Profile cover photo
Profile photo
Melan Manyun
1,509 followers
1,509 followers
About
Melan Manyun's interests
View all
Melan Manyun's posts

Post has attachment
By Manyun :D 
Photo

Post has attachment
:D
Photo

Post has attachment
Mantene hahaha 
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Kwakkk

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Udan ra prei' cuah... 
Photo

Post has attachment
Menawa rasa matine ati
Mesti jiwa tansah kapang
Umpama ati kapenjara asmara
Apa bisa jiwa ngapusi
Menawa saperangan ati ngantu-antu
Mesti separo liyane ngenteni
Umpamane setengah ati tansah (han)jaga
Bisa ora saperangan liyane nglaleake
Menawa ati tiba sengsara
Mesti jiwa luwih lara

Pujaning atiku..
Apa sing bisa tak tindaake
Aku mung wanita sing kakungkung geni asmara
Wanita sing atine wis kadusta
Apa sing dipengine saliyane pengin cepet ketemu kalawan sing ndusta ati
Sing pada-padane laksana kidung swarga sing ngalun-alun ing karnaku
Sing nggawe kentir kapal jiwaku ing tengahing samudra rasa sing tan winates
Photo

Post has attachment
Yes I will...😊
Photo
Wait while more posts are being loaded