Profile cover photo
Profile photo
Asianajotoimisto Pekka Männistö
1 follower -
Vuonna 1979 perustettu asianajotoimisto Espoon Leppävaarassa. Avustamme sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä ammattitaidolla!
Vuonna 1979 perustettu asianajotoimisto Espoon Leppävaarassa. Avustamme sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä ammattitaidolla!

1 follower
About
Posts

Post has attachment
Toimistomme haluaa kiittää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita sekä muita henkilöitä ja tahoja, jotka ovat olleet osa mennyttä vuottamme. Vuosi 2018 oli meille oikein hyvä. Toivottavasti se oli sitä myös muille!

Nettisivuillamme on pientä yhteenvetoa menneestä vuodesta ja pari lupausta vuodelle 2019. Artikkeli löytyy tämän linkin takaa: https://asianajotoimistomannisto.fi/2018/12/31/kiitos-vuodesta-2018/

Onnea ja menestystä kaikille vuoteen 2019!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Mukavaa ja rauhallista joulua!

Tänäkin vuonna toimistomme jakoi pienen palan jouluiloa eteenpäin. Meidän tämänvuotinen ”joululahja” oli tarjota espoolaisen päiväkoti Sinipilven lapsille jouluinen teatteriesitys. Lapset pääsivät nauttimaan teatterin ilosta ja seuraamaan pikkuisen hiiren jouluvalmisteluja

Toimistomme hiljenee viettämään joulua. Joulun ja uudenvuoden aukioloajat voit tarkistaa täältä: https://asianajotoimistomannisto.fi/2018/12/23/joulun-ja-uudenvuoden-aukioloajat/. Palataan asiaan taas pyhien jälkeen!

Ps. kuvan joulupukkina esiintyvä oikeustieteen ylioppilas Kyösti Männistö ei liity esitykseen.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Toimistomme tukee kaudella 2018-2019 Kiekko-Espoota!

Olemme erittäin ylpeitä siitä, että saamme olla Kiekko-Espoon matkassa alusta asti. Kiekko-Espoon arvot ja joukkueen pelaajat, fanit ja toimihenkilöt tekivät päätöksestä lähteä tukemaan Kiekko-Espoota helppoa. Toimistomme asianajaja Hannes Männistö on myös Kiekko-Espoon hallituksen jäsen.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ulkomaalaislakiin on lisätty 1.4.2018 lukien mahdollisuus hakea kasvuyrittäjän oleskelulupaa. Ulkomaalaislain uudistuksella pyrittiin selkeästi helpottamaan startup-yrittäjien pääsemistä Suomeen.

Linja on erittäin hyvä, koska startup-yritysten ja yrittäjien positiivinen vaikutus Suomen talouteen on kiistaton. Voimme todeta sen jo esim. tuoreimmista verotiedoista, missä suurimpien veronmaksajien joukossa on paljon Startup-yrittjinä tunnettuja menestyjiä. Suomi tarvitsee osaajia niin kotimaisia kuin ulkomailtakin tulevia.

Slushin jälkimainingeissa kokosimme nettisivuillemme tärkeimmät asiat liittyen kasvuyrittäjän oleskelulupaan https://lnkd.in/g8wXKDr.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Suomen Asianajajaliitto on hyväksynyt 23.11.2018 Hannes Männistön liiton jäseneksi.

Asianajaksi pääseminen edellyttää mm. vähintään neljän vuoden kokemusta lakimiestehtävistä ja asianajajatutkinnon hyväksyttävää suoritusta.

Toimistomme onnittelee Hannes Männistöä hienosta saavutuksesta!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Tänään vietettiin lapsen oikeuksien päivää. Päivän yhtenä tarkoituksena on nostaa esiin YK:n lapsen oikeuksien sopimusta, joka hyväksyttiin 20.11.1989. Siksi lapsen oikeuksien päivä on juuri 20.11.

Lapsen oikeuksien toteutuminen on meidän aikuisten vastuulla. Usein lapsen oikeuksien päivänä keskitytään koko maailman lapsiin ja isoihin kysymyksiin, kuten terveyteen ja koulutukseen. Lasten oikeuksien sopimuksessa on säädelty myös sellaisia seikkoja, jotka ovat tavallaan niin selviä, että niitä ei tule ajatelleeksi. Yksi niistä on sopimuksen 9 artiklan mukainen oikeus elää vanhempien kanssa. Se on ainakin sellainen oikeus, johon jokainen meistä voi konkreettisesti omassa perheessään tai lähipiirissään vaikuttaa.

Artiklan sisältöön voit tutustua tarkemmin artikkelistamme https://lnkd.in/gUKQYBM
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Onnea kaikille isille!

Isyys ei tarvitse DNA-testejä, selvityksiä, tunnustamista ja oikeudenkäyntiä. Isyys on tunne eikä nimi paperissa. Se ei tarvitse viranomaisen vahvistusta tai hyväksyntää. Sen vaan tietää <3

Siitä huolimatta on oltava isyyslaki, mikä muuttui vuoden 2016 alusta vahvistaen isien asemaa. Siispä isänpäivänä asiaa isyyslaista isien kannalta. Kliseistä, mutta eikös ne isätkin yleensä kerro lapsilleen kliseitä ;)

Tässä vielä linkki artikkeliin: https://asianajotoimistomannisto.fi/2018/11/11/miten-isien-oikeudet-kasvoivat-vuonna-2016/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nettisivuiltamme löytyy asiaa lastensuojelusta ja lasten kuulemisesta lastensuojelun prosesseissa. Tiivistettynä artikkelin sanoma on se, että lastensuojelulaissa kyllä edellytetään lapsen kuulemista, mutta toteutuuko se käytännössä?

Mikäli aihe kiinnostaa, klikkaa tästä lisätietoa https://lnkd.in/gZCyP3h
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Edunvalvontavaltakirja, mikä se on ja miksi se pitäisi laatia? Nettisivuiltamme löytyy nyt vastaus myös näihin kysymyksiin edunvalvontavaltakirjaa koskevasta artikkelistamme, jossa pohditaan nimenomaan sitä, miksi sellainen kannattaa tehdä. Artikkeliin pääset tutustumaan tästä linkistä https://lnkd.in/gCF7sdx
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded