Profile

Cover photo
19 followers|119,104 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Indeco Soft

Shared publicly  - 
 
Noul design Ghiseul.ro!
1
1
Add a comment...
Story
Tagline
Indeco Soft
Introduction
Indeco Soft este un important dezvoltator şi implementator de soluţii eGovernment, eBusiness şi Content Management din România. Experienţa de peste 15 ani în managementul unor proiecte complexe de gestiune integratã a proceselor de business din instituţii guvernamentale şi private este garanţia plusvalorii, calitãţii şi creşterii de performanţã pe care produsele şi serviciile IndecoSOFT le aduc activitãţilor operaţionale şi manageriale.

Îmbinând cunoştinţele specialiştilor şi clienţilor cu analiza permanentã a legislaţiei şi utilizând abilitãţile tehnice ale echipelor de dezvoltare software, susţinute de metodologii moderne de management al calitãţii, apropiem de fiecare datã produsele noastre de modul optim de operare şi procesare a datelor, în condiţii de deplinã siguranţã şi control. Utilizatorul regãseşte uşor în funcţionalitãţile oferite procesele şi fluxul de documente cu care este obişnuit.

Informarea, comunicarea şi performanţele tehnologiei accesibile prin programele IndecoSOFT, alãturi de o echipã de asistenţi cu abilitãţi interdisciplinare vor fi întotdeauna un ambient plãcut pentru abordarea şi soluţionarea problematicii care defineşte responsabilitatea fiecãrui utilizator.Cu perseverenţã şi dãruire, IndecoSOFT a devenit partenerul a peste 600 de instituţii publice incluzând consilii judeţene, primãrii de municipii, agenţii naţionale, oraşe, comune şi alte unitãţi bugetare, în timp ce peste 100 de firme private au optat pentru soluţia noastrã de eBusiness.
Links
Contact Information
Contact info
Phone
004.0262.227843
Email
Address
str. Magnoliei nr 10 Baia Mare