Profile cover photo
Profile photo
Ismail Ahmad
73 followers -
Belum Tentu orang Kedekut akan Berjaya 011-35050516
Belum Tentu orang Kedekut akan Berjaya 011-35050516

73 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Penang fried kway teow ala chinese style
Kuey Teow goreng... hmmmmm Boleh kata aku ni kaki char kway teow juga lah.. Zaman sekarang ni agak sukar nak cari char kuey teow yang sedap lebih lebih lagi char kuey teow kering. Di sabah aku pernah makan kat satu temapt tu..tapi tak ingat namanya. Boleh t...
Add a comment...

Post has attachment
Bagaimana jana pendapatan dengan blog
Huh… Marah betul rasanya bila tengok komen spam yang masuk kat blog ni.. Panas je hati rasa.. Penat kot nak buang…  Kalau iya lah nak jana pendapatan guna blog pon agak agak lah nak buat spamming sampai 10 komen satu masa… bengkek aje rasa.. Oh.. Korang tah...
Add a comment...

Post has attachment
Cara Promosi tone plus Secara Online
Untuk menjalankan bisnes Tune talk Tone plus, saya menggalakkan anda melakukan promosi 100% secara online. ABAIKAN kaedah atau cara offline.  Bagaimana Cara Promosi Online Berkesan Boleh Dilakukan? Sebabnya zaman untuk berjumpa orang atau cari rakan bisnes ...
Add a comment...

Post has attachment
hehe.. Bangla pon boleh cari makan dalam tone plus tune talk ni..
Add a comment...

Post has attachment
Apa teknik saya gunakan?? Sama aje cam orang lain buat.. hehe
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Bagaimana Melabur Dalam Unit Trust
Korang tahu tak pasal pelaburan “Unit Trust” atau kata lain “unit amanah”? Tahu tak mengenai kelebihan unit trust ini yang amat berpotensi untuk beri keuntungan berlipat ganda kepada pelabur? Dan masih ramai yang tak yakin dengan potensi pelaburan unit trus...
Add a comment...

Post has attachment
tip ringkas cari peluang bisnes untuk dibuat dari rumah
Add a comment...

Post has attachment
nak tahu.. kacang jerr.. buat duit ketika belajar
Add a comment...

Post has attachment
Promosi cabutan bertuah RM1 Juta untuk dimenangi
| Smart Simkad
| Smart Simkad
smartsimkad.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded