Profile cover photo
Profile photo
Universiteti i Arteve
32 followers
32 followers
About
Posts

Ftohen kandidatët për Personel Akademik me kontratë me kohë të caktuar dhe me angazhim me kohë të pjesshme (Pedagogë të jashtëm), për të treja Fakultetet e Universitetit të Arteve, për vitin akademik 2018-2019, që të paraqesin dokumentacionin në bazë të Vendimit të Senatit Akademik nr. 26 dt. 11/09/2018.

Dokumentacioni duhet të dorëzohet në Drejtorinë e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore duke filluar nga data 17/09/2018 deri më datë 03/10/2018.

Për më shumë informacion vizitoni lidhjen: http://uart.edu.al/index.php?pg=faqe&id=604&niveli=118
Add a comment...

Post has attachment
Galeria FAB ka kënaqësinë t’ju ftojë në ekspozitën personale të:

Greg RAMA

“FIDEM”

Kuruar nga Vladimir Myrtezai

Hapja / Vernissage, 12 Shtator, ora 19.00.

Kohëzgjatja, 13- 30 Shtator 2018.

Galeria FAB, Universiteti i Arteve
Photo
Add a comment...

NJOFTIM: Nis regjistrimi i kandidatëve që aplikojnë në program të dytë studimi dhe transferim studimesh në ciklin e dytë të studimeve në Universitetin e Arteve.
Për më shumë vizitoni lidhjen:

http://uart.edu.al/index.php?id=783
Add a comment...

Post has attachment
NJOFTIM PËR STUDENTËT: Publikohen datat e provimeve sezonale, Shtator 2018:

http://uart.edu.al/index.php?id=782
Photo
Add a comment...

Post has attachment
NJOFTIM: Publikohen listat me kandidatët fitues nga trojet, me statusin e personit me aftësi të kufizuar, me statusin e jetimit, si dhe të komunitetit rom dhe Egjiptian, në ciklin e parë të studimeve me kohë të plotë Bachelor, për vitin akademik 2018-2019.

http://uart.edu.al/index.php?id=781
Add a comment...

Post has attachment
PhotoPhotoPhoto
9/4/18
3 Photos - View album
Commenting is disabled for this post.

NJOFTIM për kandidatët fitues në konkurset e pranimit për programet e studimeve të ciklit të parë me kohë të plotë BACHELOR, për vitin akademik 2018-2019:

Fituesit regjistrohen personalisht nga data 30 gusht (brënda 48 orëshit) me dokumentacionin e mëposhtëm:

1-Dokumentin e identifikimit (kartë identitetit ose pasaportë). Në dosje mbahet vetëm fotokopja.
2- Fotokopjen e noterizuar të diplomës së Maturës shtetërore ose Dëftesës së pjekurisë, së bashku me certifikatën e notave.
3- Deklaratën e paraqitur në shtojcën nr.1 të udhëzimit Nr.18 dt. 21.05.2018 i MAS, e cila plotësohet nga aplikanti në prani të punonjëses së sekreatarisë mësimore dhe nënshkruhet nga aplikanti si dhe punonjësja e sekretarisë.
4- Mandat pagesën.

Shënim: Për kuotat e paplotësuara, zhvendoset vija e kuqe dhe shpallen fitues të rinj.
Add a comment...

Post has attachment
Publikohen rezultatet e konkurrentëve pjesëmarrës në konkurset e pranimit 2018-2019.

http://uart.edu.al/index.php?id=780
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
INFORMACION mbi procedurat e aplikimit dhe të regjistrimit në programet e ciklit të parë të studimeve, në programet e studimeve me karakter profesional, si dhe në programet e integruara të ciklit të dytë, në Fakultetet e Universitetit të Arteve.

http://uart.edu.al/index.php?id=777
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded