Profile cover photo
Profile photo
E-difference
50 followers -
De Google+ pagina van E-difference | Online Marketing
De Google+ pagina van E-difference | Online Marketing

50 followers
About
E-difference's posts

Post is pinned.Post has attachment

Post has attachment
eDifference lanceert eerste Magento 2 webshop. Kippenhuis.nl is het eerste bedrijf dat gebruik gemaakt van ons unieke Magento 2 raamwerk, volledig gericht op het aantrekken van verkeer en het genereren van conversies. Lees meer over Kippenhuis.nl, de kracht van Magento 2 en het eDifference raamwerk op onze website:


Post has attachment
HAVE Verwarming, groothandel in kachels en haarden, heeft samen met E-difference Kachels.nl ontwikkeld. Dit inspiratieplatform geeft bezoekers de kans om, op basis van hun eigen smaak en voorkeuren, de kachel of haard te vinden die bij ze past. Lees er meer over op onze site:

Post has attachment
E-difference breidt uit! Wij zijn op zoek naar een Customer Service Manager, Frontend Developer en Webdesigner. Kom jij ons team versterken? Bekijk de vacatures op onze website: http://www.e-difference.nl/vacatures

Post has attachment
Weer een project live: bekijk de nieuwe website van Van Manen Badkamers en laat je inspireren!

Post has attachment
Al jaren werken wij samen met Jumbo Barneveld aan hun online succes. Nu is er een nieuwe website voor hun prachtige overkappingen. Lees er meer over op onze website:

Post has attachment
In samenwerking met de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) ontwikkelde E-difference het nieuwsplatform voor de opleiding journalistiek. Lees meer over dit prachtige project:

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Na een intensieve samenwerking met E-difference is de nieuwe website van Top Deuren gelanceerd. Sfeer en design staan bij Top Deuren centraal, en dat is vertaald naar de online aanwezigheid.

Neem zeker even een kijkje op de website en laat hieronder weten wat je ervan vindt. Wij zijn benieuwd!

Post has attachment
Heb je ervaring met programma's als Photoshop, Illustrator en InDesign en vind je het leuk om naast je studie nieuwe en bestaande concepten verder uit te werken? Dan hebben wij de bijbaan van je dromen voor je! Kom ons team versterken als Webdesigner: http://www.e-difference.nl/vacatures/uitdagende-bijbaan-als-webdesigner
Photo
Wait while more posts are being loaded