Profile cover photo
Profile photo
Elly Khalid
26 followers
26 followers
About
Posts

Post has attachment
MASALAH KULIT DAN SOLUSI
Siapa yang ada masalah KULIT KERING? >> hadkan memakan daging merah dan gunakan minyak zaitun sebagai asas minyak masak dan minyak salad. Ianya menumpu kepada EPA, vitamin E dan beta karotena (Vit A) Minyak ini akan menyerap ke dalam epidermis menerusi kele...
Add a comment...

Post has attachment
8 TANDA! ANDA DAH JUMPA KERJA SEUMUR HIDUP ANDA...
Assalammualaikum.... Para pembaca Superbgojes semua..apa khabar... harap semuanya sihat walafiat di dalam musim jerebu yang sangat tidak sihat ni... Jaga kesihatan ye... ;) oppsss...pagi ni rasa teruja nak share sesuatu TANDA yang mungkin ada di dalam jiwa,...
Add a comment...

Post has attachment
HASIL KERJA KELAS BLOG & SEO
Alhamdulillah, berkat mendapat ilmu daripada kawan-kawan seangkatan di dalam Shaklee, dan juga jasa baik mentor saya yang mengizinkan kami menimba ilmu di pusat latihannya, Faizworld Training Centre di Bangi.... Menimba ilmu blog & SEO Mentor Shaklee saya, ...
HASIL KERJA KELAS BLOG & SEO
HASIL KERJA KELAS BLOG & SEO
superbgojes.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
KESUBURAN UNTUK HAMIL
Alhamdulillah, cerita dari kawan saya...dengan mengambil GLA COMPLEX SHAKLEE ini, dapat meningkatkan tahap kesuburannya... Sebelum ni pun, kitaran haid nya tidak begitu normal sangat. Kejap 30 hari, kejap lari ke 34 hari. Jenis tak konsisten laaa... Katanya...
KESUBURAN UNTUK HAMIL
KESUBURAN UNTUK HAMIL
superbgojes.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SUMBER PROTEIN PENTING UNTUK IBU BERPANTANG
ESP BEST UNTUK IBU BERPANTANG Pilihan ramai, untuk yang dalam hamil, berpantang, menyusukan anak Kenapa? >> Membantu Ibu mengekalkan berat badan ideal.. >> Membantu membakar lebih banyak kalori..errrmm..cepatlah kembali badan ke bentuk asal.. >> Penting unt...
Add a comment...

Post has attachment
KHASIAT VITAMIN E SHAKLEE
50% OFF!!! Offer VITAMIN E COMPLEX SHAKLEE ...while stock last!!... :KEBAIKAN VITAMIN E SHAKLEE:: Kesihatan : >> Melindungi Jantung Pengambilan harian 800IU vitamin E untuk jantung yang sihat ; melindungi sel darah merah untuk mengelakkan pengasidan lipid; ...
KHASIAT VITAMIN E SHAKLEE
KHASIAT VITAMIN E SHAKLEE
superbgojes.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
PROMO!!! 9 SEBAB SAYA SUKA OMEGA GUARD
OMEGA GUARD...sejenis minyak ikan. . Apa yang saya suka tentang OMEGA GUARD ini??  Opppsss..sudah tentu untuk kulit saya...setiap wanita memang sukakan kecantikan kulitnya kan?? Kulit menjadi licin dan kemerah-merahan... Penurunan berat badan, mengawal bera...
Add a comment...

Post has attachment
BERPANTANG YANG INDAH...IMPIANKU...
Semasa selesai melahirkan Anak ketiga saya, Nur Dini Imanina... SET PANTANG SHAKLEE adalah pilihan LENGKAP saya!... Dari hamil pun memang dah mengambil SET HAMIL SHAKLEE...bila dah bersalin pula, just tambah apa yang "perlu" sahaja.... Secara basic nya, pro...
Add a comment...

Post has attachment
TENAGA MENJERATKAN IKAN LAYARAN
korang tau tak.... Ikan layaran ataupun 'Sailfish' adalah #1 antara 10 ikan yang terpantas di dunia!!!... Lihatkan renangannya mencapai cecah ke 112km/j...memang macam berdesup kelajuan kereta kita kan... Pemancing yang menangkap ikan ini, semestinya memerl...
TENAGA MENJERATKAN IKAN LAYARAN
TENAGA MENJERATKAN IKAN LAYARAN
superbgojes.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Berapakah Jumlah Kalori Yang Anda Perlukan atau Gunakan Dalam Sehari?
Berapa banyak kalori yang anda perlukan biasanya ditentukan melalui jenis pekerjaan yang anda lakukan, umur dan jantina anda. Jika anda bekerja di dalam bidang yang memerlukan banyak tenaga dan aktif seperti buruh, petani, ahli sukan dan sebagainya, anda pe...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded