Profile cover photo
Profile photo
Zuyyin Hijrah
Keep smile ..it's sunnah
Keep smile ..it's sunnah
About
Posts

Post has attachment
am i
am i that unimportant or am i just that easy to forget

Post has attachment
I won't say anything anymore
Assalamualaykum,  Hi, Cuma sedikit nasihat utk diri sendiri dan orang lain,  Semakin kita cari salah orang lain, semakin tanpa kita sedar salah yang kita buat tu terbongkar.  Semakin kita kuat prasangka dengan orang lain, semakin syaitan suka ria p menghasu...

Post has attachment
Get well soon duhai hati
Assalamualaykum, Hi. Current time 12:54 am. 1 May 2017.  Hm,  I just don't know what happen to me actually.  Betul-betul emotional harini.  You know the feeling when kita rindu sangat sangat kat someone tu dan dalam masa yang sama kita terluka dengan perkat...

Post has attachment
HURT -Christina Aguilera
... Seems like it was yesterday When I saw your face You told me how proud you were But I walked away If only I knew What I know today Ooh, ooh I would hold you in my arms I would take the pain away Thank you for all you've done Forgive all your mistakes Th...

Post has attachment
I need ME.
You had me with your words,  You lost me with your actions.  How long should I pretend that I'm strong to face reality?  Until when I need stay in the darkness and sorrow?  How many nights more I should thinking of you and crying because of you?!  I need my...
I need ME.
I need ME.
fatihahhazwanie.blogspot.my

Post has attachment
Out of my limit!
Assalamualaykum and hi, Tetiba rasa nak melepas rasa kecewa sakit hati sedih dan sebagainya kat sini tengah2 malam sekarang ni.  Gais, apa korang rasa bila emosi kita tidak terbela? Siapa?Kitala orang pompuan ni . Kita minta ke ada emosi perasaan hati yang ...

Post has attachment
No more
No more
No more
fatihahhazwanie.blogspot.my

Post has attachment
Balik college dah.
Hi,  macam biasa apa khabar hati hari ni? Iman?  Hari ni dah balik college dah.  Takda mood nak balik.  Balik rumah punya semangat ,balik college hilang ntah ke mana semangat tu.   Berat hati nak balik,  tapi tabahkn jela hati.  Tu belum masuk assignment ta...

Post has attachment
Benteng Hati
Assalamualaykum and hi . Apa. khabar hati harini? Aku alhamdulillah okay.  Dan moga berterusan okay.  Harini terasa nak bermadah.  Takda keja. Asyik muhasabah hati beberapa harini.  Jadi,  jom lah,  BENTENG HATI Saat kekuatan tersalur dijasad,  banyak pula ...

Post has attachment
Hati
Assalamualaykum and Hi. Apa khabar hati?  Hati aku sedang nazak.  Al Fatihah. Hari ni nak cakap something yang boleh d cakap mood meluah tapi takda sapa nak baca.  Hanya dengan cara menulis je kdg2 buat aku rasa tenang. Sbb tu Allah bg nikmat tangan kan?  A...
Wait while more posts are being loaded