Zenuni-Hoxha is forced to immigrate to Italy in 1998. Just like many of his compatriots he joins the KLA (UCK) in 2001. 
Taking into consideration his skills and decisive spirit, he was assigned as the Commander of the 4th Battalion of 112th Brigade Mujdin Aliu by the headquarters. 
During the war of 2001, Shaban Zenuni had shown extraordinary military skills of a real 
superior by announcing the battalion that was leaded by him as the most successful one among the others in KLA. 
Unpleased by the post-war progress, without amnesty and accused for things that he didn’t commit, he is again forced to migrate. He could not come back at home where he had his mother, wife, his three sons, his relatives and friends. With the courage that he possessed he was coming home secretly, and in the meanwhile he was followed by the shadow of being seized for things he never did. 
He was killed in unknown circumstances on May 12th 2010, together with Harun Aliu and two other people. The Commander Shaban Zenuni-Hoxha has left behind in a very old house, in a distant highland village, his three sons, his wife and his sick mother.
A homeland is constituted by the martyrs that have founded it and by the living people that keep it alive. And the nation does not bend unless before its martyrs. By helping his family we will respect ourselves and him. We will testify our civilization in front of those people who want to keep treating us as second hand civilians in the heart of Europe, just because we are Albanians. 
All you who would like to help the family of Zenun, so that his three sons can be able to continue their studies and not to feel abandoned, you can contact his family directly in this phone number: 
+389 75 972 906
The bank account for your help is

Name of Beneficiary : SHERIFE ZENUNI
Beneficiary address : Merovo, Ul.101 Br. BB , Zelino, 1200 TETOVO, MACEDONIA
IBAN: / MK07 380277188603506 GBP
/ MK07 380277188602245 EUR
/ MK07 380277188601469 CHF
/ MK07 380277188605349 USD
/ MK07 380277188600693 AUD
Bank of Beneficiary: ProCredit Bank, Macedonia
SWIFT : PRBUMK22XXX
Apel për ndihmë familjes së dëshmorit Shaban Zenuni - Hoxha

U lind më 05.08.1974 në f. Merovë, Komuna e Zhelinës – Tetovë.U rrit si jetim dhe kaloi një fëmijëri të vështirë dhe pa ngrohtësinë atërore, sepse nga një fatkeqësi natyrore e humbi babain që në moshën 5 vjeçare .I ati i Tij ishte imam i fshatit Merovë dhe një njeri i mrekullueshëm dhe me shumë autoritet në të gjithë zonën e fshatërave të Malit të Thatë dhe më gjerë.
Pas mbarimit të shkollës fillore në vendlindje ai vazhdoi shkollën e mesme në Damsak te Sirisë ku me sukses mbaroi institutin 6 vjeçar në Furkan.Për shkak të pamundësisë për të vazhduar studimet,ai u punësua si imam në fshatin e tij,Merovë.
Më 1998, për shkak të mospërballimit të kushteve të rënda ekonomike Shaban Zenuni – Hoxha detyrohet të merr rrugën e kurbetit për në Itali.Në vitin 2001 si shumë atdhetarë të tjerë iu bashkëngjit rradhëve të UCK-së.
Duke parë shkathtësitë dhe vendosshmërinë e Shaban Zenunit ,Shtabi i Përgjithshëm e kishte caktuar Komandant i Batalionit 4 të Brigadës 112 Mujdin Aliu.
Gjatë luftës së vitit 2001 Shaban Zenuni kishte treguar aftësi të jashtëzakonshme ushtarake të një eprori të vërtetë duke e shpallur batalionin që udhëheqte Hoxha si batalionin më të suksesshëm në nivel të të gjithë UÇK – së.
I pakënaqur me zhvillimet e pasluftës, pa amnisti  dhe i akuzuar për gjëra që nuk i kishte bërë, detyrohet që përsëri  të  marrë rrugën e kurbetit..Nuk mund të vinte në shtëpinë e tij ku kishte nënën,gruan,tre djemtë,farefisin dhe shokët.Me guximin që kishte ai vinte fshehurazi,po e ndiqte hija e arrestimit për vepra që nuk i kishte bërë.
U vra në rrethana të panjohura më 12 maj 2010,bashkë me Harun Aliun dhe dy të tjerë.
Komandant Shaban Zenuni – Hoxha ka lënë tre djem,gruan,nënën e sëmurë, në një shtëpi shumë të vjetër  në një fshat të thellë malor.
Një atdhe përbëhet nga të vdekurit që e kanë themeluar dhe nga të gjallët që e vazhdojnë.Populli nuk përkulet vecse përpara të vdekurve të tij.Duke ndihmuar familjen e Tij ne do të respektojmë vetveten dhe atë.Do të tregojmë qytetërimin tonë përballë atyre që duan të vazhdojnë të na trajtojnë si qytetarë të dorës së dytë në zemër të Evropës, vetëm pse jemi shqiptarë.


Të gjithë Ju që dëshironi ta ndihmoni familjen Zenuni,që tre djemtë e dëshmorit të vazhdojnë shkollimin dhe të mos ndjehen të braktisur, mund të kontaktoni drejtpërdrejt me familjen në nr. e celularit:
+389 75 972 906
Xhirollogaritë për ndihmesën Tuaj:


Name of Beneficiary : SHERIFE ZENUNI
Beneficiary address : Merovo, Ul.101 Br. BB , Zelino, 1200 TETOVO, MACEDONIA
IBAN: / MK07  380277188603506 GBP
           / MK07  380277188602245  EUR
          / MK07  380277188601469 CHF
         / MK07  380277188605349  USD
         / MK07  380277188600693  AUD
Bank of Beneficiary: ProCredit Bank, Macedonia
SWIFT : PRBUMK22XXX
Basic Information
Gender
Male