Profile cover photo
Profile photo
Zizie Zack
6,282 followers -
i'm sorry, i'm not the perfect one.. but i know how to thank you for everything..
i'm sorry, i'm not the perfect one.. but i know how to thank you for everything..

6,282 followers
About
Zizie's posts

Post has attachment
6 Buah Buku RM100 by Terfaktab
Dah nak dekat sebulan dah aku dapat buku-buku ni tapi baru nak buat entri. Sorry peeps. So busy and not very well this week - slightly flu. Tak nak cerita pasal penyakit okay. Kita straight alkisah buku ni. So, how I got 6 books for RM 100? Murah kan? Kebet...

Post has attachment
Diari Jurutera: Belajar Dari Kesilapan.
Minggu ni adalah minggu yang sangat memenatkan coz my company making a product development in a big quantity. Malam semalam pun, aku dapat aje peluang letak kepala atas bantal, terus aku tidur mati sebab penat sangat. Nasib baik pagi tadi mampu nak bangun b...

Post has attachment
Kisah Buruk April
Actually aku pun tak tahu apa yang tak kena dengan aku sejak akhir-akhir ni. Lepas satu, satu benda la nak jadi. Sometimes, hakak tak kuat jugak. Dahlah hidup merantau, kawan pun tak ada sangat, angah pun ada kat Taiping. Nasib baiklah encik tunang dan fami...

Post has attachment
SUNSHINE BLOGGER AWARD
SUNSHINE BLOGGER AWARD | Gosh lately I have many things in my thought sampai tersumbat kepala ni nak tulis blog. So I must thanked to BV coz tagged me and I have something easy to write. Kot gaya macam penulisan kat sini semuanya berat-berat. The Rules: Tha...

Post has attachment
Upset
Upset | To make someone worried, unhappy, or angry To change the usual  or expected state or order of something, especially in a way that stops it from happening or working. In my situation, it happens both. When something doesn't goes like I wanted, eventu...

Post has attachment
Suka Sangat Dengan Tea Tree Oil Facial Cleanser Dari Cosmoderm
Suka Sangat Dengan Tea Tree Oil Facial Wash Dari Cosmoderm | Saya mula menggunakan produk Cosmoderm masa bekerja di sebuah syarikat elektronik. Di sana, saya terdedah dengan bahan kimia seperti coolant, silicone oil dan jugan asap daripada solder. Masa saya...

Post has attachment
Ragam Penjual Insurans
Ragam Penjual Insurans | Bila terbaca status facebook kak Ita tempoh hari, terus aku teringat pengalaman aku sendiri dan beberapa orang kawan aku. Bukanlah nak melakukan sesiapa. Cuma mahu berkongsi cerita dan mungkin ada yang ingin berkongsi pengalaman. Pe...

Post has attachment
Antara the Best Hotel in Kuala Lumpur Worth the Spending
Antara the Best Hotel in Kuala Lumpur Worth the Spending | Korang nak bawa keluarga, pasangan atau kawan-kawan ke destinasi yang menarik tak? Aku ada cadangan. Apa kata korang ke sini. Jom ke Sunway Lagoon. Untuk pengetahuan korang Sunway ini terletak lebih...

Post has attachment
Majlis Pertunangan #FarAdam
Majlis Pertunangan #FarAdam | Alhamdulillah, 11.12.2016 menjadi salah satu tarikh bersejarah kepada zizie. Zizie dah selamat menjadi tunangan orang pada tarikh tersebut. Bak kata my cousin, dah jadi half milik orang. Hehehe. Actually, pada asalnya BERTUNANG...

Post has attachment
180 Darjah
180 Darjah | Assalamualaikum. Hidup
kita ni boleh berputar 180 darjah. Bagaikan roda, ketika selesa di atas, tetiba
berada di bawah. Tak sesiapa tahu melainkan Dia. Begitulah hidupku. Secara
tiba-tiba, tanpa aku sedari aku hidupku berputar 180 darjah. Meman...
Wait while more posts are being loaded