Profile cover photo
Profile photo
iCustomer
5 followers -
iCustomer is dé kennisbron rondom alle aspecten van CRM.
iCustomer is dé kennisbron rondom alle aspecten van CRM.

5 followers
About
Posts

Post has attachment
De do’s & don’ts bij linkbuilding - Iedereen wil dat zijn website het beste scoort in Google. Wie wil er nu niet op als eerste zoekresultaat verschijnen? Linkbuilding op je website is hierbij heel belangrijk, maar hoe zet je backlinks in zodat je niet van Google alsnog een penalty ontvangt? We zetten 7 inzichten uit de praktijk voor je op een rij zodat je met een gestructureerde aanpak te werk kan gaan.
Add a comment...

Post has attachment
Kenniscyclus: Next step in analytics - Data en analytics hebben de afgelopen jaren een enorme impact gehad op de dagelijkse gang van zaken in organisaties. Van het optimaliseren van klantrelaties tot efficiënter werken. Toch blijven veel mogelijkheden onbenut omdat data onvoldoende gecombineerd worden. In deze kenniscyclus leer je hoe je de volgende stap kunt zetten met analytics om het volledige potentieel te benutten
Add a comment...

Post has attachment
De 9 CRM- & marketing trends van het moment - Veel marketing en CRM experts hebben hun gedachten over de trends voor 2018 gedeeld. Nu 2018 al weer even op weg is en alle documenten, interviews en verwachtingen over de CRM -en marketingtrends beschreven zijn, is het goed om naar de praktijk te kijken. Dit zijn de 9 meest praktisch toepasbare trends waar u direct mee aan de slag kunt.
Add a comment...

Post has attachment
Het belang van effectieve data visualisaties - Een goede visualisatie bouwen is en blijft een kunst op zich. Het geheim zit in de balans tussen de correcte data gedoseerd presenteren en dit visueel zo aantrekkelijk mogelijk doen. In deze whitepaper van Tableau leest u hoe u van goede naar geweldige visualisaties gaat.
Add a comment...

Post has attachment
IT Leadgeneratie Benchmark - Hoe pakken IT-dienstverleners hun leadgeneratie aan in een steeds verder digitaliserende wereld? En welke methode wordt als het meest effectief ervaren in de praktijk? Op deze vragen geeft dit benchmarkrapport antwoord.
Add a comment...

Post has attachment
Adverteren op LinkedIn: 4 mogelijkheden - Het is voor organisaties steeds belangrijker om op te vallen tussen de vele aanbieders. Maar met alleen interessante content komt u er niet. Adverteren via verschillende online kanalen zou een optie voor u kunnen zijn. In de B2B-sector is LinkedIn een belangrijke speler. Maar hoe richt u het in en bereikt u de beoogde doelgroep? Haal meer uit adverteren op LinkedIn. Deze whitepaper gaat in op 4 LinkedIn mogelijkheden die uw marketingcampagne een boo...
Add a comment...

Post has attachment
9 tips om te voorkomen dat ICT-projecten mislukken - ICT-projecten kosten veel tijd en geld. Bij de lancering is iedereen ervan overtuigd dat het een succes zal worden. Vaak blijkt na een paar maanden dat niemand gebruik maakt van de oplossing. Veel ICT-projecten mislukken helaas vanwege een lage gebruikersadoptie. In deze whitepaper komen 9 handige tips aan bod om het gebruik van Skype for Business aan te moedigen.
Add a comment...

Post has attachment
Predictive marketing voor real-time inzichten - Big data is een alom bekende term. Maar kent u predictive marketing al? Predictive analytics geeft u de mogelijkheid om real-time te reageren op behoeften van consumenten of ze zelfs al voor te zijn. Deze whitepaper draait volledig om deze marketingterm en staat bomvol interviews en resultaten uit gehouden workshops. Wilt u anticiperen op klantbehoeften? Lees dan snel verder!
Add a comment...

Post has attachment
Visuele analytics: de nieuwe marketing realiteit - Dit e-book belicht de uitdagingen waar marketing experts van vandaag de dag tegenaan lopen en hoe visuele analytics daarbij kunnen helpen. Het geeft weer hoe verschillende organisaties uit verschillende branches grote stappen voorwaarts hebben kunnen maken in het effectiever maken van de marketing. Lees snel verder om meer te weten te komen over de nieuwe marketingrealiteit.
Add a comment...

Post has attachment
Marketing trend: Haal de maximale waarde uit data - De marketing trend van nu is data analytics. De grote bedrijven als Comerica, Lenovo, RCI, SAS en Visa halen enorm veel waarde uit hun bedrijfsdata. Dit is af te leiden uit de praktijkcases in deze whitepaper. Jim Weber van Comerica: “Moeilijke tijden dwingen je eens goed stil te staan bij wat je doet en te kijken wat wel en niet werkt.”
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded