Profile

Cover photo
Farahin Izzati
Works at maqnie nurseri
Attended Univesiti DBL
Lives in Malaysia
458 followers|253,731 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Farahin Izzati

Shared publicly  - 
 
SWEATER PLAIN COLOUR (SW21-23)
Follow @farahinizati Assalamualaikum, hari ini farahin nak promote sweater ini, sesuai untuk dijadikan sweater untuk kelab, event, dan sebagainya. tetapi untuk pakai sendiri pun boleh ^_^ CODE : SW21 / SW22 / SW23 POSTAGE : RM10 (Sehelai) / RM15 (Sehelai ke...
 ·  Translate
Follow @farahinizati Assalamualaikum, hari ini farahin nak promote sweater ini, sesuai untuk dijadikan sweater untuk kelab, event, dan sebagainya. tetapi untuk pakai sendiri pun boleh ^_^ CODE: SW21 / SW22 / SW23 POSTAGE...
1

Farahin Izzati

Shared publicly  - 
 
PART 1 : PORT DICKSON & i-CITY SHAH ALAM
Follow @farahinizati Assalamualaikum,sementara nak masuk kerja petang nanti, haaa farahin nak update lokasi jelajah farahin masa 10 / 11 ogos yang lepas iaitu di Port Dickson dan I-City, Shah Alam. Alhamdulilah, tercapai niat nak pergi sampai demam seminggu...
 ·  Translate
Follow @farahinizati Assalamualaikum,sementara nak masuk kerja petang nanti, haaa farahin nak update lokasi jelajah farahin masa 10 / 11 ogos yang lepas iaitu di Port Dickson dan I-City, Shah Alam. Alhamdulilah, te...
1

Farahin Izzati

Shared publicly  - 
 
KUCING DAN ANDA
Follow @farahinizati Manusia mana tidak kenal dengan binatang yang manja atau comil ini atau lebih dikenali dengan kucing? bukan. Bagi sesiapa yang merupakan seorang pengemar atau pemilik kucing. Ini bermakna anda seorang yang penyayang. seriusly ramai oran...
 ·  Translate
Follow @farahinizati Manusia mana tidak kenal dengan binatang yang manja atau comil ini atau lebih dikenali dengan kucing? bukan. Bagi sesiapa yang merupakan seorang pengemar atau pemilik kucing. Ini bermakna ...
1

Farahin Izzati

Shared publicly  - 
 
Order Ephyra hanya di Hishop
Follow @farahinizati Assalamualaikum | Selamat Sejahtera  Produk Ephyra 'Unleash Your True Beuty' adalah satu produk yang dapat menyelesaikan masalah kulit muka wanita dengan berkesan. Ianya bukan pil malahan produk ini sesuai untuk yang nak cantik tapi tak...
 ·  Translate
Follow @farahinizati Assalamualaikum | Selamat Sejahtera  Produk Ephyra 'Unleash Your True Beuty' adalah satu produk yang dapat menyelesaikan masalah kulit muka wanita dengan berkesan. Ianya bukan pil malahan produk ini ...
1

Farahin Izzati

Shared publicly  - 
 
Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March
Follow @farahinizati Assalamualaikum . Apa Khabar ! Setelah sekian lama tidak buat segmen ni , hari ni tercetus pulak idea simple nak buat segmen untuk cari bloglist baru . Kalau dulu tira buat segmen jom bersahabat . Kali ni tira nak kekalkan niat nak menc...
 ·  Translate
Follow @farahinizati Assalamualaikum . Apa Khabar ! Setelah sekian lama tidak buat segmen ni , hari ni tercetus pulak idea simple nak buat segmen untuk cari bloglist baru . Kalau dulu tira buat segmen jom ...
1

Farahin Izzati

Shared publicly  - 
 
Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March
Follow @farahinizati Assalamualaikum . Apa Khabar ! Setelah sekian lama tidak buat segmen ni , hari ni tercetus pulak idea simple nak buat segmen untuk cari bloglist baru . Kalau dulu tira buat segmen jom bersahabat . Kali ni tira nak kekalkan niat nak menc...
 ·  Translate
Follow @farahinizati Assalamualaikum . Apa Khabar ! Setelah sekian lama tidak buat segmen ni , hari ni tercetus pulak idea simple nak buat segmen untuk cari bloglist baru . Kalau dulu tira buat segmen jom ...
1
Have her in circles
458 people
Beby Rischka's profile photo
sofia idrus's profile photo
myz daily's profile photo
Tour Bandung's profile photo
abdul rahman ramli's profile photo
Budak Benteng's profile photo
retech jj's profile photo
rozy musa's profile photo
siti aisyah's profile photo

Farahin Izzati

Shared publicly  - 
 
jemput baca ye, jalan-jalan kat i city shah alam, part 1
 ·  Translate
Follow @farahinizati Assalamualaikum,sementara nak masuk kerja petang nanti, haaa farahin nak update lokasi jelajah farahin masa 10 / 11 ogos yang lepas iaitu di Port Dickson dan I-City, Shah Alam. Alhamdulilah, te...
2

Farahin Izzati

Shared publicly  - 
 
Wordless Wednesday #1
Follow @farahinizati kehidupan era zaman globalisasi. semua dihujung jari HAHA. kan? Wordless Wednesday #1
 ·  Translate
Follow @farahinizati kehidupan era zaman globalisasi. semua dihujung jari HAHA. kan? Wordless Wednesday #1
1

Farahin Izzati

Shared publicly  - 
 
Follow @farahinizati Assalamualaikum | Selamat Sejahtera  Produk Ephyra 'Unleash Your True Beuty' adalah satu produk yang dapat menyelesaikan masalah kulit muka wanita dengan berkesan. Ianya bukan pil malahan produk ini ...
1

Farahin Izzati

Shared publicly  - 
 
BAJU POLO COUPLE (NEW PATTEN 2014)
Follow @farahinizati Assalamualaikum , Selamat Sejahtera hari ini nak Promote Baju Polo Couple pula! haha kemarin Telekung Lycra kan. Baju Polo Couple Saiz dari S sampai XL (SEHELAI RM60) Saiz XXL dan XXXL (SEHELAI RM70) READY STOK *bergantung pada stok sai...
 ·  Translate
Follow @farahinizati Assalamualaikum , Selamat Sejahtera hari ini nak Promote Baju Polo Couple pula! haha kemarin Telekung Lycra kan. Baju Polo Couple Saiz dari S sampai XL (SEHELAI RM60) Saiz XXL dan XXX...
1

Farahin Izzati

Shared publicly  - 
 
Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March
Follow @farahinizati Assalamualaikum . Apa Khabar ! Setelah sekian lama tidak buat segmen ni , hari ni tercetus pulak idea simple nak buat segmen untuk cari bloglist baru . Kalau dulu tira buat segmen jom bersahabat . Kali ni tira nak kekalkan niat nak menc...
 ·  Translate
Follow @farahinizati Assalamualaikum . Apa Khabar ! Setelah sekian lama tidak buat segmen ni , hari ni tercetus pulak idea simple nak buat segmen untuk cari bloglist baru . Kalau dulu tira buat segmen jom ...
1

Farahin Izzati

Shared publicly  - 
 
Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March
Follow @farahinizati Assalamualaikum . Apa Khabar ! Setelah sekian lama tidak buat segmen ni , hari ni tercetus pulak idea simple nak buat segmen untuk cari bloglist baru . Kalau dulu tira buat segmen jom bersahabat . Kali ni tira nak kekalkan niat nak menc...
 ·  Translate
Follow @farahinizati Assalamualaikum . Apa Khabar ! Setelah sekian lama tidak buat segmen ni , hari ni tercetus pulak idea simple nak buat segmen untuk cari bloglist baru . Kalau dulu tira buat segmen jom ...
1
People
Have her in circles
458 people
Beby Rischka's profile photo
sofia idrus's profile photo
myz daily's profile photo
Tour Bandung's profile photo
abdul rahman ramli's profile photo
Budak Benteng's profile photo
retech jj's profile photo
rozy musa's profile photo
siti aisyah's profile photo
Work
Employment
  • maqnie nurseri
    babysittes, 20 - present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malaysia
Links
Other profiles
Contributor to
Story
Introduction
assalamualaikum,saya farahin, jemput follow google n blog saya diblog farahin izzati
Education
  • Univesiti DBL
    Tingkatan 6, 2012 - 2013
Basic Information
Gender
Female
Birthday
August 22, 1994