Profile cover photo
Profile photo
Rabiahtul Adawiyah
92 followers -
๐Ÿ’œ Blog rabiahtul adawiyah ๐Ÿ’œ
๐Ÿ’œ Blog rabiahtul adawiyah ๐Ÿ’œ

92 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Menang GA shalimar yusof ( blogger)
Assalamualaikum.hai korang .. Alhamdulillah rabia menang GA daripada kak shalimar yusofย  Rezeki lagi .. alhamdulillah..Ya allah terima kasih..Murah rezeki sungguh lah rabia ni kan. Apa petua murahkan rezeki? Selalu lah beristighfar dan berselawat ke atas na...

Post has attachment

Post has attachment
vfest 2017
Assalamualaikum..hai korang..rabia baru je balik dari vfest ni Sebab teringin nak makan macaron raja farah ni Last-last dapat selfie dengan raja farah dan anak comel dia ni. sedapnya chenta by raja farah ni..cair di mulut tau.i siap simpan lagi kotak ni..He...

Post has attachment

Post has attachment
Vfest Kuala Terengganu
Assalamualaikum..hai korang..Rabia baru je balik dai vfest ni.. 3 hari acara ni berlangsung..Yeay..dapat beli barang dan hari ini rabia dimekap oleh airiz skinz brush gemuk rm 10 je..ย  My mum beli jubah anna sofea..cantik sangat Beli dengan artis ni.tq kak ...

Post has attachment

Post has attachment
Butik kak liyana
Assalamualaikum..hai korang โค Rabia baru je balik dari butik kak yana.. Rabia beli dompet charles and keith satu untuk umi dan span untuk bedak muka. Ni dah masuk 3 kali pergi butik kak.Sempat selfie sekali hari tu.Hari ni tak sempat sebab kak yana nak make...

Post has attachment

Post has attachment
Kylie diary
Assalamualaikum ๐Ÿ’‹ Yeay thanks you aten..Dia ni kawan sekolah rabia tau. Terima kasih aten.Aten makin lawa lah. Kylie diary ni macam buku tau..Siap ada cermin lagi.Tak sangka lah dapat hadiah makeup ni. Terharu sangat tau.Rabia nak ucap terima kasih sekali ...
Wait while more posts are being loaded