Profile cover photo
Profile photo
Farahin Izzati
688 followers
688 followers
About
Farahin's posts

Post has attachment
first entry 😊

Post has attachment
PERUBAHAN
Follow @farahinizati Assalamualaikum reader setelah lamanya menyepi dalam dunia blogger, harini curi masa untuk blog ni,  banyak perubahan, dari pada kerjaya dan status diri. pengalaman hidup pula yang semakin rancak, banyak yang perlu belajar semula, antar...

Post has attachment
**
Follow @farahinizati

sekarang blog ini dalam pengubah suai dari semua segi, termasuk title, entri, gambar

sesiapa disini boleh master dalam edit blog, boleh whatsapp 0172843927 😊, saya memerlukan perkhidmatan anda 😄

update by HP 😌

Post has attachment
SWEATER PLAIN COLOUR (SW21-23)
Follow @farahinizati Assalamualaikum, hari ini farahin nak promote sweater ini, sesuai untuk dijadikan sweater untuk kelab, event, dan sebagainya. tetapi untuk pakai sendiri pun boleh ^_^ CODE : SW21 / SW22 / SW23 POSTAGE : RM10 (Sehelai) / RM15 (Sehelai ke...

Post has attachment
jemput baca ye, jalan-jalan kat i city shah alam, part 1

Post has attachment
PART 1 : PORT DICKSON & i-CITY SHAH ALAM
Follow @farahinizati Assalamualaikum,sementara nak masuk kerja petang nanti, haaa farahin nak update lokasi jelajah farahin masa 10 / 11 ogos yang lepas iaitu di Port Dickson dan I-City, Shah Alam. Alhamdulilah, tercapai niat nak pergi sampai demam seminggu...

Post has attachment
Wordless Wednesday #1
Follow @farahinizati kehidupan era zaman globalisasi. semua dihujung jari HAHA. kan? Wordless Wednesday #1

Post has attachment
KUCING DAN ANDA
Follow @farahinizati Manusia mana tidak kenal dengan binatang yang manja atau comil ini atau lebih dikenali dengan kucing? bukan. Bagi sesiapa yang merupakan seorang pengemar atau pemilik kucing. Ini bermakna anda seorang yang penyayang. seriusly ramai oran...

Post has attachment

Post has attachment
Order Ephyra hanya di Hishop
Follow @farahinizati Assalamualaikum | Selamat Sejahtera  Produk Ephyra 'Unleash Your True Beuty' adalah satu produk yang dapat menyelesaikan masalah kulit muka wanita dengan berkesan. Ianya bukan pil malahan produk ini sesuai untuk yang nak cantik tapi tak...
Wait while more posts are being loaded